SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

CS 5460 Hammasharja

Hellä hampaille ja ikenille

Joka ikinen 5460:sta Curen® -harjaksesta puhaltaa yhteen hiileen taistellakseen plakkia vastaan. Ärhäkkä plakille. Hellä hampaille ja ikenille.

Harjaspään 5460 tiiviisti pakattua harjasta ovat täynnä pesutehoa

Näppärän kokoinen harjaspää. Lievä kallistus helpottaa käyttöä.

Hellät ja ohuet Curen® harjakset ovat vain 0,1 millimetrin paksuisia.

Ergonominen kädensija takaa oikean harjausasennon

5460 hyvää syytä

Voit luottaa Curaprox CS 5460 -hammasharjaan – se on aina apunasi plakin poistossa, kiillevaurioiden ehkäisyssä sekä hampaittesi ja ikeniesi hoidossa. Mikä tekee siitä luotettavan? Erittäin ohuet ja hellät 5460 Curen® -harjasta perinteisten nylonharjasten sijasta.

Pieni ja kompakti harjaspää

Pieni harjaspää yltää kaikkiin vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin, kuten kulma- ja poskihampaiden taakse. Ja se oikeasti taipuu – helpottaen harjausta.

Muista oikea kulma...

…saavuttaaksesi puhtaimman tuloksen. Pidä harjaa 45 asteen kulmassa – puoliksi hampaalla, puoliksi ikenellä. Liikuta harjaa pienin ympyrämäisin liikkein, ole hellä, ja käytä minimaalisesti painetta. Helppoa ja mukavaa.

Koe ero

Hammashoidon ammattilaiset ovat suositelleet hammasharjojamme jo yli 40 vuoden ajan. Kun olet kerran kokeillut näitä harjoja, paluuta entiseen ei ole. Kehitetty ja valmistettu Sveitsissä. 

Uusi lookki – uudet kujeet

Vuodesta toiseen samoja tylsiä vaihtoehtoja – vaan ei enää! Koe räjähdys kauniita ja iloisia värejä. Tämä hammasharja on nyt saatavilla 36 eri värissä. Älä myöskään unohda Curaprox limited edition ja special edition -tuotteita!

Choose your colour

Hellästi ja rakastaen

Monet meistä harjaavat käyttäen aivan liikaa voimaa – ja vielä kovalla hammasharjalla. Tuloksena on vaurioita, kuten vetäytyvät ikenet. Harjojemme ohuet Curen® -harjakset muuttavat kaiken. Ne tekevät puhdasta jälkeä hellällä otteella.

Musiikkia, kiitos

Etene harjatessa hammas hampaalta pienin pyörivin liikkein – lähes täysin ilman voimaa. Tiiviisti pakatut, ohuet harjakset poistavat plakkia tehokkaasti aiheuttamatta vaurioita suussasi. Pitele hammasharjaa kädessäsi kevyin ottein kuin viulisti jousta.

5460 harjasta – maaginen yhdistelmä

Jopa kymmenen kertaa enemmän harjaksia kuin perinteisissä hammasharjoissa. Harjasten muodostama erityisen tiivis puhdistuspinta on suunniteltu ehkäisemään kariesta ja ientulehdusta. CS 5460 on plakin pahin painajainen.

Kiille on kovempaa kuin teräs

Mutta se vaatii varovaista käsittelyä. Luota helliin harjaksiin – ne puhdistavat plakin hampaistasi vahingoittamatta kiillettä ja satuttamatta ikeniä.

Mikä on paras tapa harjata hampaat?

Tekniikoita on monia, ja jokainen suu, hammas ja hammasväli on erilainen. On kuitenkin olemassa metodi, joka toimii kaikille.

Aloita oikeassa kulmassa – puoliksi hampailla, puoliksi ikenillä

Puhdista hellällä otteella –  lähes ilman voimaa

Pienet, hellät ympyrät – anna hammasharjasi ohjata sinua

MITEN CS 5460 HAMMASHARJAA KÄYTETÄÄN

Paljastuneet hammasjuuret

Mitä niille
voi tehdä?

Lisätietoa Osta

Matkapakkaus

Huolehdi hampaistasi
paikasta riippumatta

Lisätietoa Osta

Gum Care

Puhdistusta
jynssäyksen
sijaan

Lisätietoa Osta