SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

OIKEUDELLINEN HUOMAUTUS /JÄLKI

SIVUSTON YLEISET LIIKETOIMINTAEHDOT

 1. Soveltamisala
 2. Rekisteröinti
 3. Sopimuksen muodostaminen
 4. Hinnat
 5. Nouto toimipaikasta
 6. Toimituskulut
 7. Digitaalisen sisällön ja ohjelmistolisenssien käyttöoikeuksien myöntäminen
 8. Omistusoikeuden varaaminen, sopimuksen irtisanominen
 9. Voimassaoloaika ja sopimuksen irtisanominen toistuvien tilauksien yhteydessä
 10. Eräpäivä ja maksu
 11. Lakisääteinen peruuttamisoikeus Curaden / Curaprox -tuotteille
 12. Takuu ja vastuu
 13. Osoitteet
 14. Tietosuoja, tekijänoikeudet, tavaramerkit

Versio: 27. huhtikuuta 2020
 

1) Scope

Näitä yleisiä liiketoimintaehtoja sovelletaan liikesuhteisiin Curaden Slovenija d.o.o:n, Curaden AG: n tytäryhtiön (jäljempänä: Curaprox / Curaden) ja kuluttajien tai yritysten (jäljempänä "asiakas" tai "asiakkaat") välillä, viimeisimmän saatavana olevan version mukaisesti, joka on löydettävissä, kun verkkosivuston avaa tai tuotteita tilaa Curaprox / Curaden -verkkokaupassa näkyvien tuotteiden joukosta.

Näitä liiketoimintaehtoja sovelletaan soveltuvin osin digitaalisen sisällön, ohjelmistolisenssien tai kuponkien toimittamista koskeviin sopimuksiin, ellei nimenomaisesti ole toisin sovittu. Toimitettaessa ohjelmistolisenssejä, myyjän velvollisuus on antaa lisenssiavain myydyn ohjelmiston käytön mahdollistamiseksi. Asiakas ei saa mitään immateriaalioikeuksia ohjelmistoon. Ohjelmiston ominaisuuksien osalta asiaankuuluva tuotekuvaus on arvovaltainen.

Näitä yleisiä liiketoimintaehtoja voidaan soveltaa sopimuksiin tuotteista (tavaroista tai palveluista), jotka toimitetaan joko kertaluonteisena toimituksena tai jatkuvana toimituksena ("tilaussopimus"). Tilaussopimuksen yhteydessä Curaprox / Curaden sitoutuu toimittamaan vaadittua tuotetta sopimuksen sovittuna voimassaoloaikana.

Ajoittain tietosuojailmoitusta tai verkkokaupan nykyisiä liiketoimintaehtoja voidaan mukauttaa, täydentää tai muuttaa. Aina kun käytät verkkosivustoa tai vierailet verkkosivustolla, verkkosivuston tuolloin käytettävissä oleva versio on arvovaltainen versio. Käy tällä sivulla säännöllisesti nähdäksesi uusimmat säännöt. Pidämme sinut ajan tasalla kaikista merkittävistä muutoksista tässä tietosuojailmoituksessa näyttämällä ilmoituksen sekä päivitetyn version tietosuojailmoituksesta verkkosivustollamme ja / tai mobiilisovelluksissamme. Jos et hyväksy muokattuja sääntöjä, ilmoita meille vastustuksestasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@curaprox.fi ja poista käyttäjäprofiilisi muutosten voimaantulopäivään mennessä. Ilman peruutusta käyttäjäprofiilisi näkyy edelleen uusien sääntöjen mukaisesti myös muutosten voimaantulopäivästä.

"Kuluttajalla" tarkoitetaan näissä liiketoimintaehdoissa henkilöitä, jotka tekevät oikeudellisesti sitovia liiketoimia tarkoituksin, jotka eivät ole ensisijaisesti kaupallisia ja / tai liity itsenäiseen liiketoimintaan. "Yrityksellä" tarkoitetaan näissä liiketoimintaehdoissa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä tai oikeushenkilönä olevaa kumppanuutta, joka tekee oikeudellisesti sitovan liiketoimen harjoittaessaan kaupallista tai itsenäistä liiketoimintaa.

