SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

Takuu & palautukset

Mitä takuu vaihtoehtoja tarjoatte ja mitä ne tarkoittaa?

Tuotteemme ovat kehitetty vastaamaan korkeimpia laatustandardeja, ja siten niillä on pitkä käyttöikä. Tarjoamme kuitenkin takuun ainoastaan Curaprox Sonic hammasharjoille. Takuupalvelu kestää kaksi vuotta. Tarjoamme myös mahdollisuuden pidentää takuun täysin ilmaiseksi vuodeksi lisää. Mene käyttäjätililläsi kohtaan 'Rekisteröidyt tuotteet', ja rekisteröi uusi tuote. 

link

Kuinka pidennän Hydrosonic hammasharjan takuun kestoa?

Hyödynnä ensiluokkaista asiakaspalveluamme ja pidennä minkä tahansa Sonic hammarharjan takuuta. Mene käyttäjätililläsi kohtaan Rekisteröidyt tuotteet ja rekisteröi uusi tuote. Tämä pidentää takuun kahdesta vuodesta kolmeen. 

Mikäli sinulla ei vielä ole Curaprox käyttäjätiliä, nyt on aika hankkia se! Aloita napsauttamalla Kirjaudu sisään verkkosivun yläosassa sijaitsevassa valikossa. 

link

Tilaamani tuote on viallinen, mitä teen?

Ilmoitathan meille viallisesta tuotteesta mahdollisimman pian täyttämällä yhteydenottolomake. Tutkimme onko tuote korvattavissa, ja olemme yhteydessä seuraavista vaiheista.

link

Kuinka pitkä palautusaika tuotteilla on? 

Voit palauttaa tuotteita Curaproxille 30 päivän kuluessa, mikäli tuotteet ovat avaamattomia ja alkuperäisessä pakkauksessa. Jos tuote on uudenveroinen, ostohinta hyvitetään sinulle alkuperäisen maksutavan mukaisesti. Palautusten käsittely kestää noin 3-10 työpäivää siitä, kun olemme vastaanottaneet tuotteet.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen. Tutkimme onko tuote korvattavissa, ja olemme yhteydessä seuraavista vaiheista.

link

Kuinka pitkä palautusaika tuotteilla on? 

Voit palauttaa tuotteita 30 päivän sisällä lähetyksen toimittamisesta. Mikäli 30 päivää on jo kulunut, otathan yhteyttä asiakaspalveluun täyttämällä yhteydenottolomake, ja harkitsemme tapaustasi yksilöllisesti.

link

Voinko palauttaa minkä tahansa tuotteen?

Yleisesti hyväksymme tuotteiden palautuksen, jotka ovat vielä alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti emme voi hyväksyä avattujen hygieniatuotteiden palautuksia. Näitä ovat hammasharjat, hammastahna, hampaidenväliset harjat, tutit jne.

Ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake. Tarkastamme, ovatko tuotteet palautettavissa, ja olemme yhteydessä seuraavista vaiheista.

link

Tyytyväisyystakuu Curaprox sonic hammasharjoista

Eikö Hydrosonic hammasharja soveltunut sinulle? Voit palauttaa sen 30 päivän sisällä ostosta ja saat rahat takaisin. 

Ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake. Olemme yhteydessä seuraavista vaiheista.

link

Kuinka palautan viallisen Hydrosonic hammasharjan?

Saat yhteyden asiakaspalveluun täyttämällä yhteydenottolomake.

Mikäli ongelmaa ei pystytä ratkaisemaan asiakaspalvelutiimimme avulla, lähetämme sinulle valmiiksi maksetun palautustarran. Voit siten palauttaa Hydrosonic hammasharjan veloituksetta. Muistathan sisällyttää kuvaus viasta.

link