SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

VERKKOKAUPAN YLEISET EHDOT

Curaden Slovenia, d.o.o.
Perhavčeva ulica 36
SI-2000 Maribor
Slovenia

Phone +386 2 460 53 42
Sähköposti: info@curaprox.fi

Sisältö

1 Soveltamisalue
2 Rekisteröityminen
3 Sopimuksen tekeminen
4 Hinnat
5 Nouto liikkeestä
6 Toimitus, lähetyskulut
7 Käyttöoikeuksien myöntäminen digitaalisen sisällön käyttämiseksi ja ohjelmistolisenssit
8 Omistusoikeuden säilyttäminen, sopimuksen irtisanominen
9 Tilaussopimusten kesto ja irtisanominen
10 Eräpäivä ja maksaminen
11 Peruutukset
12 Takuu ja vastuut
13 Osoitteet
14 Tietosuoja, tekijänoikeudet, tavaramerkit

Tila: huhtikuu 2024

1) Soveltamisalue

Seuraavat yleiset ehdot ovat voimassa Curaden AG:n (jäljempänä Curaden) ja kuluttajien ja yhtiöiden (jäljempänä ”asiakas” tai ”asiakkaat”) välisessä liiketoimintasuhteessa tällä hetkellä saatavilla olevan ja sivustoa katsottaessa tai tuotteita tilattaessa voimassa olevan version mukaisesti koskien Curadenin verkkokaupassa esittelemiä tuotteita.

Nämä yleiset ehdot koskevat myös digitaalisten tuotteiden, ohjelmistolisenssien tai kuponkien toimituksia, ellei poikkeuksista ole erikseen sovittu. Ohjelmistolisenssien toimituksen osalta myyjä sitoutuu siirtämään tarjotun ohjelmiston lisenssiavaimen. Asiakas ei osta ohjelmiston immateriaalioikeuksia. Vastaava tuotekuvaus määrittelee ohjelmiston laadun.

Nämä yleiset ehdot voivat viitata tuotteisiin (tavaroihin tai palveluihin) liittyviin sopimuksiin kertaluontoisina toimituksina tai pysyvinä toimituksina (”tilaussopimus”). Tilaussopimusten kohdalla Curaden sitoutuu toimittamaan tuotetta sovitun sopimuksen mukaisesti siinä sovitun ajanjakson ajan.

Tietosuojakäytäntöä tai näitä verkkokaupan ehtoja voidaan aika ajoin muokata, täydentää tai muuttaa. Jokaisella käynnillä verkkosivustolle senhetkiset ehdot ovat voimassa. Tarkista voimassa olevat ehdot säännöllisesti tältä sivulta. Mikäli teemme merkittäviä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, ilmoitamme siitä sinulle sivustollamme ja/tai mobiilisovelluksissamme samoin kuin päivitetyn tietosuojakäytännön välityksellä. Jos et hyväksy muutettuja ehtoja, pyydämme sinua vastustamaan niitä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@curaprox.fi ja poistamaan käyttäjäprofiilisi, jos sinulla on sellainen, siihen mennessä kuin ehdot astuvat voimaan. Jos et peruuta tilaustasi, käyttäjäprofiilisi on edelleen olemassa muutettujen ehtojen voimaanastumispäivän jälkeen.

Näissä yleisissä ehdoissa kuluttajalla tarkoitetaan ketä tahansa luonnollista henkilöä, joka ryhtyy lailliseen liiketoimeen, jonka tarkoitus ei pääsääntöisesti liity hänen kaupalliseen tai itsenäiseen ammatilliseen toimintaansa. Yrittäjällä näissä yleisissä ehdoissa tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä tai oikeuskelpoista kumppanuutta, joka lailliseen liiketoimeen ryhtyessään toimii kaupallisen tai itsenäisen ammatillisen toimintansa laajuudessa.

Vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt voivat tehdä tilauksia. Alle 18-vuotiaat asiakkaat tarvitsevat laillisen edustajansa allekirjoituksen.

Nämä yleiset ehdot ovat voimassa muut ehdot poissulkien. Asiakkaan ehtoja, jotka ovat ristiriidassa näiden ehtojen kanssa tai poikkeavat niistä, ei huomioida, ellei Curaden ole yksittäistapauksessa kirjallisesti suostunut niihin erikseen.

