SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

Hammasharja CS 12460

Rakasta ikeniäsi

Tee suun puhdistuksesta rentouttava päivittäinen rutiini hellävaraisen harjauksen uudella standardilla. Rakastat ikeniäsi. Ikenesi rakastavat sinua.

12 460 erittäin ohutta harjasta muuttaa käsityksen lempeydestä ja tehokkuudesta.

Jokaisen Curen®-harjaksen halkaisija on 0,08 mm – hiuksenohuet harjakset.

Tee suun puhdistuksesta rentouttava päivittäinen rituaali – huomaavainen, hoivaava, iloinen.

Kahdeksankulmainen varsiosa varmistaa, että harjaat oikeassa 45 asteen puhdistuskulmassa.

Mestariteoksemme

Tämä erityinen hammasharja tuntuu samettisen pehmeältä hampaillasi ... alkaen lempeästä kosketuksesta harjatessa, silkkisen sileään lopputulokseen. Poistaa plakin kauniisti.

Tietoinen ilo

Hampaiden harjaaminen ei tunnu enää työltä. Suun puhdistuksesta CS 12460 velvet -hammasharjalla tulee päivittäinen läsnäolon ja ilon rituaali.

Hyvän mielen juttu

Mikä tunne – ennen, aikana ja jälkeen. Ennen... odotuksen tunne. Aikana ... niin hellävarainen. Jälkeen ... raikas ja kevyt tunne - aivan kuin olisit vieraillut suuhygienistillä.

Niin hellävarainen. Niin tehokas.

Hammaslääkärien ja hammashygienistien suosittelema ilmeisistä syistä: Hellävaraiset harjakset poistavat plakin kuluttamatta kiillettä ... ja puhdistavat ienrajan vahingoittamatta sitä.

Lievä kallistus, kompakti harjaspää

Optimaaliseen puhdistukseen. Tavoittaa ja puhdistaa aiemmin hankalasti saavutettavat paikat. Puhdistaa helposti takahampaiden takaa.

Hellää, rakastavaa hoitoa

CS 12460 torjuu plakkia aiheuttamatta vahinkoa.  Lempeät harjakset poistavat plakin perusteellisemmin kuin kovat harjakset – vahingoittamatta.

Mitä ihmeellistä siinä on?

Kun tiedät, tiedät. Kun aloitat CS 12460 gentle -hammasharjan käytön – harjaamalla pienissä ympyröissä käyttämällä hädintuskin lainkaan painetta – tiedät heti. Liity lempeään vallankumoukseen.

Mikä on oikea harjauskulma?

Paras tapa puhdistaa hampaasi on 45 asteen kulmassa – puolet harjaspäästä ikenilläsi ja puolet hampaillasi. CS 12460 -hammasharjan kahdeksankulmainen kahva varmistaa, että harjaat 45 asteen kulmassa.

Hellä tavalla, jota et ole ennen kokenut. Tehokas tavalla, jota et ole ennen kokenut.

Tämä erityinen hammasharja tuntuu samettisen pehmeältä hampaillasi ... alkaen lempeästä kosketuksesta harjatessa, silkkisen sileään lopputulokseen. Kehitetty ja valmistettu Sveitsissä.

Mr tai Mrs Brightside

Piristystä suunhoidon rutiiniin – sekä kylpyhuoneen ilmeeseen – tyylikkäällä, hillityllä eleganssilla. Valitse 36:sta silmiinpistävästä väriyhdistelmästä. Matta. Elegantti. Kaunis. Valmistettu Sveitsissä.

Curaprox efekti

Monet harjaavat liian kovalla paineella ja harjaksilla – mikä johtaa vaurioihin, kuten ikenien vetäytymiseen. Erittäin hienot Curen®-harjaksemme muuttavat kaiken. Ne estävät vauriot ja takaavat vertaansa vailla olevan puhdistusvoiman.

Kuinka minun pitäisi pestä hampaat?

Jokainen suu on erilainen. Ja on niin paljon neuvoja oikeanlaisesta harjaamisesta. Mutta on olemassa menetelmä, joka ei koskaan petä - menetelmä, joka toimii kaikille.

Aloita 45 asteen kulmassa – puolet harjaksista ikenen päällä ja puolet hampaiden pinnalla

Puhdista varovasti ... painamatta juuri lainkaan

Liiku pienissä, lempeissä ympyröissä - anna hammasharjan ohjata sinua

Paljastuneet hammasjuuret

Mitä voit
tehdä niille?

Lisätietoa Osta

Matkapakkaus

Harjaa hampaasi
paikasta riippumatta

Lisätietoa Osta

Ienten hoito

Puhdistus jynssäyksen
sijaan

Lisätietoa Osta