Tilaukset ja toimitukset ovat mahdollisia vain Suomessa. Tilaukset voivat tehdä vain vähintään 18-vuotiaat asiakkaat tai alle 18-vuotiaat jotka ovat saaneet saaneet huoltajansa allekirjoituksen.

Näitä yleisiä liiketoimintaehtoja sovelletaan yksinoikeudella. Curaprox / Curaden ei tunnista asiakkaan ehtoja, jotka ovat ristiriidassa nykyisten ehtojen kanssa ja / tai poikkeavat niistä, ellei Curaprox / Curaden nimenomaisesti suostu näihin ehtoihin kirjallisesti kyseisen tapauksen kohdalla.

2) Rekisteröinti

Jokainen tavaratilaus vaatii rekisteröitymisen asiakkaaksi ja / tai käyttäjäprofiilin luomisen Curaprox / Curadeniin. Useiden käyttäjien rekisteröinti eri nimillä tai osoitteilla on kielletty.

Curaprox / Curaden voi peruuttaa lupansa milloin tahansa ilmoittamatta mitään syitä. Siinä tapauksessa Curaproxilla / Curadenilla on oikeus estää ja poistaa käyttäjänimi ja siihen liittyvä salasana välittömästi.

 

3) Sopimuksen muodostaminen

Curaprox / Curaden -tuotevalikoiman esittely verkkokaupassa ei ole tarjous tehdä ostosopimus asiakkaan kanssa. Se ei ole sitova.

Napsauttamalla "Osta nyt" -painiketta asiakas tekee sitovan ostotarjouksen.

Jättäessään tilauksen Curaprox / Curaden -yritykselle Internetissä (verkkokauppa), sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai muussa viestintäkanavassa asiakas tekee tarjouksen tehdä sitova ostosopimus Curaprox / Curadenin kanssa. Asiakas saa vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta ("Vahvistus tilauksen vastaanottamisesta"). Tämä vahvistus ei merkitse tarjouksen hyväksymistä, vaan vain ilmoittaa asiakkaalle, että Curaprox / Curaden on vastaanottanut tilauksen. Curaprox / Curaden ilmoittaa asiakkaalle kaikista virheistä tuotevalikoimaa koskevissa tiedoissa verkkosivustolla ja tekee asiakkaalle tarvittaessa vastaavan tarjouksen.

Sopimus solmitaan, kun Curaprox / Curaden nimenomaisesti hyväksyy asiakkaan tarjouksen ("Tilausvahvistus") tai kun Curaprox / Curaden lähettää asiakkaalle tilatun tuotteen.

Curaprox / Curadenin hyväksyntä riippuu tilauksen laillisuudesta ja tilattujen tuotteiden tai palveluiden saatavuudesta. Jos Curaprox / Curaden ei voi hyväksyä asiakkaan tilausta, asiakas saa tilauksen hyväksymisen sijaan ilmoituksen että tuote ei ole saatavana. Tuotteet, joita ei voida toimittaa varataan asiakkaalle väliaikaisesti, ja asiakkaan tilaus pysyy voimassa.

 

4) Hinnat

Tavaroiden ja palvelujen ostamiseen ja tilaamiseen sovelletaan ostohetkellä ja tilauksen tekohetkellä voimassa olevia hintoja euroina (EUR) [adapt to country currency] . Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.

Hintamuutokset ovat mahdollisia, jolloin sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olevaa hintaa.

Kaikki hinnat sisältävät Suomen [adapt to country] arvonlisäveron (ALV) laillisella verokannalla ja tarvittaessa ennakkokierrätyskulun.

Hinnat eivät sisällä ylimääräisiä lähetyskuluja (joita muodostuu Curaprox / Curadenin ja Asiakkaan välillä).