2) Rekisteröityminen

Jokainen tuotetilaus edellyttää rekisteröitymistä asiakkaaksi tai käyttäjäprofiilin luomista Curaden-sivustolle. Useita rekisteröitymisiä eri nimellä tai osoitteella ei sallita.

Curaden voi mitätöidä rekisteröitymisen milloin tahansa ja syytä antamatta. Tällaisessa tilanteessa Curadenilla on oikeus välittömästi estää ja poistaa käyttäjänimi ja sitä vastaava salasana.

3) Sopimuksen tekeminen

Curadenin tuotevalikoiman esitteleminen verkkokaupassa ei muodosta tarjousta solmia ostossopimus asiakkaan kanssa. Se ei ole sitova.

Napsauttamalla ”Osta nyt” -painiketta asiakas lähettää sitovan ostotarjouksen.

Tekemällä tilauksen Curadenilta internetin (verkkokaupasta), sähköpostin, puhelimen tai muun viestintäkanavan välityksellä asiakas lähettää tarjouksen solmia ostosopimus Curadenin kanssa. Asiakas saa vahvistuskuittauksen tilauksesta (”vahvistus tilauksen vastaanottamisesta”). Tämä vahvistus ei tarkoita tarjouksen hyväksymistä, vaan sen tarkoituksena on vain ilmoittaa asiakkaalle, että Curaden on vastaanottanut tilauksen. Tarvittaessa Curaden ilmoittaa asiakkaalle erikseen mahdollisista virheistä sivustolla olevan tuotevalikoiman tiedoissa ja lähettää asiakkaalle vastaavan vastatarjouksen.

Sopimus Curadenin kanssa muodostetaan, kun Curaden nimenomaisesti hyväksyy tarjouksen (”tilausvahvistus”) tai kun Curaden lähettää tilatun tuotteen asiakkaalle.

Hyväksyminen riippuu tilatun tuotteen tai palvelun laillisesta hyväksyttävyydestä ja saatavuudesta. Mikäli Curaden ei voi hyväksyä asiakkaan tarjousta, asiakkaalle ilmoitetaan tilauksen hyväksymisen sijaan, ettei tuotetta tai palvelua ole saatavilla. Tilapäisesti ei saatavilla olevista tuotteista ilmoitetaan asiakkaalle, ja asiakkaan tilaus pysyy voimassa.

Hintojen vaihtelut ovat mahdollisia. Hinta tarjouksen jättöhetkellä on ratkaiseva.

4) Hinnat

Tuotteiden ja palveluiden ostoissa ja tilauksissa hinnat ovat oston ja tilauksen hetkellä euroissa. Hinnat voivat muuttua ilman ilmoitusta muutoksesta.

Kaikki hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron (ALV).

Hinnat eivät sisällä ylimääräisiä toimituskustannuksia (Curadenin ja asiakkaan välillä).

5) Nouto liikkeestä

Etukäteen puhelimitse tehtävän ilmoituksen jälkeen asiakas voi noutaa tuotteet sovitusta Curadenin liikkeestä tai toimipaikasta.

Mikäli tuotteet noudetaan, sopimus Curadenin kanssa muodostetaan, kun Curaden hyväksyy tarjouksen (”tilausvahvistus”) tai kun Curaden luovuttaa tilatun tuotteen asiakkaalle.

6) Toimitus, lähetyskulut

Curaden toimittaa tilatun tuotteen asiakkaan tilauksessa määrittämään osoitteeseen tai (jos valittu maksutavaksi) osoitteeseen, joka on merkitty PayPaliin, niin pian kuin mahdollista. Curadenilla on milloin tahansa oikeus tehdä osittaisia toimituksia ja toimittaa osittaisia palveluita, edellyttäen, että nämä ovat asiakkaan kannalta kohtuullisia. Jos Curaden tekee osittaisia toimituksia, Curaden vastaa ylimääräisistä postituskuluista.

Toimitus tapahtuu kussakin tapauksessa ilmoitettujen toimituskulujen mukaisesti.

Toimitusaika on yleensä 1–3 arkipäivää. Tiedot odotetusta toimitusajasta eivät ole sitovia.

Digitaalinen sisältö, kupongit ja ohjelmistoavaimet toimitetaan asiakkaalle ainoastaan sähköisessä muodossa, ts. (i) ladattavassa muodossa tai (ii) sähköpostitse, Curadenin harkinnan mukaisesti.

