Ensiluokkaista suunhoitoa Sveitsistä / Ilmainen toimitus yli 40€ tilauksille!

Tietosuojailmoitus

1) Katsaus tietosuojaan

Yleistiedot

Seuraavat tiedot antavat sinulle helposti navigoitavan yleiskuvan siitä, mitä henkilökohtaisille tiedoillesi tapahtuu, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Termi "henkilötiedot" sisältää kaikki tiedot, joita voidaan käyttää henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Yksityiskohtaisia tietoja tietosuojasta saat tietosuojailmoituksestamme, jonka olemme sisällyttäneet tämän kopion alle.

Tietojen tallennus tällä verkkosivustolla

Kuka on vastuussa tietojen tallentamisesta tälle verkkosivustolle (eli "rekisterinpitäjä")?

Tämän verkkosivuston tietoja käsittelee verkkosivuston ylläpitäjä, jonka yhteystiedot ovat tämän verkkosivuston kohdassa ”Lain edellyttämät tiedot”.

Kuinka tallennamme tietosi?

Keräämme tietoja, jotka olet jakanut kanssamme. Nämä voivat olla esimerkiksi tietoja, jotka annat yhteydenottolomakkeellamme.

IT-järjestelmämme tallentaa muut tiedot automaattisesti, tai sitten kun olet suostunut niiden tallentamiseen verkkosivustolla vierailun aikana. Nämä tiedot sisältävät pääasiassa teknistä tietoa (esim. selain, käyttöjärjestelmä tai aika, jolloin sivustolla on vierailtu). Nämä tiedot tallennetaan automaattisesti, kun käytät tätä verkkosivustoa.

Mihin tarkoituksiin käytämme tietojasi?

Osa tiedoista tuotetaan verkkosivuston virheettömän toimivuuden takaamiseksi. Muita tietoja voidaan käyttää käyttäjien toimintamallien analysointiin.

Mitä oikeuksia sinulla on tietojesi suhteen?

Sinulla on oikeus saada tietoja arkistoitujen henkilötietojesi lähteestä, vastaanottajista ja tarkoituksista milloin tahansa ilman, että sinulle koituu kuluja. Sinulla on myös oikeus vaatia tietojesi oikaisemista tai hävittämistä. Jos olet antanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn, sinulla on mahdollisuus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Tämä vaikuttaa kaikkeen tulevaan tietojen käsittelyyn. Lisäksi sinulla on oikeus vaatia, että tietojesi käsittelyä rajoitetaan tietyissä olosuhteissa. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvovalle elimelle.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tai muusta tietosuojaan liittyvistä seikasta, ota meihin yhteyttä milloin tahansa tämän verkkosivuston osiossa ”Lain edellyttämät tiedot” ilmoitettuun osoitteeseen.

Analyysityökalut ja kolmansien osapuolten tarjoamat työkalut

On mahdollista, että selaustapojasi analysoidaan tilastollisesti, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Tällaiset analyysit suoritetaan ensisijaisesti evästeillä ja ohjelmistoilla, joita kutsumme analyysiohjelmiksi.

Lisätietoja näistä analyysiohjelmista saat alla olevasta tietosuojailmoituksestamme.

2) Isännöinti and Content Delivery Networks (CDN) -palvelut

Ulkoinen isännöinti

Tätä verkkosivustoa isännöi ulkopuolinen palveluntarjoaja (isäntä). Tällä sivustolla kerätyt henkilötiedot tallennetaan isännän palvelimille. Näihin voivat sisältyä, näihin kuitenkaan rajoittumatta, IP-osoitteet, yhteydenottopyynnöt, metatiedot ja viestintä, sopimustiedot, yhteystiedot, nimet, verkkosivujen käyttö ja muut verkkosivuston kautta tuotetut tiedot.

 Isäntää käytetään potentiaalisten ja nykyisten asiakkaidemme kanssa muodostetun sopimuksen täyttämiseen (Art. 6 osa 1 lit. b GDPR) ja ammattitaitoisen palveluntarjoajan tuottamien, turvallisten, nopeiden ja tehokkaiden verkkopalveluiden tarjoamisen eduksi  (Art. 6 osa. 1 lit. f GDPR).

Palvelimemme isäntä käsittelee tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen suoritusvelvoitteiden täyttämiseksi ja näiden ohjeiden noudattamiseksi.

Tietojenkäsittelysopimuksen toteuttaminen

Tietosuojamääräysten mukaisen käsittelyn takaamiseksi olemme tehneet tilauksenkäsittelysopimuksen isäntämme kanssa.

3) Yleiset tiedot ja pakolliset tiedot

Tietosuoja

Tämän verkkosivuston ja sen sivujen ylläpitäjät suhtautuvat henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti. Siksi käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisina tietoina ja lakisääteisten tietosuojasääntöjen ja tämän tietosuojajulistuksen mukaisesti.

Aina kun käytät tätä verkkosivustoa, erilaisia henkilökohtaisia tietojasi kerätään. Termi "henkilötiedot" sisältää kaikki tiedot, joita voidaan käyttää henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan, mitä tietoja keräämme, sekä tarkoitukset, joihin käytämme näitä tietoja. Tietosuojailmoituksessa selitetään myös, miten ja mitä tarkoitusta varten tiedot kerätään.

Annamme tiedoksi, että tietojen siirto Internetin kautta (ts. Sähköpostiviestinnän kautta) saattaa olla alttiina tietoturva-aukoille. Tietoja ei voida täysin suojata kolmansien osapuolten pääsyltä.

Tiedot vastuuhenkilöstä (jota kutsutaan GDPR:ssä ”rekisterinpitäjäksi”)

Tämän verkkosivuston tietojenkäsittely-rekisterinpitäjä on:

URADEN AG

Amlehnstrasse 22
6010 Kriens

Puh .: +41 (0) 41319 45 00

Faksi: +41 (0) 41319 45 90

E-mail: info@curaden.fi 

Rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen (esim. Nimet, sähköpostiosoitteet jne.) käsittelyn tarkoituksista ja käsittelyn resursseista. Rekisterinpitäjä on kumppani maailman laajuisesta Curaden-yritysryhmästä, joka toimii maailmanlaajuisesti suun ja hampaiden terveyden alalla ja tarjoaa suuhygieniatuotteita, ja seminaareja suun ja hampaiden terveydestä.

Tietosuojavastaavan nimeäminen lain edellyttämällä tavalla

Olemme nimittäneet yrityksellemme tietosuojavastaavan.

CURADEN AG

Amlehnstrasse 22

6010 Kriens

Puh .: +41 (0) 41319 45 00

Faksi: +41 (0) 41319 45 90

E-mail: info@curaden.fi

Tietojesi käsittelyyn antamasi suostumuksen peruuttaminen

Laaja valikoima tietojenkäsittelytoimia on mahdollista vain, jos annat nimenomaisen suostumuksesi. Voit myös milloin tahansa peruuttaa meille antamasi suostumuksen. Tätä varten sinun tarvitsee vain lähettää meille epävirallinen ilmoitus sähköpostitse. Tämä ei rajoita tietojen keräämisen laillisuutta ennen peruutusta.

Oikeus vastustaa tietojen keräämistä erityistapauksissa; oikeus vastustaa suoraa mainontaa (GDPR:n 21 artikla)

JOS TIETOJA KÄSITELLÄÄN GDPR ARTIKLAN 6 OSION 1 LIT. E TAI F PERUSTEELLA, SINULLA ON OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJESI KÄSITTELYÄ OMIEN HENKILÖKOHTAISTEN SYIDESI TAKIA. TÄMÄ PÄTEE MYÖS PROFILOINTIIN JOKA LIITTYY TÄLLAISIIN OLOSUHTEISIIN. MÄÄRITTÄÄKSESI LAILLINEN PERUSTE, JOLLE MIKÄ TAHANSA TIETOJEN KÄSITTELY PERUSTUU, KONSULTOI TÄTÄ TIETOSUOJAILMOITUSTA. JOS KIRJAAT VASTALAUSEEN, EMME ENÄÄ KÄSITTELE VAIKUTUKSEN ALAISIA HENKILÖTIETOJASI, ELLEMME OLE ASEMASSA JOSSA VOIMME ESITTÄÄ  HUOMATTAVAN TÄRKEÄN JA PERUSTELLUN SYYN, JOKA SYRJÄYTTÄÄ ETUSI, OIKEUTESI JA VAPAUTESI TAI JOS SE ON TARPEEN OIKEUSVAATEEN LAATIMISEKSI, ESITTÄMISEKSI TAI PUOLUSTAMISEKSI. (VASTUSTAMISOIKEUS ART. 21 OSA 1 GDPR).