 

5) Nouto toimipaikasta

Asiakas voi noutaa tuotteen etukäteen puhelimitse sovitusta Curaprox / Curaden toimipisteestä.

Tuotteen noudon yhteydessä sopimus Curaprox / Curadenin kanssa syntyy, kun Curaprox / Curaden nimenomaisesti hyväksyy asiakkaan tarjouksen ("Tilausvahvistus") tai kun Curaprox / Curaden luovuttaa tuotteen Asiakkaalle.

 

6) Toimitus, toimituskulut

Curaprox / Curaden toimittaa tilatut tavarat mahdollisimman nopeasti asiakkaan tilauksessa ilmoittamaan osoitteeseen tai (jos maksutapaksi on valittu PayPal) PayPalin tallentamaan osoitteeseen. Curaprox / Curadenilla on kohtuullisissa määrin oikeus toimittaa tavaroita tai suorittaa palveluja useammassa kuin yhdessä erässä. Aina kun Curaprox / Curaden toimittaa toimituksia useissa erissä, Curaprox / Curaden vastaa mahdollisista postikuluista.

Toimitus tapahtuu tapauskohtaisesti ilmoitettujen toimituskulujen mukaisesti.

Toimitusaika Suomessa on yleensä 2-4 työpäivää. Arvioidusta toimitusajasta annetut tiedot eivät ole sitovia.

Digitaalinen sisältö, kupongit ja ohjelmistolisenssiavaimet toimitetaan Asiakkaalle yksinomaan sähköisesti (i) lataamalla tai (ii) tai sähköpostitse Curaprox / Curadenin valinnan mukaan.

7) Digitaalisen sisällön ja ohjelmistolisenssien käyttöoikeuksien myöntäminen

Ellei Curaprox / Curaden-verkkokaupan sisällön kuvauksessa toisin mainita, Curaprox / Curaden myöntää Asiakkaalle ei-yksinoikeuden, ajallisesti ja rajoitetusti, käyttää yksityisiksi ja / tai yritystarkoituksiin saataville asetettua sisältöä.

Ohjelmistolisenssin lisenssiavaimen toimittaminen oikeuttaa asiakkaan käyttämään asiaankuuluvassa tuotekuvauksessa ja lisenssisäännöissä ilmoitettua ohjelmistoa ja / tai sisältöä lisenssin kuvatussa laajuudessa.

Sisällön siirtäminen kolmansille osapuolille tai kopioiden tekeminen kolmansille osapuolille näiden liiketoimintaehtojen ja / tai lisenssisäännösten ulkopuolella ei ole sallittua ilman myyjän suostumusta tällaiseen lisenssin siirtämiseen kolmansille osapuolille sopimuksen nojalla.

Täten annettu oikeus tulee voimaan vasta, kun asiakas on maksanut määrätyn sopimusmaksun kokonaisuudessaan.

 

8) Omistusoikeuden varaaminen, sopimuksen irtisanominen

Curaprox / Curaden pidättää oikeuden kaikkiin tuotteisiin, kunnes ne maksetaan kokonaisuudessaan.

Jos asiakas rikkoo sopimusta, etenkin laiminlyöessään maksuvelvoitteensa huolimatta siitä, että hän on saanut muistutuksen Curaproxilta / Curadenilta, Curaprox / Curaden voi purkaa sopimuksen kohtuullisen lisäajan asettamisen jälkeen ja vaatia sellaisten tavaroiden palauttamista, jotka Curaprox / Curaden edelleen laillisesti omistaa. Curaprox / Curadenin suorittama tavaroiden takaisinperintä tai takavarikointi merkitsee sopimuksen irtisanomista. Asiakas vastaa mahdollisista aiheutuneista lähetyskuluista. Curaprox / Curadenilla on lupa myydä tavaroita hyödyntämisen jälkeen.

Curaprox / Curaden pidättää oikeuden pidättäytyä tekemästä sopimusta, jos luottotarkastuksen tulos on negatiivinen.