7) Käyttöoikeuksien myöntäminen digitaalisen sisällön käyttämiseksi ja ohjelmistolisenssit

Ellei Curadenin verkkokaupan DeepL-kuvauksessa ole toisin mainittu, Curaden antaa asiakkaalle aikaan ja paikkaan sitomattoman ei-yksinomaisenoikeuden käyttää tarjottua sisältöä yksityisiin ja liiketoimintatarkoituksiin.

Ohjelmistolisenssin lisenssiavaimen luovuttaminen antaa asiakkaalle oikeuden käyttää ohjelmistoa tai sisältöä vastaavan tuotekuvauksen mukaisesti ja lisenssisopimuksessa kuvatussa laajuudessa.

Sisällön siirtämistä kolmansille osapuolille tai kopioiden luomista kolmansille osapuolille näiden yleisten ehtojen ulkopuolisessa laajuudessa ei sallita, ellei myyjä ole suostunut sopimuslisenssin siirtämiseen kolmannelle osapuolelle.

Oikeuksien myöntäminen astuu voimaan vain, kun asiakas on maksanut sopimuksessa määrätyn korvauksen täysimääräisesti.

8) Omistusoikeuden varaaminen, sopimuksen irtisanominen

Kaikki toimitetut tuotteet säilyvät Curadenin omistuksessa, kunnes maksut on suoritettu täysimääräisinä.

Mikäli asiakas rikkoo sopimusta, erityisesti, jos asiakas ei suorita maksuvelvoitteitaan Curadenin muistutuksesta huolimatta, Curaden voi vetäytyä sopimuksesta annettuaan asiakkaalle etukäteen kohtuullisen määräpäivän ja vaadittuaan tuotteiden, jotka ovat edelleen sen omaisuutta, palauttamista. Curadenin suorittama tavaroiden haltuunotto tai takavarikointi merkitsee sopimuksen purkamista. Asiakas vastaa tässä tapauksessa aiheutuvista toimituskuluista. Curadenilla on oikeus hävittää tavarat sen jälkeen, kun ne on palautettu

9) Voimassaoloaika ja sopimuksen irtisanominen automaattisesti toistuvan tilauksen tapauksessa

Tilaussopimukset ovat voimassa määrittelemättömän ajan, mutta vähintään Curadenin verkkokaupassa vastaavassa tuotekuvauksessa mainitun ajanjakson ajan. Tilaussopimus voidaan päättää vähimmäisajan aikana milloin tahansa vähimmäisajan päätyttyä ja vähimmäisajan päätyttyä milloin tahansa 14 päivän irtisanomisajan jälkeen kirjoittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiasta osiossa 13 mainittuun osoitteeseen.

Oikeus poikkeukselliseen irtisanomiseen perustellusta syystä säilyy ennallaan. Hyvä syy katsotaan olemassa olevaksi, jos irtisanovan osapuolen ei voida kohtuudella odottaa jatkavan sopimussuhdetta yksittäistapauksen kaikki olosuhteet huomioon ottaen ja molempien osapuolten edut huomioon ottaen sovittuun irtisanomiseen asti tai irtisanomisajan päättymiseen saakka.

10) Eräpäivä ja maksu

Curaden hyväksyy vain asiakkaille tilausprosessin aikana (verkkokaupassa) näytetyt maksutavat. Curaden pidättää oikeuden sopia asiakkaidensa kanssa kirjallisesti muista kuin tässä osiossa mainituista maksutavoista.

Maksun käsittelemiseksi verkkokaupassa Curaden käyttää kolmasien osapuolten maksuratkaisuja, jotta asiakas voisi suorittaa maksuja helposti ja turvallisesti luottokorteilla ja vaihtoehtoisilla maksutavoilla.

Mikäli maksu suoritetaan PayPalin tarjoamalla maksutavalla, maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja Paypal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä: "PayPal"), ja sitä koskevat PayPalin käyttöehdot, jotka löytyvät osoitteesta https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/useragreement-full tai – jos asiakkaalla ei ole PayPal-tiliä – ilman PayPal-tiliä suoritettavia maksuja koskevien ehtojen mukaisesti, jotka löytyvät osoitteesta https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacywax-full.

Ostohinta sekä mahdolliset toimituskulut on maksettava sopimuksen syntymishetkellä – kappaleen (3) mukaisesti.