JOS HENKILÖTIETOJA KÄSITELLÄÄN SUORAMARKKINOINTIA VARTEN, REKISTERÖIDYLLÄ ON OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA HÄNTÄ KOSKEVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ TÄLLAISTA MARKKINOINTIA VARTEN, MUKAAN LUKIEN PROFILOINTIA SILLOIN KUN SE LIITTYY TÄLLAISEEN SUORAMARKKINOINTIIN. JOS REKISTERÖITY VASTUSTAA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ SUORAMARKKINOINTIA VARTEN, NIITÄ EI SAA ENÄÄ KÄSITELLÄ TÄHÄN TARKOITUKSEEN. (VASTUSTAMISOIKEUS AR 21 OSA 2 GDPR).

Oikeus kirjata valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle

GDPR: n rikkomusten yhteydessä rekisteröidyillä on oikeus kirjata valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa hänellä yleensä on kotipaikka tai työpaikka, tai paikassa, jossa väitetty rikkomus tapahtui. Oikeus kirjata valitus on voimassa riippumatta muista oikeudellisina resursseina käytettävissä olevista hallinnollisista tai oikeudellisista menettelyistä.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus vaatia, että luovutamme kaikki tiedot, joita käsittelemme automaattisesti suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, luovutettavaksi sinulle tai kolmannelle osapuolelle yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Jos haluat vaatia tietojen suoraa siirtoa toiselle rekisterinpitäjälle, se tapahtuu vain, jos se on teknisesti mahdollista.

SSL- ja / tai TLS-salaus

Turvallisuussyistä ja luottamuksellisen sisällön, kuten ostotilausten tai tiedustelujen lähettämisen suojaamiseksi, jotka lähetät meille verkkosivuston ylläpitäjänä, tämä verkkosivusto käyttää joko SSL- tai TLS-salausohjelmaa. Voit tunnistaa salatun yhteyden tarkistamalla, vaihtaako selaimen osoiterivi muotoaan “http: //” -muodosta “https: //”-muotoon, ja myös lukkokuvakkeen ulkonäöstä selainrivillä.

Jos SSL- tai TLS-salaus on aktivoitu, kolmannet osapuolet eivät voi lukea meille lähettämiäsi tietoja.

Salatut maksutapahtumat tällä verkkosivustolla

Jos sinulla on velvollisuus jakaa maksutietosi (esim. Tilinumero, jos annat meille valtuuden veloittaa pankkitiliäsi) kanssamme sen jälkeen, kun olet tehnyt maksupohjaisen sopimuksen kanssamme, näitä tietoja tarvitaan maksujen käsittelyyn.

Maksutapahtumia, joissa käytetään yleisiä maksutapoja (Visa / MasterCard, veloitus pankkitililtäsi), käsitellään yksinomaan salattujen SSL- tai TLS-yhteyksien kautta. Voit tunnistaa salatun yhteyden tarkistamalla, vaihtuuko selaimen osoiterivi “http: //”-muodosta  “https: //”-muotoon, ja myös lukkokuvakkeen ulkonäöstä selainrivillä.

Jos viestintä kanssamme on salattu, kolmannet osapuolet eivät voi lukea meille jakamiasi maksutietoja.

Tietojen oikaisu ja hävittäminen

Sovellettavien lakisääteisten määräysten puitteissa sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoja arkistoiduista henkilötiedoistasi, niiden lähteestä ja vastaanottajista sekä tietojesi käsittelyn tarkoituksesta. Sinulla voi myös olla oikeus tietojen korjaamiseen tai hävittämiseen. Jos sinulla on kysyttävää tästä aiheesta tai muita henkilötietoja koskevia kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa kohdassa "Lain edellyttämät tiedot".

Oikeus vaatia käsittelyrajoituksia

Sinulla on oikeus vaatia rajoitusten asettamista henkilötietojesi käsittelyyn. Voit tehdä niin voit milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä kohdassa "Lain edellyttämät tiedot" annetulla osoitteella. Oikeutta vaatia käsittelyn rajoittamista sovelletaan seuraavissa tapauksissa:

  • Tapauksessa, jossa sinun pitäisi kiistää arkistoimiesi tietojen oikeellisuus, tarvitsemme yleensä jonkin aikaa tämän vaatimuksen vahvistamiseen. Sinulla on oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tämän tutkimuksen aikana.
  • Jos henkilötietojesi käsittely tapahtui / tapahtuu laittomalla tavalla, sinulla on mahdollisuus vaatia tietojesi käsittelyn rajoittamista näiden tietojen hävittämisen sijaan.
  • Jos emme enää tarvitse henkilötietojasi ja tarvitset niitä laillisten oikeuksien käyttämiseen, puolustamiseen tai vaatimiseen, sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista niiden hävittämisen sijaan.
  • Jos olet esittänyt vastalauseen Art. 21 osa 1 GDPR:n mukaan sinun oikeuksiasi ja oikeuksiamme on punnittava toisiaan vastaan. Niin kauan kuin ei ole selvitetty, kenen edut vallitsevat, sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Jos olet rajoittanut henkilötietojesi käsittelyä, näitä tietoja - lukuun ottamatta niiden arkistointia - voidaan käsitellä vain suostumuksellasi tai oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai muiden luonnollisten henkilöiden tai oikeushenkilöiden oikeuksien puolustamiseksi tai tärkeistä yleisen edun mukaisista syistä, joihin Euroopan unioni tai EU:n jäsenvaltio on vedonnut.

4) Tietojen tallentaminen tällä verkkosivustolla

Sivustoillamme ja sivuillamme käytetään evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka eivät aiheuta vahinkoa laitteellesi. Ne joko tallennetaan väliaikaisesti istunnon ajaksi (istuntoevästeet) tai ne arkistoidaan pysyvästi laitteellesi (pysyvät evästeet). Istuntoevästeet poistetaan automaattisesti, kun lopetat vierailun. Pysyvät evästeet pysyvät arkistoituna laitteellasi, kunnes poistat ne itse tai selaimesi poistaa ne automaattisesti.

Joissakin tapauksissa on mahdollista, että kolmannen osapuolen evästeitä tallennetaan laitteellesi kun tulet sivustollemme (kolmannen osapuolen evästeet). Näiden evästeiden avulla sinä tai me voimme hyödyntää tiettyjä kolmannen osapuolen tarjoamia palveluita (esim. maksupalvelujen käsittelyyn tarkoitetut evästeet).

Evästeillä on erilaisia toimintoja. Monet evästeet ovat teknisesti välttämättömiä, koska tietyt verkkosivuston toiminnot eivät toimisi ilman evästeitä (esim. ostoskoritoiminto tai videoiden näyttäminen). Muiden evästeiden tarkoitus voi olla käyttäjämallien analysointi tai mainosviestien näyttäminen.

Evästeet, joita tarvitaan sähköisten viestintätapahtumien suorittamiseen (vaaditut evästeet) tai tiettyjen haluamiesi toimintojen tarjoamiseen (toiminnalliset evästeet, esim. ostoskoritoiminto) tai sellaiset, jotka ovat tarpeen verkkosivuston optimoimiseksi (esimerkiksi evästeet, jotka tarjoavat mitattavissa olevaa tietoa verkkoyhteisöstä), on tallennettava Art. 6 osa 1 lit. f GDPR, perusteella ellei toista oikeusperustaa mainita. Sivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi evästeiden tallentamiseen, operaattorin palvelujen teknisesti virheettömän ja optimoidun tarjonnan varmistamiseksi. Jos suostumustasi evästeiden tallentamiseen on pyydetty, kyseiset evästeet tallennetaan yksinomaan saadun suostumuksen perusteella (Art. 6 osa. 1 lit GDPR); tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Sinulla on mahdollisuus määrittää selaimesi siten, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta aina, ja sallia evästeiden hyväksyminen vain tietyissä tapauksissa. Voit myös estää evästeiden hyväksynnän tietyissä tapauksissa tai kokonaan, tai aktivoida poistotoiminnon joka poistaa evästeet automaattisesti selaimen sulkeutuessa. Jos evästeet poistetaan käytöstä, tämän verkkosivuston toiminnot saattavat olla rajoitettuja.

Jos käytetään kolmannen osapuolen evästeitä tai jos evästeitä käytetään analyyttisiin tarkoituksiin, ilmoitamme asiasta erikseen tämän tietosuojakäytännön yhteydessä ja tarvittaessa pyydämme suostumustasi.

Evästeiden suostumus Cookiebot-palvelun avulla

Verkkosivustomme käyttää Cookiebot-nimistä evästesuostumustekniikkaa saadakseen suostumuksesi tiettyjen evästeiden tallentamiseen laitteellesi ja tietosuojalainsäädännön mukaisiin asiakirjoihin. Tätä tekniikkaa tarjoava osapuoli on Cybot A / S, Havnegade 39, 1058 Kööpenhamina, Tanska, verkkosivusto  https://www.cookiebot.com/ (jäljempänä "Cookiebot").

