Ensiluokkaista suunhoitoa Sveitsistä / Ilmainen toimitus yli 40€ tilauksille!

Hydrosonic easy

Helppoa ja tehokasta hampaiden hoitoa

Suun terveydestä huolehtiminen voi olla helppoa. Hydrosonic easy on ultraäänihammasharja joka käyttää hydrodynaamista efektiä apunaan tehokkaassa puhdistuksessa. Hieno nimi, yksinkertainen toimintatapa. Kaksi harjaspäätä. Mutkatonta. Helppoa.

Kolme puhdistustasoa – start, clean, smile

Tehokas akku: yli 60 minuuttia harjausaikaa yhdellä latauksella, aina täydellä teholla

Kaksi harjaspäätä: CHS 200 sensitive ja CHS 300 power

Kaksi minuuttia pesua – 12 tuntia hymyä

Harjaspäiden fiksut päät yhteen

Hydrosonic easy -hammasharja saa apua kahdelta harjaspäältä: CHS 200 ja CHS 300. Molemmissa harjaspäissä on käytetty ohuita Curen® harjaksia. Molemmat tehostavat harjan hydrodynaamista efektiä. Molemmat puhdistavat myös hammasvälit.

Kolme puhdistustasoa, yksi nappi – helppoa

22 000 – 40 000 hellää ja tehokasta harjanliikettä minuutissa. Hydrosonic easy -sähköhammasharja raikastaa olosi ja tuo puhtaan tunteen.

60 minuuttia täydellä teholla. Helppo lataus

Yli 60 minuuttia harjausta yhdellä latauksella, täydellä teholla, aina viimeiseen sekuntiin saakka. Lataa USB kaapelilla. Helppoa kuin Hydrosonic easy.

Hydrosonic holiday

Kevyt ja kompakti matkasetti käytännölliseen suunhoitoon. Huolehdi suusi terveydestä missä vain – Hydrosonic easy -hammasharjasi on aina rinnallasi.

Helposti puhdasta. Hydrosonic easy.

Curaprox ekspertti, professori ja hammaslääketieteen tohtori Ueli P. Saxer sanoo: ”Hydrosonic easy sopii kaikille jotka haluavat edistää ja ylläpitää suunsa terveyttä helpoimmalla mahdollisella tavalla.”

Se on helppoa – kaksi viisasta harjaspäätä yhdessä

Hydrosonic easy saapuu kahden harjaspään kanssa: CHS 200 sensitive ja CHS 300 power. Se on myös yhteensopiva kaikkien Curaprox ultraääniharjaspäiden kanssa.

Be you

Rohkeat ja
raikkaat maut.
Valkoisemmat
hampaat.

Lisätietoa Osta

Enzycal

Hellä, mieto ja tehokas.

Lisätietoa Osta

Karies

On aika suojella itseäsi

Lisätietoa Osta