Curaden voi syytä antamatta vaatia etukäteismaksua. Tilaus käsitellään maksun vastaanottamisen jälkeen. Curaden pidättää oikeuden olla hyväksymättä sopimuksen syntymistä, jos luottotietojen tarkistuksen tulos on kielteinen. Lisäksi pidätämme oikeuden tarjota vain tiettyjä maksuvaihtoehtoja luottotietojen tarkistuksen tuloksen perusteella.

Mikäli asiakas laiminlyö maksun, Curadenilla on oikeus periä kertakorvaus muistutuskuluista tilausprosessissa määritellyn mukaisesti. Tämä ei vaikuta Curadenin oikeuteen vaatia suurempia vahingonkorvauksia, erityisesti mitä tulee perintätoimiston tai asianajajan laatiman vaateen toimeenpanosta aiheutuviin kustannuksiin.

Curadenin verkkokauppaan annetut kupongit voidaan lunastaa vain ennen tilausprosessin loppuun suorittamista. Tämän jälkeen niitä ei korvata.

Kupongit voidaan lunastaa vain kupongissa mainittujen ehtojen mukaisesti ja vain kupongissa mainittujen tuoteryhmien kohdalla. Yksittäisiä tuotteita voidaan sulkea kuponkikampanjan ulkopuolelle.

Kuponkeja tai lainmukaisesti sallittuja alennuksia (esim. määrään liittyviä alennuksia) ei voida kerryttää tilauksen laajuudessa. Kupongin arvoa ei voida maksaa rahana.

Kuponki voidaan luovuttaa toiselle henkilölle. Curaden voi suorittaa alennuksia tarkoittavia maksuja kupongin verkkokaupassa lunastavalle haltijalle.

11) Peruutukset

Jos olet asiakkaana kuluttaja (B2C), sinulla on oikeus peruuttaa sopimuksen tekemistä koskeva tahdonilmaisusi ilman perusteluja enintään 14 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta palauttamalla tavarat Curadenille. Tavaran oikea-aikainen lähettäminen riittää peruuttamisajan noudattamiseen. Tekstimuodossa annettu peruutus on lähetettävä kohdassa 13 annettuun osoitteeseen tai sähköpostitse osoitteeseen info@curaprox.fi. Asiakkaalla on todistustaakka palautettavien tavaroiden lähettämisestä.

Peruutusoikeus ei koske eikä sitä ole:

  • Asiakkaalle erikseen tehtyjä mukautettuja tuotteita tai tuotteita, jotka on selkeästi räätälöity asiakkaan henkilökohtaisen tarpeen mukaisesti. Asiakaan on hyväksyttävä j maksettava kaikki osat poikkeuksetta;
  • Sinetöityjen tuotteita, joita ei voida palauttaa terveyteen tai hygieniaan liittyvien syiden vuoksi, jos sinetti on poistettu toimituksen jälkeen;
  • Lääkkeitä ei voi palauttaa;
  • Sinetöidyssä pakkauksessa toimitettuja ääni- tai videotallenteita tai tietokoneohjelmistoja, jos sinetti on poistettu toimituksen jälkeen.

Vapaa-ajan aktiviteetteihin liittyvien palveluiden tarjoamista koskevia sopimuksia, ellei toisin ole sovittu, jos sopimuksessa on mainittu tietty päivä tai ajanjakso palvelun tarjoamiselle.

Sopimuksen tosiallisen purkamisen tai irtisanomisen tapauksessa molempien osapuolten on palautettava jo saamansa palvelut. Mikäli asiakas voi palauttaa vastaanottamansa tavarat vain huonokuntoisena, on hänen korvattava Curadenille niiden alentunut arvo.

Asiakas vastaa palautuslähetyksen kustannuksista ja riskistä, paitsi jos toimitettu tavara ei vastaa tilattua tavaraa.

Curaden käyttää omistusoikeuttaan, kunnes tavarat on palautettu kokonaisuudessaan.

Mikäli peruutus- ja palautusoikeutta ei ole, asiakas vastaa kustannuksista, jotka aiheutuvat tavaroiden uudelleenlähetyksestä meille.

Peruutuskäytäntö

Oikeus sopimuksen perumiseen

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus neljäntoista päivän kuluessa syytä antamatta.

Peruutusoikeus on neljätoista päivää siitä päivästä, jolloin sinä tai nimeämäsi kolmas oaspuoli, joka ei ole kuriiri, on ottanut tai ottanut haltuunsa viimeiset tavarat.