Aina kun vierailet verkkosivustollamme, seuraavat henkilötiedot siirretään Cookiebotille:

  • Suostumuksesi, tai vaihtoehtoisesti suostumuksesi peruuttaminen
  • IP-osoitteesi
  • Tietoja selaimestasi
  • Tietoja laitteestasi
  • Päivämäärä ja kellonaika, jolloin vierailit verkkosivustollamme

Lisäksi Cookiebot tallentaa evästeen selaimeesi voidakseen säilyttää ilmoituksesi suostumuksestasi tai edellisen peruutuksista. Tällä tavoin tallennetut tiedot säilytetään, kunnes pyydät meitä poistamaan ne, poistat Cookiebot-evästeen tai kunnes tietojen arkistointitarkoitusta ei enää ole. Tämä ei vaikuta pakollisiin laillisiin säilytysaikoihin.

Cookiebot käyttää evästeitä saadakseen lain edellyttämät suostumukset. Tällaisten evästeiden käytön oikeusperusta on Art. 6 osa 1 lause 1 lit. c GDPR.

Sopimus tietojen käsittelystä

Yrityksemme on tehnyt tietojenkäsittelysopimuksen Cookiebotin kanssa. Tämä on tietosuojalainsäädännön edellyttämä sopimus, joka takaa, että Cookiebot käsittelee kaikkia verkkosivustomme kävijöiden henkilötietoja yksinomaan ohjeidemme ja GDPR: n mukaisesti.

Palvelimen lokitiedostot

Tämän verkkosivuston ja sen sivujen tarjoaja kerää ja tallentaa automaattisesti tietoja ns. palvelinlokitiedostoihin, jotka selaimesi välittää meille automaattisesti. Tiedot sisältävät:

  • Käytetyn selaimen tyyppi ja versio
  • Käytetty käyttöjärjestelmä
  • Viittannut URL-osoite
  • Käytettävän tietokoneen isäntänimi
  • Palvelinpyynnön aika
  • IP-osoite

Tätä tietoa ei yhdistetä muihin tietolähteisiin.

Nämä tiedot tallennetaan Art. 6 osa 1 lit. f GDPR mukaisesti. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi teknisesti virheettömään esitykseen ja operaattorin verkkosivuston optimointiin. Tämän saavuttamiseksi palvelimen lokitiedostot on tallennettava.

Yhteydenottolomake

Jos lähetät meille kyselyn yhteydenottolomakkeemme kautta, me tallennamme yhteydenottolomakkeessa mainitut tiedot ja kaikki siinä olevat yhteystiedot pyyntösi käsittelemiseksi ja lisäkysymyksiä varten. Emme jaa näitä tietoja ilman suostumustasi.

Näiden tietojen käsittely perustuu Art. 6 osa 1 lit b GDPR, jos pyyntösi liittyy sopimuksen toteuttamiseen tai jos se on tarpeen ennen sopimusta toteutettavien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Kaikissa muissa tapauksissa käsittely perustuu oikeutettuun etuumme käsitellä meille osoitettuja pyyntöjä tehokkaasti (Art. 6 osa 1 lit f GDPR) tai suostumukseesi (Art. 6 osa 1 lit. GDPR), jos tätä on pyydetty.

Yhteyslomakkeeseen kirjoittamasi tiedot pysyvät meillä, kunnes pyydät meitä poistamaan tiedot, peruutat suostumuksesi tietojen arkistointiin tai jos tarkoitusta, jota varten tietoja arkistoidaan, ei enää ole (esim. sen jälkeen kun olemme päättäneet vastauksemme kyselyysi). Tämä ei vaikuta pakollisiin laillisiin säilytysaikoihin.

Pyynnöt sähköpostilla, puhelimitse tai faksilla

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai faksilla, pyyntösi, mukaan lukien kaikki tuloksena olevat henkilötiedot (nimi, pyyntö), tallennetaan ja käsitellään pyynnön käsittelyä varten. Emme välitä näitä tietoja ilman suostumustasi.

Näitä tietoja käsitellään Art. 6 osa 1 lit b GDPR mukaisesti, jos tiedustelusi liittyy sopimuksen toteutumiseen tai tarvitaan ennen sopimusta tehtävien toimenpiteiden toteuttamiseen. Kaikissa muissa tapauksissa tietoja käsitellään sillä perusteella, että meillä on oikeutettu etu käsitellä meille lähetettyjä kysymyksiä tehokkaasti (Art 6 osa. 1 lit f GDPR) tai suostumukseesi (art. 6 osa 1 lit GDPR), jos se on saatu.

Tiedot, jotka lähetit meille yhteydenottopyyntöjen kautta, jäävät meille, kunnes pyydät meitä poistamaan ne, peruuttamaan suostumuksesi tallentamiseen, tai tietojen tallennustarkoitus vanhenee (esim. pyynnön toteuttamisen jälkeen). Pakolliset lakisääteiset määräykset - etenkin lakisääteiset säilytysajat - eivät muutu.

Rekisteröityminen tällä verkkosivustolla

Sinulla on mahdollisuus rekisteröityä tälle verkkosivustolle voidaksesi käyttää verkkosivuston lisätoimintoja. Käytämme antamiasi tietoja vain sen tarjouksen tai palvelun toteuttamiseksi, jota varten olet rekisteröitynyt. Vaaditut tiedot, joita pyydämme rekisteröinnin yhteydessä, on annettava kokonaisuudessaan. Muussa tapauksessa rekisteröinti hylätään.

Ilmoitamme sinulle kaikista merkittävistä muutoksista portfolioomme tai tenisistä muutoksista, tässä tapauksessa käytämme rekisteröintiprosessin yhteydessä ilmoitettua sähköpostiosoitetta.

Käsittelemme rekisteröintiprosessin aikana syötetyt tiedot suostumuksesi perusteella (art. 6 jakso.1 lit. a) GDPR).

Rekisteröintiprosessin aikana tallennetut tiedot säilytetään, niin kauan kuin olet rekisteröityneenä tällä verkkosivustolla. Tämän jälkeen kyseiset tiedot poistetaan. Tämä ei rajoita pakollisia lakisääteisiä säilyttämisvelvoitteita.

Tietoja integroiduista kirjautumispalveluista

Jos päätät rekisteröityä kolmannen osapuolen sosiaalisen verkostoitumisen tai integroidun palvelun kautta (jota me kutsumme “integroiduksi palveluksi”), kuten Facebook, Google, PayPal tai vastaava kertakirjautumispalvelu, voimme myös kerätä henkilökohtaisia tietoja, jotka on jo liitetty integroidun palvelun tiliisi. Sinulla voi olla myös mahdollisuus jakaa lisätietoja kanssamme integroidun palvelun kautta, tavalla jota hallitaan kyseisen integroidun palvelun asetuksilla. Jos päätät antaa tällaisia tietoja rekisteröinnin aikana tai muuten, käsittelemme tietoja henkilökohtaisina tietoina ja käytämme niitä tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Tämän sivuston kommentointitoiminto

Kun käytät kommentointitoimintoa tällä verkkosivustolla, tiedot kommentin luomisajasta ja sähköpostiosoitteestasi sekä, jos et julkaise kommenttia nimettömänä, valitsemasi käyttäjänimi arkistoidaan kommenttisi lisäksi.

IP-osoitteen tallennus

Kommenttitoimintomme tallentaa kaikkien kommentteja kirjoittavien käyttäjien IP-osoitteet. Koska emme tarkastele kommentteja ennen niiden julkaisemista, tarvitsemme näitä tietoja voidaksemme ryhtyä toimiin tekijää vastaan oikeuksien loukkausten, kuten kunnianloukkauksen tai propagandan, sattuessa.

Kommenttien seuraaminen

Tämän verkkosivuston käyttäjänä sinulla on mahdollisuus rekisteröitymisen jälkeen seurata kommentteja. Saat vahvistussähköpostin, jonka tarkoituksena on varmistaa, oletko sähköpostiosoitteen haltija. Voit poistaa tämän toiminnon käytöstä milloin tahansa seuraamalla linkkiä sähköpostin tiedoissa. Kommenttien tilausten yhteydessä syötetyt tiedot poistetaan tässä tapauksessa. Jos olet kuitenkin välittänyt nämä tiedot meille muuhun tarkoitukseen ja eri paikasta (esim. Tilatessasi uutiskirjettä), tiedot pysyvät hallussamme.

Kommenttien säilytysaika

Kommentit ja kaikki niihin liittyvät tiedot (esim. IP-osoite) tallennetaan meille ja pysyvät tällä verkkosivustolla, kunnes kommentin sisältämä sisältö on poistettu kokonaan tai jos kommentit on poistettava oikeudellisista syistä (esim. loukkaavat kommentit) .

Oikeusperuste

Kommentit tallennetaan suostumuksesi perusteella (Art. 6 osa 1 lit. a GDPR). Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa meille antamasi suostumus. Tätä varten sinun tarvitsee vain lähettää meille epävirallinen ilmoitus sähköpostitse. Tämä ei rajoita tietojen keräämisen laillisuutta ennen peruutusta.

5) Sosiaalinen media

Facebook-laajennukset (Tykkää & Jaa -painike)

Olemme integroineet Facebook-nimisen sosiaalisen verkoston laajennukset tälle verkkosivustolle. Tämän palvelun tarjoaja on Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti. Facebookin lausunnon mukaan kerätyt tiedot siirretään myös Yhdysvaltoihin ja muihin kolmansien maiden maihin.

