SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

Tutti

Rauhoittaa ja rentouttaa vauvoja

Ja vanhempia. Tämä tutti tukee normaalia hampaiden, kitalaen ja leuan kehitystä. Myrkytön ja harmiton rakkaimmallesi.

Rauhoittaa vauvaasi

Tutin hyvät puolet, ilman yleisiä haittoja - kuten hammasrivin vinoutta

Varmistaa että nenän kautta hengittäminen onnistuu oikein – hyväksi keskittymiseen ja rauhalliseen uneen

Biofunktionaalinen: Suunniteltu mukautumaan anatomiaan – edistäen luonnollisella tavalla kitalaen ja leuan kehitystä

Rentoutunut vauva

Pehmeästä silikonista valmistettu pinta muistuttaa vauvaa luonnollisesta nännistä. Tuttu tuntuma tukee luontevaa nielemistä.

Ehkäisee vinoja hampaita

Toisin kuin perinteiset tutit, tässä tapauksessa on litteä kärki. Tämä antaa tilaa kitalaelle niin, että se ei kaareudu epänormaalin korkeaksi ajan kanssa. Litteä kärki myös estää avopurennan syntymistä. Tutti ei myöskään salli tyhjiön muodostumista suussa, jolloin epämuodostumat voidaan estää ja nenän kautta hengittämistä voidaan tukea.

Kannustaa normaalia kitalaen ja leuan kehitystä

Sivusiivekkeet ohjaavat imupaineen leualle kialaen sijaan – varmistaen että hammasrivi saa pyöreän muotonsa. Tutin on kehittänyt hammaslääketieteen tohtori Herbert Pick, joka inspiroitui, kun hänen poikansa sai ristipurennan tutista. “Vain 20 prosenttia leuan epämuodostumista on geneettisiä,” kertoo Dr Pick

Tukee oikeaoppista hengitystä

Kun kitalaki kehittyy oikealla tavalla - ja ei muodostu korkean kaarevaksi - se tukee oikeaoppista hengitystä nenän kautta. Tutti siis auttaa ehkäisemään hengitysongelmia, ja samalla myös uni- ja keskittymisongelmia.

Maailman paras tutti…

… on rinta. Luontoäiti tietää aina parhaiten. Curaprox tutti luo vauvalle saman tutun tunteen kuin luonnollinen nänni ja edistää luontevaa nielemistä.

Suunterveyttä ensimmäisestä päivästä alkaen

Curaprox baby tuotteet toimivat yhteistyössä vauvasi luonnollisen kehityksen kanssa - sen sijaan että ne haittaisivat sitä. Kaikki vauvatuotteemme ovat “biofunkionaalisia”, eli ne luontaisesti tukevat kasvua.

“Lapseni pitää tutista liikaa”

Curaprox tutin perinteisestä poikkeava litteä kärki ohjaa imupaineen leualle kitalaen sijasta - kannustaen tervettä normaalia kehitystä. Joten, jos lapsesi käyttää tuttia pidempään, älä huoli.

Miksi ristipurenta ja avopurenta ovat niin haitallisia?

Ne aiheuttavat suuhengitystä, joka voi aiheuttaa esimerkiksi uni- ja keskittymisongelmia. Lisäksi virhepurennan korjaaminen on aina ylimääräistä työtä, jota lapsi tai sinä ette varmasti halua joutua tekemään. Kun hampaat kasvavat oikealla tavalla, lapsi hengittää nenän kautta – mikä on parasta terveelle kehitykselle.

Auttaako Curaprox-tutti heti?

Kyllä. Se tukee lapsen kehitystä useilla tavoilla heti ensimmäisellä käyttökerralla. Hammaslääketieteen tohtori Herber Pick – Curaprox tutin kehittäjä – varoittaa, että puolet lapsista jotka käyttävät perinteisiä tutteja, kehittävät risti- tai avopurennan. 

Vauvan hammasharja

Hauskaa, hellää ja
tehokasta - ensimmäisestä
hampaasta alkaen

Lisätietoa Osta

Vauvat

Tutit: Täydellinen opas

Lisätietoa