 

9) Voimassaoloaika ja sopimuksen irtisanominen automaattisesti toistuvan tilauksen tapauksessa

Tilaussopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia, mutta ne on tehty vähintään Curaprox / Curaden -verkkokaupan asiaankuuluvassa tuotekuvauksessa ilmoitetulle vähimmäisvaikutusajalle. Liittymissopimus voidaan irtisanoa milloin tahansa voimassa olevan vähimmäisajanjakson aikana, joka tulee voimaan vähimmäisvaikutusajan päättyessä, tai voimassa olevan vähimmäisajan päättymisen jälkeen milloin tahansa 14 päivän irtisanomisajalla,  ilmoituksella joka lähetetään kirjeellä tai faksilla / sähköpostilla tai postitse kohdassa 13 määritettyyn osoitteeseen.

Edellä oleva ei rajoita irtisanomista poikkeuksellisesta syystä. Hyväksi syyksi katsotaan, jos sopimussuhteen jatkamista sovittuun irtisanomispäivään tai irtisanomisajan päättymiseen asti ei voida pitää irtisanomisen osapuolen kannalta kohtuullisena tapauksen olosuhteiden valossa kummankin osapuolen etujen punnitsemisen jälkeen. 

10) Eräpäivä ja maksu

Tilausprosessissa Curaprox / Curaden hyväksyy vain verkkokaupassa Asiakkaalle näytetyt maksutavat. Curaprox / Curaden pidättää oikeuden sopia asiakkaidensa kanssa kirjallisesti muista kuin tässä osiossa mainituista maksutavoista.

Verkkokaupan kautta tapahtuvaan maksujen käsittelyyn Curaprox / Curaden käyttää Mollie by Mollie B.V -maksuratkaisua, jotta asiakas voi maksaa turvallisesti luottokortilla tai mahdollisilla vaihtoehtoisilla maksuvälineillä.

Jos maksat PayPalin tarjoamalla maksutavalla, maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja PayPal (Europe) Sàrl. et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg (jäljempänä: "PayPal"), johon kohdistuu PayPalin käyttöehdot, saatavilla osoitteessa https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua / useragreement-full tai - mikäli asiakkaalla ei ole PayPal-tiliä - https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacywax-full

Kauppahinta ja mahdolliset toimituskulut maksetaan sopimuksen muodostamisen yhteydessä, jollei (3) kohdasta muuta johdu. Jos maksutavaksi sovitaan ennakkomaksu käteisellä pankkisiirron kautta, maksu on suoritettava ja maksettava heti sopimuksen muodostamisen jälkeen, elleivät osapuolet ole sopineet myöhemmästä eräpäivästä.

Curaprox / Curaden voi vaatia maksun etukäteen ilmoittamatta mitään syitä. Tilaus käsitellään maksun vastaanottamisen jälkeen.

Jos asiakas laiminlyö maksun, Curaprox / Curadenilla on oikeus periä tilausprosessissa määritelty kiinteämääräinen muistutusmaksu. Edellä oleva ei rajoita Curaprox / Curadenin oikeutta vaatia lisäkompensointia, etenkin velan perinnästä aiheutuvien kustannusten perimisestä vastaavan toimiston tai asianajajan kautta.

Curaprox / Curaden -verkkokaupan kupongit on lunastettava ennen tilausprosessin päättymistä, eikä alennuksia sallita sen jälkeen.

Kupongit voidaan lunastaa yksinomaan kupongissa ilmoitetuilla ehdoilla ja kupongissa määritetyille tuoteryhmille. Tietyt tuotteet voidaan jättää kuponkikampanjan ulkopuolelle.

Kuponkeja tai laissa sallittuja alennuksia (esim. volyymialennuksia) ei voida soveltaa kumulatiivisesti yksittäiseen tilaukseen. Kuponkeja ei voi lunastaa käteisenä.

Kuponki on siirrettävissä. Curaprox / Curaden voi täyttää velvollisuutensa tarjoamalla tarjouksia mille tahansa kupongin haltijalle, joka lunastaa sen verkkokaupassa.