Pystyt tunnistamaan Facebook-laajennukset tällä sivustolla Facebook-logon tai tykkää-painikkeen avulla. Katsaus Facebook-laajennuksiin on saatavana seuraavasta linkistä: https://developers.facebook.com/docs/plugins/ .

Aina kun vierailet tällä verkkosivustolla ja sen sivuilla, laajennus muodostaa suoran yhteyden selaimesi ja Facebook-palvelimen välille. Tämän seurauksena Facebook saa tiedot siitä, että olet käynyt tällä verkkosivustolla laajennuksen kautta. Jos kuitenkin napsautat Facebookin Tykkää-painiketta ollessasi kirjautuneena Facebook-tilillesi, voit linkittää tämän verkkosivuston sisällön ja sen sivut Facebook-profiiliisi. Tämän seurauksena Facebook voi kohdistaa vierailun tälle verkkosivustolle ja sivuille Facebook-käyttäjätilillesi. Meidän on huomautettava, että meillä verkkosivuston tarjoajana ei ole tietoa siirretyistä tiedoista ja niiden käytöstä Facebookissa. Lisätietoja on Facebookin tietosuojailmoituksessa: https://www.facebook.com/privacy/explanation .

Jos et halua, että Facebook voi kohdistaa vierailusi tälle verkkosivustolle ja sivuille Facebook-käyttäjätilillesi, kirjaudu ulos Facebook-tilistäsi ollessasi tällä verkkosivustolla.

Facebook-laajennuksen käyttö perustuu Art. 6 osa 1 lit. f GDPR -asetukseen. Sivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi olla mahdollisimman näkyvissä sosiaalisessa mediassa. Jos pätevä suostumusilmoitus on saatu, tietoja käsitellään yksinomaan Art. 6 osa 1 lit. a GDPR. Tämä suostumusilmoitus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Instagram-laajennus

Olemme integroineet julkisen median alustan Instagram toiminnot tälle verkkosivustolle. Näitä toimintoja tarjoaa Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

Jos olet kirjautunut sisään Instagram-tilillesi, voit napsauttaa Instagram-painiketta linkittääksesi tämän verkkosivuston sisällön Instagram-profiiliisi. Tämän ansiosta Instagram voi kohdistaa vierailun tällä verkkosivustolla käyttäjätilillesi. Meidän on huomautettava, että meillä verkkosivuston ja sen sivujen tarjoajana ei ole mitään tietoa siirrettyjen tietojen sisällöstä ja niiden käytöstä Instagramissa.

Tiedot tallennetaan ja analysoidaan Art. 6 osa 1 lit. f GDPR mukaisesti. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi saada mahdollisimman suuri näkyvyys sosiaalisessa mediassa. Jos pätevä suostumusilmoitus on saatu, tietoja käsitellään yksinomaan Art. 6 osa 1 litraa a DGDPR. Tällainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Lisätietoja tästä aiheesta on Instagramin tietosuojailmoituksessa: https://instagram.com/about/legal/privacy/ .

6) Analyysityökalut ja mainonta

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -verkkoanalyysipalvelun toimintoja. Tämän palvelun tarjoaja on Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Google Analytics käyttää ns. evästeitä. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi, ja joiden avulla käyttäjät voivat analysoida verkkosivuston käyttöä. Tämän verkkosivuston evästeiden tuottamat tiedot siirretään yleensä Google-palvelimelle Yhdysvalloissa, missä ne säilytetään.

Google Analytics -evästeiden tallentaminen ja tämän analyysityökalun käyttö perustuvat Art. 6 osa 1 lit. f GDPR. Tämän verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi analysoida käyttäjämalleja, sekä verkossa tarjottujen palveluiden että operaattorin mainostamisen optimoimiseksi. Jos vastaavaa suostumusta on pyydetty (esim. sopimus evästeiden säilyttämisestä), käsittely tapahtuu yksinomaan Art. 6 osa 1 lit GDPR; suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

IP-anonymiteetti

Olemme aktivoineet tällä verkkosivustolla IP:n anonymisointitoiminnon. Tämän seurauksena Google typistää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa valtioissa, jotka ovat ratifioineet Euroopan talousalueesta tehdyn yleissopimuksen, ennen sen lähettämistä Yhdysvaltoihin. Koko IP-osoite lähetetään yhdelle Googlen palvelimista Yhdysvalloissa, ja typistetään siellä vain poikkeustapauksissa. Google käyttää tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta näitä tietoja analysoidakseen tämän verkkosivustosi käyttöä raporttien luomiseen verkkosivuston toiminnasta ja palvelujen tarjoamiseksi tämän verkkosivuston ylläpitäjälle, jotka liittyvät verkkosivuston ja Internetin käyttöön. Selaimesi Google Analyticsin lähetettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin.

Selainlaajennus

 Sinulla on mahdollisuus estää evästeiden arkistointi tekemällä asiaankuuluvia muutoksia selainohjelmiston asetuksiin. Meidän on kuitenkin huomautettava, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti. Lisäksi sinulla on mahdollisuus estää evästeen tallentaminen ja Googlen verkkosivuston (mukaan lukien IP-osoitteesi) käytön yhteydessä olevien tietojen tallentaminen sekä näiden tietojen käsittely Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla selainlaajennus. Saatavilla seuraavasta linkistä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi.

Tietojen tallentamisen vastustaminen

Sinulla on mahdollisuus estää tietojen tallentaminen Google Analyticsissa napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Tämä johtaa kieltäytymis-evästeen sijoittamiseen, mikä estää tietojen tallentamisen tulevilla vierailuilla tällä verkkosivustolla: Google Analyticsin deaktivointi.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä Google Analyticsissa on Googlen tietosuojailmoituksessa: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi .

Sopimustietojen käsittely

Olemme tehneet sopimuksen sopimustietojen käsittelystä Googlen kanssa ja panemme täysimääräisesti täytäntöön Saksan tietosuojavirastojen tiukat säännökset Google Analyticsia käytettäessä.

Kohderyhmäparametrit tarjoaa Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsin tarjoamaa toimintoa “demografiset parametrit”. Sen avulla voidaan luoda raportteja, jotka tarjoavat tietoa verkkosivuston kävijöiden iästä, sukupuolesta ja kiinnostuksen kohteista. Tämän tiedon lähteet ovat Googlen kiinnostuksen kohteisiin liittyvä mainonta sekä vierailijoiden tiedot, jotka on saatu kolmansilta osapuolilta. Näitä tietoja ei voida yhdistää henkilöön. Sinulla on mahdollisuus deaktivoida tämä toiminto milloin tahansa tekemällä asiaankuuluvia muutoksia Google-tililläsi tapahtuvaan mainostamiseen tai voit kieltää tietojen tallentamisen yleisesti, Google Analyticsin osiossa ”Tietojen tallentamisen vastustaminen” kuvatulla tavalla.

Arkistointijakso

Googlen tallentamat käyttäjä- tai tapahtumatason tiedot, jotka on linkitetty evästeisiin, käyttäjätunnuksiin tai mainostunnuksiin (esim. DoubleClick-evästeet, Android-mainostunnukset), anonymisoidaan tai poistetaan 26 kuukauden kuluttua. Lisätietoja saat napsauttamalla seuraavaa linkkiä: https://support.google.com/analytics/answer/7667196?hl=fi

Google AdSense (ei kohdennettu)

Tämä verkkosivusto käyttää Google AdSenseä, mainosten upottamispalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Käytämme Google AdSenseä “ei-kohdennetussa” tilassa. Toisin kuin kohdennettu tila, mainokset eivät perustu aiempiin käyttäjämalleihisi, eikä palvelu luo sinulle käyttäjäprofiilia. Sen sijaan palvelu käyttää ns. “kontekstitietoja” valitaksesi mainokset, jotka lähetetään tarkasteltavaksi. Valitut mainokset perustuvat siis esimerkiksi sijaintisi, sillä hetkellä vierailemasi verkkosivun sisältöään, tai käyttämiisi hakutermeihin. Saat lisätietoja Google AdSensen kohdennetusta ja ei-kohdennetusta tilasta napsauttamalla seuraavaa linkkiä: https://support.google.com/adsense/answer/9007336 .

Muista, että jopa Google Adsensen ei-henkilökohtaisen tilan käyttö johtaa evästeiden arkistointiin. Googlen mukaan näitä evästeitä käytetään petosten ja väärinkäytön torjunnassa. Nämä evästeet pysyvät laitteellasi, kunnes poistat ne.

