SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

Uutiskirje

Mitä Curaprox uutiskirje sisältää?

Tilaa Curaprox-uutiskirje, ja pysyt ajantasalla suun hoidon uusimmista kehityksistä. Curaprox tarjoaa tietoa suuhygieniasta ja jännittävistä uusista tuotteista. Hyvää hintaa arvostaville kerromme säännöllisesti parhaista tarjouksistamme ja alennuksista.

link

Mitkä ovat edut?

Liittymällä Curaprox uutiskirjelistalle, pysyt ajantasalla viimeisimmistä kilpailuista, alennuksista sekä erikoistarjouksista. Tilatessasi uutiskirjeen, saat kuponkeja, jotka ovat yksinoikeudella vain uutiskirjeen tilaajien saatavilla. Tilaa uutiskirje nyt.

link

Kuinka usein saan Curaprox uutiskirjeen?

Saat tietoa ja jännittäviä tarjouksia muutaman kerran kuukaudessa. Ilmoitamme sinulle myös ajankohtaisista erikostajouksista ja alennuksista. Tilaa uutiskirje nyt.

link

Miten liityn uutiskirjelistalle?

Jotta voit nauttia Curaprox uutiskirjeen eduista, sinun tulee vain syöttää sähköpostiosoitteesi rekisteröintisivullamme. Sen jälkeen saat vahvistussähköpostin, joka sisältää rekisteröintilinkin. Mikäli sinulla on jo käyttäjätili, voit hallita uutiskirjeen asetuksia vastaavassa osiossa kohdassa 'Oma tili'. Tilaa uutiskirje nyt.

link

Kuinka perun uutiskirjetilauksen?

Mikäli haluat lopettaa uutiskirjeen tilauksen, voit tehdä sen jokaisen uutiskirjeen alaosassa olevan linkin kautta. Jos sinulla on käyttäjätili, voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen menemällä kohtaan 'Oma tili,  ja klikkaa uutiskirjeen valintaruutua kohdassa 'Henkilökohtaiset tiedot'. 

Mikäli uutiskirjeen tilauksen peruuttamisessa ilmenee ongelmia, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme kysymykseesi mahdollisimman pian.

link