 

11) Lakisääteinen peruutusoikeus Curaden / Curaprox -tuotteisiin

Tietoja peruuttamisoikeudesta:

 

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa ilmoittamatta mitään syytä. Peruuttamisaika on 14 päivää päivästä, jona sinä tai kolmas osapuoli, jonka olet nimittänyt (mutta joka ei ole rahdinkuljettaja), otti haltuunsa viimeisen tavaran.

Peruutusoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava asiasta meille (Curaden Slovenija d.o.o, Perhavčeva ulica 36, SI-2000 Maribor, puhelin +386 2460 53 42, faksi +386 2460 53 43, sähköposti: info@curaprox.fi) päätöksestänne peruuttaa sopimus lähettämällä meille yksiselitteinen ilmoitus (esim. postitse lähetetty kirje, faksi tai sähköposti). Voit halutessasi käyttää oheista peruutuslomaketta, mutta sitä ei vaadita.

Voit myös täyttää ja lähettää peruutuslomakkeen tai muun yksiselitteisen ilmoituksen verkossa verkkosivustollamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Jos lähetät peruuttamisilmoituksen verkossa, lähetämme sinulle vahvistuksen vastaanottamisesta ilman aiheetonta viivytystä (esim. sähköpostitse). Sinun katsotaan noudattaneen peruuttamisaikaa, jos lähetät peruutusilmoituksen ennen kyseisen ajanjakson päättymistä.

Perumisen seuraukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, meidän on palautettava kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta mahdollisia lisäkustannuksia, jotka aiheutuvat siitä, että valitsit muun toimitustavan kuin tarjoamamme edullisimman tavallisen toimituksen) ilman aiheetonta viivästystä ja vähintään 14 päivän kuluessa päivästä, jona saimme ilmoituksen tämän sopimuksen peruuttamisesta. Suoritamme palautuksen samalla maksutavalla, jota käytit alkuperäisessä tapahtumassa, ellei nimenomaisesti ole toisin sovittu.  Emme veloita hyvityspalkkioita. Voimme keskeyttää hyvityksen suorittamisen, kunnes olemme saaneet tuotteet takaisin tai olet toimittanut meille todisteet siitä, että olet palauttanut tuotteet, sen mukaan, kumpi tapahtuu aikaisemmin.

Sinun on lähetettävä tai luovutettava tuotteet takaisin meille viipymättä ja joka tapauksessa neljäntoista vuorokauden kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitat meille tämän sopimuksen perumisesta.

Yllä olevan vaatimuksen katsotaan täyttyvän, jos palautat tavarat ennen 14 päivän määräajan päättymistä. Palautamme toimituskulut, jos käytät lähettämäämme toimitusmaan palautuspostimerkkiä, muuten sinun on maksettava palautuskuljetuskustannukset. Olet velvollinen kattamaan tavaroiden arvon alenemisen vain, jos se johtuu kauppatavaran virheellisestä käsittelystä, kun sen kunto, ominaisuudet ja toiminta otetaan huomion.

Peruutuslomake

(Jos haluat peruuttaa sopimuksen, täytä tämä lomake ja palauta se meille)

Curaden Slovenija d.o.o
Perhavčeva ulica 36
SI-2000 Maribor
Puhelin +386 2460 53 42
Faksi +386 2460 53 43
sähköposti: info@curaprox.fi

Minä / me (*) peruutamme täten minun / meidän (*)  sopimuksen seuraavien tuotteiden (*) / ostamisesta:

Tilauspäivä (*) /vastaanottopäivä (*)

- asiakkaan nimi

- asiakkaan (asiakkaiden) osoite

Päivämäärä

Tarpeeton viivataan yli.