Google Adsensen käyttö ei-yksilöllisessä tilassa perustuu Art. 6 osa 1 lit f GDRP. Meillä on perusteltu intressi  käyttäjämallien analysointiin, jotta voimme optimoida sekä webesityksemme että markkinointitoimintamme. Jos vastaavaa suostumusta on pyydetty (esim. suostumus evästeiden säilyttämisestä), käsittely tapahtuu yksinomaan Art. 6 kohta 1 lit GDPR, niin sopimus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Google on sertifioitu “EU -US Privacy Shield”-sopimuksen mukaisesti. Privacy Shield -sopimus tehtiin Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välillä sen varmistamiseksi, että eurooppalaisia tietosuojastandardeja noudatetaan tietojen käsittelyn aikana Yhdysvalloissa. Jokainen Privacy Shield -säännösten mukaisesti sertifioitu yritys sitoutuu noudattamaan näitä tietosuojastandardeja.

Sinulla on mahdollisuus säätää itsenäisesti käyttäjätilisi mainosasetuksia. Voit tehdä niin napsauttamalla alla olevaa linkkiä ja kirjautumalla sisään: https://adssettings.google.com/authenticated .

Saat lisätietoja Googlen mainostekniikoista napsauttamalla tätä:

 https://policies.google.com/technologies/ads

 https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ .

Google Analytics -uudelleenmarkkinointi

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -uudelleenmarkkinoinnin toimintoja yhdessä kaikilla laitteilla toimivien Google Adsin ja Google DoubleClickin toimintojen kanssa. Näiden ratkaisujen toimittaja on Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Tämän toiminnon avulla voidaan yhdistää Google Analyticsin Remarketing -toiminnon luomat mainonnan kohderyhmät Google Adsin ja Google DoubleClickin kaikilla laitteilla toimiviin toimintoihin. Tämä antaa mahdollisuuden näyttää kiinnostuksen kohteisiin perustuvia kohdennettuja mainosviestejä aiemman laitekohtaisen(esim matkapuhelin) käytön ja selaamiskäytöksen perusteella sinulle räätälöidyllä tavalla, sekä millä tahansa laitteellasi (esim. tabletilla tai tietokoneella).

Jos olet antanut meille asiaankuuluvan suostumuksen, Google yhdistää verkko- ja sovellusselaimesi tapahtumat Google-tiliisi tätä tarkoitusta varten. Tämän seurauksena on mahdollista näyttää samat räätälöidyt mainosviestit jokaisessa laitteessa, johon kirjaudut Google-tililläsi.

Tämän toiminnon tukemiseksi Google Analytics tallentaa Google käyttäjätunnukset, jotka ovat väliaikaisesti yhteydessä Google Analytics -tietoihimme, määrittääkseen ja koostaakseen kohderyhmät kaikilla laitteilla näytettäville mainoksille.

Sinulla on mahdollisuus vastustaa pysyvästi uudelleenmarkkinointia / kohdistamista kaikilla laitteilla poistamalla käytöstä räätälöity mainonta. Voit tehdä tämän seuraamalla tätä linkkiä: https://www.google.com/settings/ads/onweb/ .

Tallennettujen tietojen yhdistäminen Google-tilillesi tapahtuu yksinomaan suostumuksesi perusteella, jonka voit antaa Googlelle ja myös peruuttaa linkin kautta (Art. 6 osa. 1 lit. a GDPR). Tietojen tallennusprosessit, tapauksissa joita ei ole yhdistetty Google-tiliisi (esimerkiksi koska sinulla ei ole Google-tiliä tai olet vastustanut tietojen yhdistämistä), tietojen tallennus perustuu Art. 6 osa 1 lit. f GDPR asetukseen. Oikeutettu etu johtuu siitä, että verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi verkkosivuston kävijän anonyymiin analyysiin mainostarkoituksia varten.

Lisätietoja ja asiaankuuluvat tietosuojamääräykset ovat Googlen tietosuojakäytännöissä osoitteessa: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=fi .

Google Ads ja Googlen tulosseuranta

Tämä verkkosivusto käyttää Google Adsia. Google Ads on Google Ireland Limitedin (”Google”) online-myynninedistämisohjelma, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Yhdessä Google Adsin kanssa käytämme työkalua nimeltä Tulosseuranta. Jos napsautat Googlen lähettämää mainosta, sijoitetaan laitteelle eväste tulosseurantaa varten. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selain asettaa käyttäjän tietokoneelle. Nämä evästeet vanhenevat 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä käyttäjien tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tietyillä tämän verkkosivuston sivuilla ja eväste ei ole vielä vanhentunut, Google ja me voimme tunnistaa, että käyttäjä on napsauttanut mainosta ja hänet on linkitetty tälle sivulle.

Jokaiselle Google Ads-asiakkaalle jaetaan eri eväste. Näitä evästeitä ei voida seurata Google Ads -asiakkaiden verkkosivustoilla. Tulosevästeen avulla saatuja tietoja käytetään tuottamaan tulostilastoja Google Ads -asiakkaille, jotka ovat päättäneet käyttää tulosseurantaa. Käyttäjät saavat tietää niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat napsauttaneet mainoksia ja jotka on linkitetty sivulle, jossa on tulosseurantatagi. He eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla he voivat tunnistaa nämä käyttäjät henkilökohtaisesti. Jos et halua osallistua seurantaan, sinulla on mahdollisuus vastustaa tätä käyttöä poistamalla Google-tulosseurantaeväste käytöstä helposti selaimen kautta käyttäjän asetuksissa. Jos teet tämän, sinua ei sisällytetä tulosseurantatilastoihin.

Tulosevästeiden tallentaminen ja tämän seurantatyökalun käyttö perustuvat Art. 6 osa 1 lit. f GDPR asetukseen. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi analysoida käyttäjämalleja operaattorin verkkotarjonnan ja mainonnan optimoimiseksi. Jos vastaava suostumus on pyydetty (esim. Suostumus evästeiden säilyttämiseen), käsittely tapahtuu yksinomaan Art. 6 osa 1 lit. GDPR; sopimus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Tarkempia tietoja Google Adsista ja Googlen tulosseurannasta saat Googlen tietosuojakäytännöistä osoitteesta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi .

Voit määrittää selaimesi siten, että sinulle ilmoitetaan aina, kun evästeet asetetaan, ja voit sallia evästeet vain tietyissä tapauksissa tai estää evästeiden hyväksynnän tietyissä tapauksissa tai yleensä.Voit myös aktivoida evästeiden automaattisen poistamisen, ja evästeet poistuvat tällöin selaimen sulkeutuessa.. Jos poistat evästeet käytöstä, tämän verkkosivuston toiminnot saattavat olla rajoitettuja.

Google DoubleClick

Tämä verkkosivusto käyttää Google DoubleClick -ominaisuuksia. Palveluntarjoaja on Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (jäljempänä “DoubleClick”).

DoubleClickiä käytetään kiinnostuksen kohteisiin perustuvien mainosten näyttämiseen Google-verkostossa. Mainokset voidaan räätälöidä katsojan etujen mukaisiksi DoubleClickin avulla. Mainoksemme voivat esimerkiksi näkyä Googlen hakutuloksissa tai DoubleClickiin liittyvissä bannereissa.

DoubleClickin on pystyttävä tunnistamaan jokainen katsoja voidakseen näyttää kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa käyttäjille. Tätä tarkoitusta varten käyttäjän selaimeen tallennetaan eväste, jonka taakse tallennetaan käyttäjän vierailemat verkkosivustot, napsautukset ja useita muita tietoja. Nämä tiedot kootaan salanimiseen käyttäjäprofiiliin, jotta kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa voidaan näyttää kyseiselle käyttäjälle.

Google DoubleClick -palvelua käytetään kohdennettujen mainostoimien hyväksi. Tämä on oikeutettu etu Art. 6 osa 1 lit. f GDPR) mukaisesti. Jos vastaavaa suostumusta on pyydetty (esim. suostumus evästeiden säilyttämisestä), käsittely tapahtuu yksinomaan Art. 6 osa 1 lit GDPR mukaisesri; sopimus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Voit asettaa selaimesi siten, että se ei enää tallenna evästeitä. Tämä voi kuitenkin rajoittaa verkkosivustojen käytettävissä olevia toimintoja. On myös huomattava, että DoubleClick voi käyttää myös muita tekniikoita käyttäjäprofiilien luomiseen. Evästeiden poistaminen käytöstä ei siis takaa, että käyttäjäprofiileja ei enää luoda.

Katso lisätietoja Google-mainosten vastustamisesta seuraavista linkeistä: https://policies.google.com/technologies/ads ja https://adssettings.google.com/authenticated

Facebook-pikseli

Tulosprosenttien mittaamiseksi tämä verkkosivusto käyttää Facebookin kävijätapahtumapikseliä. Tämän palvelun tarjoaja on Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti. Facebookin lausunnon mukaan kerätyt tiedot siirretään myös Yhdysvaltoihin ja muihin kolmansien osapuolten maihin.

Tämän työkalun avulla voidaan seurata sivun kävijöitä, kun heidät on linkitetty palveluntarjoajan verkkosivustoon napsauttamalla Facebook-mainosta. Tämä antaa mahdollisuuden analysoida Facebook-mainosten tehokkuutta tilastoihin ja markkinatutkimuksiin ja optimoida tulevat mainoskampanjat.

