Ensiluokkaista suunhoitoa Sveitsistä / Ilmainen toimitus yli 40€ tilauksille!

Hydrosonic Black is white

Black is white on uusi musta

Tyylinmuutos suunterveydelle. Tuttua, hellää ja tehokasta Curaprox tehoa – kirkkaammat ja valkoisemmat hampaat. Tyylikästä.

Kolme puhdistustasoa – 22 000 – 42 000 uskomattoman hellää harjanliikettä minuutissa.

Tehokas akku: yhteensä yli 60 minuuttia harjausaikaa yhdellä USB-latauksella, aina täydellä teholla

Kaksi hiiliharjaspäätä. Aktiivihiiltä sisältävät harjakset valkaisevat hampaita hellästi.

Täysin puhdasta jopa vaikeasti puhdistettavilla alueilla, kiitos Curacurve®-muotoilun 

Hiiltä sisältävät harjaskuidut valkaisevat hellästi

Harjaspäiden Curen® harjakset on päällystetty aktiivihiilellä. Ne auttavat poistamaan värjäymiä, jättäen hampaan kiilteen rauhaan. Tyylikästä, innovatiivista ja hellää valkaisua.

Nämä harjaspäät ulottuvat kaikkialle

Sensaatiomainen harjaspäämuotoilu – ohuet ja hellät Curen® harjakset ympäröivät jokaisen hampaan halaukseensa tehokkaasti puhdistaen, hyvästellen perinteisen nailonin lopullisesti. Pieni harjaspää puhdistaa myös paikat, joihin et uskonut yltäväsi.

Yksi nappi, kolme hellää puhdistustasoa

Muuta puhdistustehoa napin painalluksella: 22 000 harjanliikettä minuutissa hellään ikenen hellimiseen. Voit myös valita 32 000 tai jopa 42 000 harjanliikettä, aina täyteen puhdistustehoon saakka. Aina hellällä otteella.

60 minuuttia valkaisutehoa

Voit harjata hampaitasi yhteensä 60 minuuttia tai enemmän – yhdellä latauksella, ilman tehon hiipumista. Lataus hoituu USB:n kautta, koska tykkäämme pitää asiat simppeleinä.

Pieni kulma… merkittävä ero

Curacurve®- harjaspäämme on taivutettu 10-15 asteen kulmaan. Se lisää harjausmukavuutta ja helpottaa vaikeasti tavoitettavien pintojen puhdistamista, kuten alueita hampaiden takana. Näin käy, kun suunhoidon ammattilaiset suunnittelevat suunhoidon tuotteita.

Hydrosonic holiday

Kevyt ja kompakti matkasetti käytännölliseen suunhoitoon. Huolehdi suusi terveydestä missä vain – Hydrosonic easy -hammasharjasi on aina rinnallasi.

Suunhoitoa supertyylikkäästi

Toiminnallisuus on ehdottoman tärkeää, mutta tyylitietoiset haluavat vielä enemmän. Suunhoito saa tyylimuutoksen, kun Black is white hydrosonic astuu parrasvaloihin. Tuttu, hellä ja tehokas Curaprox puhdistusteho, supertyylikkäänä.

Musta harja, valkoisemmat hampaat

Black is white hydrosonic on elämäntapa. Mustat aktiivihiilellä päällystetyt Curen® harjakset kääntävät katseita. Samoin kuin valkoisemmat hampaat. Hyvältä näyttää!

Valkaisua

Valkoisemmat,
terveemmät hampaat

Lisätietoa Osta

Black is white hammastahna

Tervetuloa hellä hampaidenhoito.
Hyvästi värjäymät.

Lisätietoa Osta

Black is white hammasharja

Hellä. Tehokas. Tyylikäs.

Osta