Käyttääksesi peruutusoikeuttasi sinun on ilmoitettava asiasta meille (Curaden Slovenia, d.o.o., Perhavčeva ulica 36, SI-2000 Maribor, Slovenia, sähköpostiosoite: info@curaprox.fi) selkeästi (esim. postittamalla kirje tai sähköpostitse) päätöksestäsi vetäytyä tästä sopimuksesta. Voit käyttää tähän tarkoitukseen liitteenä olevaa peruutuslomakemallia, mutta se ei kuitenkaan ole pakollista.

Peruutusajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruutusoikeutesi käyttämisestä ennen peruutusajan päättymistä.

Peruutuksen seuraukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme maksut ml. toimituskustannukset (pois lukien lisäkustannukset, jotka ovat aiheutuneet siitä, että olet valinnut toimitustavan, joka ei ole suositelluin normaali tarjoamamme toimitustapa) ilman tarpeetonta viivytystä ja viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä, jolloin saimme ilmoituksesi tämän sopimuksen peruuttamisesta. Käytämme tämän palautuksen maksamisessa samaa maksutapaa, jota käytit alkuperäisen maksutapahtuman suorittamisessa, ellei kanssasi ole nimenomaisesti sovittu toisin; missään tapauksessa sinulta ei veloiteta maksuja tämän palautuksen vuoksi. Voimme kieltäytyä palauttamasta rahoja siihen saakka, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai olet toimittanut todisteen tavaroiden palauttamisesta, kumpi vain toteutuu aiemmin.

Sinun on palautettava tavarat ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä, kun ilmoitit meille sopimuksen peruuttamisesta. Määräpäivää noudatetaan, jos lähetät tavarat ennen neljäntoista päivän ajanjakson päättymistä. 

Me vastaamme tavaroiden palautuskustannuksista.

Sinun on maksettava tavaroiden arvon menetys vain, jos tämä arvonmenetys johtuu tavaroiden käsittelystä, joka ei ole välttämätöntä tavaran kunnon, ominaisuuksien ja toimivuuden tarkastamiseksi.

Peruuttamisoikeuden poissulkeminen/poistuminen: Peruuttamisoikeutta ei ole olemassa muun muassa sellaisten tavaroiden toimitussopimuksille, jotka eivät ole esivalmistettuja ja joiden valmistuksessa on ratkaisevaa kuluttajan yksilöllinen valinta tai päätös, tai tuote on selkeästi räätälöity kuluttajan henkilökohtaisiin tarpeisiin ja tuote, jota ei voida palauttaa terveyden suojaamisen tai hygieniasyistä, vanhenee ennenaikaisesti, jos niiden sinetti on poistettu toimituksen jälkeen.

Vapaaehtoinen palautustakuu: Myönnämme sinulle kaikkien Curaden-valikoimasta tehdyille ostoksille yhteensä 30 päivän vapaaehtoisen palautustakuun tavaran vastaanottamisesta lakisääteisen peruuttamisoikeuden lisäksi. Voit peruuttaa sopimuksen myös 14 päivän peruuttamisajan umpeutumisen jälkeen palauttamalla tavarat meille 30 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta (aika alkaa tavaran vastaanottamisen jälkeisestä päivästä) edellyttäen, että tavarat ovat täydellisiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämättömiä ja vahingoittumattomia, eikä tavaroita ole erityisesti valmistettu asiakkaan toiveiden mukaan tai selvästi räätälöity henkilökohtaisiin tarpeisiin. Oikea-aikainen lähetys riittää määräajan noudattamiseen.

Tavarat palautetaan osoitteeseen: Curaden Slovenia, d.o.o., Perhavčeva ulica 36, SI-2000 Maribor, Slovenia.

Sopimuksella myönnetty vapaaehtoisen palautuksen takuu ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi ja vaatimuksiin. Erityisesti lakisääteinen peruuttamisoikeutesi ja lakisääteiset takuuoikeutesi säilyvät rajoittamattomina.