Meille tämän verkkosivuston ylläpitäjille kerätyt tiedot ovat nimettömiä. Emme pysty tekemään johtopäätöksiä käyttäjien henkilöllisyydestä. Facebook kuitenkin arkistoi tiedot ja käsittelee ne siten, että on mahdollista muodostaa yhteys kyseiseen käyttäjäprofiiliin ja Facebook pystyy käyttämään tietoja omiin markkinointitarkoituksiinsa Facebookin tietojenkäytön käytännön mukaisesti . Tämä antaa Facebookille mahdollisuuden näyttää mainoksia Facebook-sivuilla sekä Facebookin ulkopuolella. Meillä tämän verkkosivuston ylläpitäjänä ei ole valtaa tällaisten tietojen käytöstä. Facebook Pixelin käyttö perustuu Art. 6 osa 1 lit. f GDPR. Sivuston ylläpitäjällä on oikeutettu etu tehokkaisiin mainoskampanjoihin, joihin sisältyy myös sosiaalinen media. Jos vastaavaa suostumusta on pyydetty (esim. suostumus evästeiden säilyttämisestä), käsittely tapahtuu yksinomaan Art. 6 osa 1 lit GDPR; sopimus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Facebookin tietosuojakäytännöistä löydät lisätietoja yksityisyyden suojasta osoitteessa: https://www.facebook.com/about/privacy/ .

Voit myös poistaa uudelleenmarkkinointitoiminnon “Mukautetut yleisöt” käytöstä mainosasetukset-kohdassa https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen . Tätä varten sinun on ensin kirjauduttava sisään Facebookiin.

Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit deaktivoida minkä tahansa Facebookin käyttäjälähtöisen mainonnan European Interactive Digital Advertising Alliance -sivustolla: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/ .

7) Uutiskirje

Uutiskirjeiden tiedot

Jos haluat tilata tällä verkkosivustolla tarjotun uutiskirjeen, tarvitsemme sinulta sähköpostiosoitteen sekä tietoja, joiden avulla voimme vahvistaa, että olet annetun sähköpostiosoitteen omistaja, ja suostumuksen uutiskirjeen vastaanottamiseen. Muita tietoja ei saa kerätä tai ne on kerättävä vain vapaaehtoiselta pohjalta. Käytämme näitä tietoja vain pyydettyjen tietojen lähettämiseen emmekä jaa tällaisia tietoja kolmansien osapuolten kanssa, lukuunottamatta Curaden-yritysryhmämme sopimuskumppaneita.

Uutiskirjeen tilauslomakkeeseen syötettyjen tietojen käsittely tapahtuu yksinomaan suostumuksesi perusteella (Art. 6 osa. 1 lit. a GDPR). Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen tietojen arkistointiin, sähköpostiosoitteen ja näiden tietojen käyttöön uutiskirjeen lähettämisessä, esimerkiksi napsauttamalla uutiskirjeen “Peruuta tilaus” -linkkiä. Tämä ei vaikuta tähän mennessä tapahtuneiden tietojenkäsittelytoimien laillisuuteen.

Uutiskirjeen tilaamista varten meille talletetut tiedot säilytetään, kunnes peruutat uutiskirjeen tai uutiskirjepalveluntarjoajan tilauksen ja poistat uutiskirjeen jakeluluettelosta, kun olet peruuttanut uutiskirjeen. Muihin tarkoituksiin meille tallennettuihin tietoihin tämä ei vaikuta.

Tietojen käyttö sähköpostimainontaan ilman uutiskirjeen rekisteröintiä ja vastustamisoikeutta

Jos saamme sähköpostiosoitteesi tavaran tai palvelun myynnin yhteydessä etkä ole vastustanut sähköpostiosoitteesi käyttöä, pidätämme oikeuden tarjota sinulle säännöllisesti jo ostamiesi tuotteiden kanssa samankaltaisia tuotteita valikoimastamme sähköpostitse. Sähköpostiosoitteesi käsitellään sitten GDPR: n art. 6 osa 1 lit. f mukaisesti. Voit vastustaa sähköpostiosoitteesi käyttöä milloin tahansa lähettämällä viestin painatuksessa kuvattuihin yhteydenottovaihtoehtoihin tai uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta.

Kun olet lopettanut uutiskirjeiden tilauksen, me tai uutiskirjeiden palveluntarjoaja voivat tallentaa sähköpostiosoitteesi mustalle listalle tulevaisuuden postituksen estämiseksi. Mustan listan tietoja käytetään vain tähän tarkoitukseen, eikä niitä ole yhdistetty muihin tietoihin. Tämä palvelee sekä sinua että meidän etuamme noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia uutiskirjeitä lähetettäessä (art. 6 osa 1 lit f kohdassa tarkoitettu oikeutettu etu). 1 lit. f) GDPR). Tallennus mustalle listalle on määrittelemätön. Voit vastustaa säilytystä, jos etusi ylittävät oikeutetun edun.

MailChimp

Tämä sivusto käyttää MailChimpin palveluja uutiskirjeiden lähettämiseen. Palveluntarjoaja on Rocket Science Group LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA.

MailChimp on palvelu, joka voidaan ottaa käyttöön muun muassa järjestämään ja analysoimaan uutiskirjeiden lähettämistä. Aina kun syötät tietoja uutiskirjeen tilaamista varten (esim. sähköpostiosoitteesi), tiedot tallennetaan Yhdysvaltain MailChimp-palvelimille.

MailChimpillä on sertifikaatti, joka noudattaa EU-USA-Privacy-Shield -vaatimuksia. “Privacy-Shield” on Euroopan unionin (EU) ja Amerikan yhdysvaltojen (USA) välinen sopimus, jonka tarkoituksena on taata eurooppalaisten tietosuojastandardien noudattaminen Yhdysvalloissa.

MailChimp-työkalun avulla voimme analysoida uutiskirjekampanjoidemme suorituskykyä. Jos avaat sähköpostin, joka on lähetetty MailChimp-työkalun kautta, sähköpostiin integroitu tiedosto (ns. web-majakka) yhdistetään MailChimpin palvelimiin Yhdysvalloissa. Tämän seurauksena voidaan selvittää, onko uutiskirje avattu ja mitä linkkejä vastaanottaja on mahdollisesti napsauttanut. Myös tekniset tiedot tallennetaan tuolloin (esim. ajankohta, IP-osoite, selaimen tyyppi ja käyttöjärjestelmä). Näitä tietoja ei voida yhdistää kyseiseen uutiskirjeen vastaanottajaan. Tietojen ainoa tarkoitus on tilastollisten analyysien tekeminen uutiskirjeiden kampanjoista. Tällaisten analyysien tuloksia voidaan käyttää tulevien uutiskirjeiden muokkaukseen entistä tehokkaammin vastaanottajien etujen mukaiseksi.

Jos et halua sallia MailChimpin analyysiä, sinun on peruutettava uutiskirjeen tilaus. Tarjoamme sinulle linkin tähän jokaisessa uutiskirjeessä. Lisäksi voit myös peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen suoraan verkkosivustolla.

Tietoja käsitellään suostumuksesi perusteella (art. 6 osa 1 lit. a GDPR). Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen peruuttamalla uutiskirjeen tilauksen. Tämä ei rajoita ennen peruuttamistasi tapahtuneiden tietojenkäsittelytoimien laillisuutta.

Uutiskirjeen tilaamista varten meille talletetut tiedot säilytetään, kunnes peruutat uutiskirjeen ja poistut täten uutiskirjeen jakeluluettelosta. Tämä ei vaikuta muihin tarkoituksiin meille tallennettuihin tietoihin.

Kun olet lopettanut uutiskirjeen tilauksen, me tai uutiskirjeiden palveluntarjoaja voimme tallentaa sähköpostiosoitteesi mustalle listalle postituksen estämiseksi jatkossa. Mustan listan tietoja käytetään vain tähän tarkoitukseen, eikä niitä ole yhdistetty muihin tietoihin. Tämä palvelee sekä sinun että etumme noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia uutiskirjeitä lähetettäessä (art. 6 osa 1 lit. f GDPR tarkoitettu oikeutettu etu). Tallennus mustalle listalle on määrittelemättömän pituinen. Voit vastustaa tallennustilaa, jos etusi ylittävät meidän oikeutetun etumme.

Lisätietoja saat MailChimpin tietosuojakäytännöistä osoitteesta: https://mailchimp.com/legal/terms/ .

Tietojenkäsittelysopimuksen toteuttaminen

Olemme tehneet niin kutsutun ”tietojenkäsittelysopimuksen” MailChimpin kanssa, jossa velvoitamme MailChimpin sitoutumaan suojaamaan asiakkaidemme tietoja ja pidättymään jakamasta niitä kolmansien osapuolten kanssa.