Peruutusoikeus vanhenee ennenaikaisesti sellaisissa sopimuksissa, joissa on sinetöityjä tavaroita, jotka on avattu toimituksen jälkeen ja jotka eivät sovellu palauttamiseen hygieenisistä syistä, sekä custom-tuotteiden kohdalla. Asiakasta vaaditaan poikkeuksetta vastaanottamaan toimitus ja maksamaan kaikki komponentit. Lääketuotteiden toimituksia ei voi palauttaa ;

Ilmoituksen loppu

12) Takuu ja vastuu

Jos toimitetut tavarat ovat viallisia riskin siirtyessä (esim. valmistusvirheet) tai virheellisen toimituksen yhteydessä, Asiakkaalla on yksinomainen oikeus myöhempään korjaukseen tai vaihtoon. Jos korvaaminen ei ole tyydyttävää, Asiakkaalla on oikeus peruuttaa ostos. Vaatimus raukeaa, jos asiakas ei ilmoita Curaproxille / Curadenille virheestä tai virheellisestä toimituksesta 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta sähköpostitse info@curaprox.fi [adapt to country], puhelimitse, faksilla tai postitse.

Curaprox / Curadenin vastuuseen sovelletaan sovellettavia lakisääteisiä määräyksiä. Curaprox / Curadenin vastuu on suljettu pois tapauksissa, joissa (i) tavallinen huolimattomuus, (ii) epäsuorat ja välilliset vahingot ja menetetyt voitot, (iii) realisoitumattomat säästöt, (iv) myöhästyneistä toimituksista johtuvat tappiot ja (v) Curaproxin  / Curadenin sijaisten toimet tai laiminlyönnit, riippumatta siitä, perustuvatko ne sopimukseen vai vahingonkorvaukseen.

Curaprox / Curaden ei myöskään ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat seuraavista syistä:

●    tuotteiden varastointi, kokoonpano tai käyttö sopimattomalla, sopimuksen vastaisella tai laittomalla tavalla;
●    yhteensopimattomien varaosien tai lisävarusteiden (esim. virtalähde) käyttö;
●    tuotteiden huollon laiminlyönti ja / tai virheellinen muokkaaminen tai korjaaminen asiakkaan tai kolmannen osapuolen toimesta;
●    viralliset määräykset tai ylivoimaiset esteet, erityisesti luonnonmullistusten, kosteuden, kaatumisten ja iskujen aiheuttamat vahingot, joihin Curaprox / Curaden ei voi vaikuttaa.

Kaikki palvelujen tarjoajat, jotka on palkattu toimittamaan tavaroita tai tarjoamaan palveluja, ovat vastuussa mahdollisista vioista, viivästyneestä suorituksesta ja palveluntarjoajan suorituksesta aiheutuvista menetyksistä tai vahingoista.

Curaprox / Curaden ei ole vastuussa virheellisistä mainosmateriaaleista, verkkokaupan tietovirheistä, virheellisistä hintalapuista, virheistä tuotekuvauksissa, valokuvissa, kuvauksissa tai muissa teksteissä, esim. kuponki- tai alennuskampanjoissa, tai myöhäisistä tai puuttuvista toimituksista.

 

13) Osoitteet

Tarjoaja ja sopimuskumppani tämän verkkosivuston tarjouksissa:
Curaden AG, Amlehnstrasse 22, CH-6010 Kriens, Tel. +41 (0) 319 45 00
info@curaden.ch
www.curaden.ch 
 

14) Yksityisyys, tekijänoikeudet, tavaramerkit

Tietosuojailmoitus on olennainen osa näitä liiketoimintaehtoja. Hyväksymällä nämä liiketoimintaehdot asiakas ilmoittaa myös hyväksyänsä tietosuojailmoituksen.

Kaikki oikeudet tavaramerkkeihin, kuviin ja tekijänoikeuksiin [relevanteille tuotteille] ovat Curaprox / Curadenin tai sen kumppaneiden. Tietojen, kuvien ja PDF-tiedostojen lataaminen, tallentaminen, kopioiminen, tulostaminen, jopa vain otteina, on kielletty ilman Curaprox / Curadenin kirjallista lupaa. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttö muuhun kuin asianomaisen tuotteen käyttötarkoitukseen on kielletty asiakkaalta.