12) Takuu ja vastuu

Jos toimitettu tavara on riskin siirtymishetkellä viallinen, esim. siinä on valmistusvirheitä tai jos toimitetaan väärä tuote, ilmoita meille näistä virheistä välittömästi. Tämän valituksen tekemättä jättäminen ei kuitenkaan vaikuta lakisääteisiin vaateisiisi. Kaikkiin ostetun tavaran lakisääteisen takuun aikana ilmeneviin virheisiin sovelletaan harkintasi mukaan lakisääteisiä vaatimuksia myöhempää sopimuksen täytäntöönpanoa, virheiden korjaamista tai uutta toimitusta sekä – mikäli lakisääteiset vaatimukset täyttyvät – laajempien alennusta tai mitätöimistä koskevia vaateita sekä lisäksi vahingonkorvauksia, ml. korvausta vahingoista sopimuksen myöhemmän toimeenpanon sijasta sekä korvausta sinulle aiheutuneista tarpeettomista kuluista.

Siltä osin kuin myönnämme sinulle myyjän takuun, yksityiskohdat johdetaan takuuehdoista, jotka liittyvät kulloiseenkin toimitettuun tuotteeseen. Takuuvaatimukset eivät rajoita lakisääteisiä vaateita/oikeuksia.

Vastuu määräytyy voimassa olevien lakisääteisten määräysten mukaisesti. Curadenin vastuu suljetaan pois tapauksissa, joissa (i) lievä huolimattomuus, (ii) välilliset ja seurauksena aiheutuneet vahingot ja voiton menetys, (iii) realisoitumattomat säästöt, (iv) vahingot, jotka johtuvat toimituksen viivästymisestä, sekä (v) kaikki Curadenin avustavien henkilöiden toiminta ja laiminlyönnit, olivatpa ne sopimusperusteisia tai sopimuksen ulkopuolisia.

Curaden ei myöskään vastaa mistään seuraavista syistä aiheutuneista vahingoista:

  • Tuotteiden sopimaton, sopimuksen vastainen tai lainvastainen varastointi, säätäminen tai käyttö;
  • Yhteensopimattomien varaosien tai lisävarusteiden käyttö (esim. virtalähde);
  • Asiakkaan tai kolmannen osapuolen suorittaman tuotteiden ylläpidon laiminlyönti ja/tai virheelliset muutokset tai korjaukset;
  • Ylivoimainen este, erityisesti luonnonkatastrofien, kosteuden, putoamisen, iskujen jne. aiheuttamat vahingot, joista Curaden ei ole vastuussa, ja viralliset määräykset.

Työn suorittaja on vastuussa puutteista, suoritusviiveistä ja vahingoista, jotka ilmenevät palveluntarjoajan toteuttaman suorituksen aikana (esim. paikan päällä tehdyt asennukset).

Curaden ei vastaa mahdollisista painovirheistä mainosmateriaalissa, tietovirheistä verkkokaupassa, virheellisistä hintamerkinnöistä, virheistä kuvissa, tuotekuvauksissa tai muissa teksteissä, kuten kuponki- tai alennuskampanjoissa, tai toimituksen myöhästymisestä tai epäonnistumisesta.

13) Osoitteet

Tällä sivustolla olevien tarjousten tarjoaja ja sopimuskumppani:

Curaden Slovenia, d.o.o.
Perhavčeva ulica 36
SI-2000 Maribor
Slovenia

Phone +386 2 460 53 42
Sähköposti: info@curaprox.fi

14) Tietosuoja, tekijänoikeudet, tavaramerkit

Tietosuojakäytäntö on olennainen osa näitä yleisiä ehtoja. Hyväksymällä nämä ehdot asiakas hyväksyy myös tietosuojakäytännön.

Kaikki tavaramerkit, kuvat ja tekijänoikeudet ovat Curadenin tai sen kumppaneiden omaisuutta. Tietojen, kuvien ja PDF-tiedostojen lataaminen, tallentaminen, kopioiminen tai tulostaminen, myös osittain, edellyttää Curadenin kirjallista lupaa. Kaikki oikeudet pidätetään. Asiakas ei saa käyttää näitä muuhun kuin tuotteen käyttötarkoituksen mukaisiin tarkoituksiin.


Nämä tiedot on käännetty osapuolten mukavuuden vuoksi. Jos käännetyn version ja alkuperäisen englanninkielisen version välillä on eroja tai ristiriitoja, englanninkielinen versio on ensisijainen, ja sitä pidetään oikeudellisesti sitovana ja arvovaltaisena versiona. Täten tunnustetaan, että käännös on tuotettu konekäännöksellä, ja vaikka tarkkuus on pyritty varmistamaan, käännöksen täydellisyyttä, tarkkuutta tai luotettavuutta ei taata.