8) Laajennukset ja työkalut

YouTube laajennetulla tietosuojaintegraatiolla

Verkkosivustollemme on upotettu videoita verkkosivustosta YouTube. Sivuston ylläpitäjä on Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Käytämme YouTubea laajennetussa tietosuojatilassa. YouTuben mukaan tämä tila varmistaa, että YouTube ei tallenna mitään tietoja tämän sivuston kävijöistä ennen kuin he katsovat videota. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tietojen jakamista YouTube-kumppaneiden kanssa ei tapahtuisi laajennetun tietosuojatilan seurauksena. Esimerkiksi riippumatta siitä, katsotko videota, YouTube luo aina yhteyden Google DoubleClick -verkkoon.

Heti kun aloitat YouTube-videon toistamisen tällä verkkosivustolla, yhteys YouTuben palvelimiin muodostetaan. Tämän seurauksena YouTube-palvelimelle ilmoitetaan, millä sivuillamme olet käynyt. Jos olet kirjautunut YouTube-tiliisi käydessäsi sivustollamme, annat YouTuben kohdistaa selausmallisi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Sinulla on mahdollisuus estää tämä kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi.

Lisäksi, kun olet aloittanut videon toiston, YouTube voi sijoittaa laitteellesi erilaisia evästeitä. Näiden evästeiden avulla YouTube voi hankkia tietoja verkkosivustomme kävijöistä. Näitä tietoja käytetään muun muassa videotilastojen luomiseen tarkoituksena parantaa sivuston käyttäjäystävällisyyttä ja estää petosyritykset. Nämä evästeet pysyvät laitteellasi, kunnes poistat ne.

Tietyissä olosuhteissa ylimääräisiä tietojenkäsittelytoimia voi käynnistyä sen jälkeen, kun olet aloittanut YouTube-videon toiston.

Käytämme YouTubea koska on intressiemme mukaista esitellä verkkosisältöämme houkuttelevalla tavalla. Art. 6 osa 1 lit GDPR mukaan tämä on oikeutettu etu. Jos soveltuvaa suostumusta on pyydetty, käsittely tapahtuu yksinomaan Art. 6 osa 1 lit GDPR nojalla; sopimus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Lisätietoja siitä, miten YouTube käsittelee käyttäjätietoja, voit lukea YouTuben tietosuojakäytännössä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi .

Google Web -fontit (paikallinen upotus)

Tämä verkkosivusto käyttää Googlen tarjoamia ns. web-fontteja varmistaakseen fonttien yhdenmukaisen käytön tällä sivustolla. Nämä Google-fontit on asennettu paikallisesti, joten yhteyttä Googlen palvelimiin ei muodosteta tämän sovelluksen käytön yhteydessä.

Saat lisätietoja Google Web -fontteista seuraamalla tätä linkkiä: https://developers.google.com/fonts/faq ja tutustu Googlen tietosuojailmoitukseen kohdassa: https://policies.google.com/privacy?hl=fi .

Adobe-fontit

Tiettyjen kirjasinten yhdenmukaisen kuvauksen varmistamiseksi tällä verkkosivustolla käytetään Adobe Fonts -nimisiä fontteja, jotka tarjoaa Adobe Systems Incorporated, 345 Park Avenue, San Jose, CA 95110-2704, USA (Adobe).

Kun käytät tämän verkkosivuston sivuja, selaimesi lataa tarvittavat fontit automaattisesti suoraan Adobe-sivustolta voidakseen näyttää ne oikein laitteellasi. Tämän seurauksena selaimesi muodostaa yhteyden Adoben palvelimiin Yhdysvalloissa. Siksi Adobe saa tietää, että IP-osoitettasi käytettiin tälle verkkosivustolle pääsemiseen. Adoben toimittamien tietojen mukaan evästeitä ei tallenneta kirjasinten toimittamisen yhteydessä.

Adobella on EU: n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -sertifikaatti. Privacy Shield on Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin välillä ratifioitu sopimus, jonka tarkoituksena on taata eurooppalaisten tietosuojastandardien noudattaminen. Lisätietoja saat napsauttamalla tätä linkkiä: https://www.adobe.com/privacy/eudatatransfers.html .

Tiedot tallennetaan ja analysoidaan Art. 6 osa 1 lit. f GDPR mukaisesti. Sivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi fontin yhdenmukaiseen esittämiseen operaattorin verkkosivustolla. Jos asiaankuuluva suostumusilmoitus on saatu (esim. suostumus evästeiden arkistointiin), tietoja käsitellään yksinomaan Art. 6 osa 1 lit a DGDPR. Tällainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Lisätietoja Adobe Fontsista on käytäntöjen alla: https://www.adobe.com/privacy/policies/adobe-fonts.html .

Adoben tietosuojailmoitus voidaan tarkistaa: https://www.adobe.com/privacy/policy.html .

Google Maps

Tämä verkkosivusto käyttää sovellusliittymän kautta Google Maps -kartoituspalvelua. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited (”Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Jotta Google Maps -ominaisuudet voidaan ottaa käyttöön, IP-osoitteesi on tallennettava. Nämä tiedot siirretään pääsääntöisesti yhdelle Googlen palvelimista Yhdysvalloissa, missä ne arkistoidaan. Tämän verkkosivuston ylläpitäjä ei voi vaikuttaa tiedonsiirtoon.

Käytämme Google Mapsia esittelemään verkkosisältöämme houkuttelevalla tavalla ja tekemään verkkosivustollamme ilmoitetuista sijainneista helppoja löytää. Tämä on oikeutettu etu sellaisena kuin se on määritelty artiklan 6 osa 1 lit. f GDPR mukaisesti. Jos soveltuva suostumusilmoitus on saatu, tietoja käsitellään yksinomaan art. 6 osa 1 lit. GDPR pohjalta. Tämä suostumusilmoitus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on Googlen tietosuojailmoituksessa: https://policies.google.com/privacy?hl=fi .

Google reCAPTCHA

Käytämme tällä verkkosivustolla “Google reCAPTCHA” (jäljempänä “reCAPTCHA”). Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited (”Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

ReCAPTCHA: n tarkoituksena on selvittää, tarjoavatko tälle verkkosivustolle syötetyt tiedot (esim. yhteydenottolomakkeeseen syötetyt tiedot) ihmiskäyttäjä vai automatisoitu ohjelma. Tämän selvittämiseksi reCAPTCHA analysoi verkkosivuston kävijöiden käyttäytymistä useiden parametrien perusteella. Tämä analyysi käynnistetään automaattisesti heti, kun verkkosivuston kävijä tulee sivustolle. Tätä analyysiä varten reCAPTCHA arvioi erilaisia tietoja (esim. IP-osoite, verkkosivuston vierailijan sivustolla käytetty aika tai käyttäjän aloittamat kursorin liikkeet). Tällaisten analyysien aikana tallennetut tiedot välitetään Googlelle.

reCAPTCHA-analyysit suoritetaan kokonaan taustalla. Sivuston kävijöille ei ilmoiteta, että analyysi on käynnissä.

Tiedot tallennetaan ja analysoidaan art. 6 osa 1 lit. f GDPR mukaisesti. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi operaattorin verkkosivustojen suojaamiseen väärinkäytöltä, automaattiselta vakoilulta ja roskapostilta. Jos asiaankuuluva suostumusilmoitus on saatu (esim. suostumus evästeiden arkistointiin), tietoja käsitellään yksinomaan art. 6 osa 1 lit. a DGDPR. Tällainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Lisätietoja Google reCAPTCHA:sta on Googlen tietosuojailmoituksessa ja käyttöehdoissa seuraavien linkkien alla: https://policies.google.com/privacy?hl=fi ja https://policies.google.com/terms?hl=fi .

9. Verkkokaupan ja maksupalvelujen tarjoajat

Tietojen käsittely (asiakas- ja sopimusdata)

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja vain siinä määrin kuin se on tarpeen oikeussuhteen (tietoluettelon) luomiseksi ja sisällön organisoimiseksi tai muuttamiseksi. Nämä toimet toteutetaan noudattaen art. 6 osa 1 lit b GDPR, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen tai sopimusta edeltävien toimien toteuttamiseksi. Keräämme, käsittelemme ja käytämme tämän verkkosivuston käyttöä koskevia henkilötietoja (käyttötiedot) vain siinä määrin kuin se on tarpeen, jotta käyttäjät voivat käyttää palveluja ja laskutuksen toteuttamiseksi.

Kerätyt asiakastiedot hävitetään tilauksen valmistuttua tai liikesuhtee päättyessä. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin säilyttämiseen liittyviin toimiin.

Tietojenkäsittely mainostarkoituksiin

GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella rekisterinpitäjällä on oikeutettu etu käsitellä tietoja mainostarkoituksia varten. Henkilökohtaisen asiakasmenetelmän käyttämiseksi pidätämme myös oikeuden käyttää etunimeä, sukunimeä, syntymäaikaa, katua, postinumeroa, kaupunkia ja nimipäivää tällä oikeusperustalla. Henkilötietojen säilyttämisen kesto mainostarkoituksiin on pääteltävä sen perusteella, onko tallennus välttämätöntä mainontaa varten. Noudatamme tietojen poistamisen periaatetta viimeistään kahden vuoden kuluttua siitä, kun maininta on lopetettu.

Omat ja kolmansien osapuolten mainostarkoitukset

Sikäli kuin olet tehnyt sopimuksen kanssamme tai olet ottanut vastaan lähettämäämme mainosmateriaalia, luetteloimme sinut olemassa olevana tai mahdollisena asiakkaana. Näissä tapauksissa käsittelemme nimesi ja osoitteesi voidaksemme lähettää sinulle tietoja uusista tuotteista ja palveluista. Pidätämme oikeuden lähettää oikeutettujen etujemme puitteissa postiyhteystietosi Curaden-yritysryhmämme sopimuskumppaneille ja vastaavien tuotteiden toimittajille, jotka olemme valinneet erityisen huolellisesti, jotta myös he voivat ilmoittaa sinulle heidän tuotteistaan.

Mainonta oikeutettujen etujemme mukaisesti

Varmistaaksemme, että saat vain mainostietoja, jotka oletettavasti kiinnostavat sinua, luokittelemme ja täydennämme asiakasprofiiliasi lisätiedoilla. Tähän tarkoitukseen käytetään sekä tilastotietoja että henkilökohtaisesti sinua koskevia tietoja (esim. asiakasprofiilisi perustiedot). Tavoitteena on tarjota sinulle mainontaa, joka on suunnattu yksinomaan todellisiin tai oletettuihin tarpeisiisi, eikä häiritä sinua epämielenkiintoisilla mainoksilla.

Mainospostin käsittely

Mainospostitukset tarjoaa palveluntarjoaja, joka käsittelee niitä puolestamme, joille välitämme tietojasi tähän tarkoitukseen.

Tiedonsiirto verkkokauppojen ja vähittäiskauppiaiden sopimusten sulkemisen ja kauppatavaroiden toimituksen yhteydessä

Jaamme henkilötietoja kolmansille osapuolille vain, jos se on tarpeen sopimuksen käsittelyn yhteydessä; esimerkiksi yritysten kanssa, joille on annettu tehtäväksi tavaroiden siirto, tai maksuja käsittelevän rahoituslaitoksen kanssa. Muuta datansiirtoa ei tapahdu tai se tapahtuu vain, jos olet nimenomaisesti suostunut siirtoon. Tietojesi jakamista kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi, esimerkiksi mainostarkoituksiin, ei tapahdu.

Tietojen käsittelyn perusta on art. 6 osa 1 lit b GDPR, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen täyttämistä varten tai ennen sopimusta tehtäviä toimia varten.

Tiedonsiirto palveluja ja digitaalista sisältöä koskevien sopimusten päättämisen yhteydessä

Jaamme henkilötietoja kolmansille osapuolille vain, jos se on tarpeen sopimuksen käsittelyn yhteydessä; esimerkiksi maksujen käsittelystä vastaavan rahoituslaitoksen kanssa.

Muuta datansiirtoa ei tapahdu tai se tapahtuu vain, jos olet nimenomaisesti suostunut siirtoon. Tietojesi jakamista kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi, esimerkiksi mainostarkoituksiin, ei tapahdu.

Tietojen käsittelyn perusta on art. 6 osa 1 lit b GDPR, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen täyttämistä tai ennen sopimusta tehtäviä toimia varten.

PayPal

Muiden vaihtoehtojen lisäksi voimme tarjota maksua PayPalin kautta tällä verkkosivustolla. Tämän maksunkäsittelypalvelun tarjoaja on PayPal (Europe) S.à.rl et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä “PayPal”).

Jos valitset maksun PayPalin kautta, jaamme antamasi maksutiedot PayPalin kanssa.

Oikeusperusta tietojen jakamiselle PayPalin kanssa on art. 6 osa 1 lit b GDPR (suostumus) sekä art. 6 osa 1 lit b GDPR (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Sinulla on mahdollisuus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn. Tällaisella peruutuksella ei ole vaikutusta aiemmin tapahtuneiden tietojenkäsittelytoimien tehokkuuteen.

Klarna

Muiden vaihtoehtojen lisäksi voimme tarjota tällä verkkosivulla maksuja Klarnan palveluiden kautta. Palveluntarjoaja on Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi (jäljempänä “Klarna”).

Klarna tarjoaa laajan valikoiman maksuvaihtoehtoja (esim. maksu osamaksulla). Jos päätät maksaa Klarnan kautta (Klarna checkout), Klarna kerää sinulta henkilötietoja. Tarkat tiedot saat Klarnan tietosuojailmoituksesta seuraamalla tätä linkkiä: https://www.klarna.com/us/privacy-policy/ .

Klarna käyttää evästeitä optimoidakseen Klarnan kassaratkaisujen käytön. Kassaratkaisun optimointi muodostaa oikeutetun edun, kuten art. 6 osa 1 lit. f GDPR määrittelee. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka voidaan tallentaa laitteellesi ja jotka eivät aiheuta vahinkoa laitteellesi. Tiedot pysyvät laitteessasi, kunnes poistat ne. Saat lisätietoja Klarnan evästeiden käytöstä seuraamalla tätä linkkiä: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/cookie/de_de/checkout.pdf .

Oikeusperusta tietojen jakamiselle PayPalin kanssa on Art. 6 osa 1 litraa GDPR (suostumus) sekä Art. 6 osa 1 litraa b GDPR (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Sinulla on mahdollisuus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn. Tällaisella peruutuksella ei saa olla vaikutusta aiemmin tapahtuneiden tietojenkäsittelytoimien tehokkuuteen.

Sofort -pikasiirtopalvelu

Muiden vaihtoehtojen lisäksi voimme tarjota tällä sivustolla maksupalvelua nimeltä “Sofort pikasiirto”. Tämän maksuvaihtoehdon tarjoaja on Sofort GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Saksa (jäljempänä “Sofort GmbH”).

“Sofort pikasiirto” -työkalun avulla saamme Sofort GmbH: lta maksuvahvistuksen reaaliajassa, jonka avulla voimme heti alkaa täyttää velvollisuutesi sinua kohtaan.

Kun valitset “Sofort pikasiirto”  -vaihtoehdon, sinun on lähetettävä PIN-koodi ja voimassa oleva TAN Sofort GmbH: lle, jonka avulla yritys voi kirjautua verkkopankkitilillesi. Sisäänkirjautumisen yhteydessä Sofort GmbH tarkistaa tilisi saldon ja suorittaa pankkisiirron meille antamasi TAN: n avulla. Myöhemmin yritys lähettää meille välittömän tapahtuman vahvistuksen. Kun Sofort GmbH on kirjautunut sisään, järjestelmä tarkistaa myös automaattisesti tulosi ja tarkistaa ennalta hyväksytyn luottorajasi ja muiden tilien olemassaolon sekä niiden saldot.

PIN- ja TAN-numeroiden ohella järjestelmä siirtää myös antamasi maksutiedot sekä henkilötiedot Sofort GmbH: lle. Henkilötietosi käsittävät etu- ja sukunimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, IP-osoitteesi sekä kaikki muut maksutapahtuman käsittelyyn tarvittavat tiedot. Nämä tiedot on siirrettävä, jotta henkilöllisyytesi selvittämään varmasti ja estämään petokset.

Oikeusperusta tietojen jakamiselle Sofort GmbH: n kanssa on art. 6 osa 1 lit GDPR (suostumus) sekä art. 6 osa 1 litr b GDPR (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Sinulla on mahdollisuus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn. Tällaisella peruutuksella ei ole vaikutusta aiemmin tapahtuneiden tietojenkäsittelytoimien tehokkuuteen.

Saat lisätietoja pikasiirtovaihtoehdolla suoritetuista maksuista seuraamalla näitä linkkejä: https://www.sofort.de/datenschutz.html ja https://www.klarna.com/sofort/ .

Paydirekt

Muiden vaihtoehtojen lisäksi voimme tarjota maksua Paydirektin kautta tällä verkkosivustolla. Tämän maksupalvelun tarjoaja on Paydirekt GmbH, Hamburger Allee 26-28, 60486 Frankfurt am Main, Saksa (jäljempänä “Paydirekt”).

Aina kun suoritat maksun Paydirektin kautta, Paydirekt kerää maksutiedot ja välittää tiedot pankille, johon olet rekisteröitynyt Paydirekt-palvelussa. Maksutapahtuman edellyttämien tietojen lisäksi Paydirekt kerää tapahtuman käsittelyn yhteydessä muita tietoja, kuten toimitusosoitteen tai ostoskorin yksittäiset tuotteet.

Myöhemmin Paydirekt todentaa tapahtuman pankin tätä tarkoitusta varten arkistoiman todennusprosessin avulla. Seuraavaksi maksusi summa siirretään tilillemme tililtäsi. Meillä ei ole pääsyä tilitietoihin; eivätkä kolmannet osapuolet.

Tietosi siirretään Paydirektille art. 6 osa 1 lit a GDPR (suostumus) ja art. 6 osa 1 lit b GDPR (tietojenkäsittely yhteydenoton toteuttam

Cookie Declaration