SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

1. Tietosuoja yleisesti

Yleistä

Seuraavassa saat helposti navigoitavan yleiskatsauksen siitä, mitä henkilötiedoillesi tapahtuu, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Termi "henkilötiedot" sisältää kaikki tiedot, joita voidaan käyttää henkilöllisyytesi tunnistamiseen. Tarkempia tietoja tietosuoja-asioista saat tietosuojailmoituksestamme, jonka olemme sisällyttäneet alle.

Tietojen tallentaminen tällä sivustolla

Kuka on vastuussa tietojen tallentamisesta tällä verkkosivustolla ("rekisterinpitäjä")?

Tämän verkkosivuston tietoja käsittelee sivuston ylläpitäjä, jonka yhteystiedot löytyvät tämän tietosuojakäytännön kohdasta ” Vastuuhenkilön tiedot (GDPR:ssä ”rekisterinpitäjä”)”.

Kuinka tallennamme tietojasi?

Keräämme tietojasi sen seurauksena, että annat meille tietojasi. Nämä voivat olla esimerkiksi tietoja, jotka syötät yhteydenottolomakkeellemme.

Muita tietoja tallennetaan IT-järjestelmiimme automaattisesti tai annettuasi suostumuksesi niiden tallentamiseen verkkosivustolla käyntisi aikana. Nämä tiedot sisältävät ensisijaisesti teknisiä tietoja (esim. verkkoselain, käyttöjärjestelmä tai aika, jolloin sivustolla käytiin). Nämä tiedot tallennetaan automaattisesti, kun käytät tätä verkkosivustoa.

Mihin tarkoitukseen käytämme tietojasi?

Osa tiedoista luodaan verkkosivuston virheettömyyden takaamiseksi. Muita tietoja voidaan käyttää käyttötapojesi analysointiin.

Mitä oikeuksia sinulla on tietoihisi liittyen?

Sinulla on milloin tahansa oikeus saada tietoa arkistoitujen henkilötietojesi lähteestä, vastaanottajista ja käyttötarkoituksista ilman, että joudut maksamaan maksua tällaisista tiedoista. Sinulla on myös oikeus vaatia tietojesi oikaisemista tai poistamista. Jos olet antanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn, sinulla on mahdollisuus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi, mikä vaikuttaa kaikkeen tulevaan tietojenkäsittelyyn. Lisäksi sinulla on oikeus vaatia, että tietojesi käsittelyä rajoitetaan tietyissä olosuhteissa. Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, mikäli sinulla on kysyttävää tästä tai mistä tahansa muusta tietosuojaan liittyvästä asiasta.

Analysointityökalut ja kolmansien osapuolien tarjoamat työkalut

On mahdollista, että selailutapojasi analysoidaan tilastollisesti, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Tällaisia analyyseja tehdään ensisijaisesti välineillä, joita kutsumme analysointiohjelmiksi.

Saadaksesi lisätietoja näistä analysointiohjelmista tutustu alla olevaan tietosuojailmoitukseemme.

2. Yleiset tiedot ja pakolliset tiedot

Tietosuoja

Tämän verkkosivuston ja sen sivujen ylläpitäjät suhtautuvat henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti. Tästä syystä käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisina tietoina ja lakisääteisten tietosuojamääräysten ja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Aina, kun käytät tätä verkkosivustoa, kerätään erilaisia henkilötietoja. Henkilötiedot koostuvat tiedoista, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö selittää, mitä tietoja keräämme ja mihin tarkoituksiin käytämme näitä tietoja. Siinä kerrotaan myös, miten ja mihin tarkoitukseen tiedot kerätään.

Neuvomme täten, että tietojen siirtäminen internetin kautta (esim. sähköpostiviestinnän kautta) voi altistaa tiedot tietoturva-aukoille. Tietoja ei voida täysin suojata kolmansilta osapuolilta.

Vastuuhenkilön tiedot (GDPR:ssä ”rekisterinpitäjä”)

Tämän sivuston rekisterinpitäjä on:ProCare Ltd

Puusepänkatu 5

13110 Hämeenlinna

Email: info@procare.fi

Web: curaprox.fi

Rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja resursseista (esim. nimet, sähköpostiosoitteet jne.).

Säilytysaika

Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole määritelty tarkempaa säilytysaikaa, säilytämme henkilötietojasi, kunnes tarkoitus, jota varten ne on kerätty, ei enää päde. Jos esität perustellun pyynnön tietojen poistamiseksi tai peruutat suostumuksesi tietojen käsittelyyn, tietosi poistetaan, ellei meillä ole muita laillisia syitä henkilötietojesi tallentamiseen (esim. vero- tai kauppaoikeudelliset säilytysajat); jälkimmäisessä tapauksessa poistaminen tapahtuu sen jälkeen, kun nämä syyt lakkaavat olemasta voimassa.

Yleistä tietoa tietojen käsittelyn oikeudellisesta perustasta tällä sivustolla

Jos olet antanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn, käsittelemme henkilötietojasi GDPR:n artiklan 6(1(a)), tai artiklan 9 (2)(a) perusteella, jos erityisiä tietoluokkia käsitellään DSGVO:n artiklan 9 (1) mukaisesti. Jos nimenomainen suostumus henkilötietojen siirtoon kolmansiin maihin on annettu, tietojenkäsittely perustuu myös GDPR:n artiklaan 49 (1)(a). Jos olet antanut suostumuksesi evästeiden tallentamiseen tai pääsyyn päätelaitteessasi olevaan tietoon (esim. laitteen sormenjälkitoiminnon avulla), tietojen käsittely perustuu lisäksi TTDSG:n pykälään § 25 (1). Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Mikäli tietojasi tarvitaan sopimuksen täyttämiseksi tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi, käsittelemme tietojasi GDPR:n artiklan GDPR 6(1(b)) perusteella. Lisäksi, jos tietojasi tarvitaan lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi, käsittelemme niitä Art. GDPR 6(1(c)). Lisäksi tietojen käsittelyä voidaan suorittaa oikeutetun etumme perusteella GDPR:n artiklan 6(1(f)) mukaisesti. Tietoja kunkin yksittäistapauksen asiaankuuluvasta oikeusperustasta on tämän tietosuojakäytännön seuraavissa kappaleissa.

Tietosuojavastaavan nimeäminen

Olemme nimenneet yhtiöllemme tietosuojavastaavan.

Curaden AG

Amlehnstrasse 22

6010 Kriens

Sveitsi

Puh.: +41 79 458 18 33

Sähköposti: gdpr@curaden.ch

Tietoja tiedonsiirrosta Yhdysvaltoihin ja muihin EU:n ulkopuolisiin maihin

Käytämme muun muassa sellaisten yritysten työkaluja, joiden kotipaikka on Yhdysvalloissa tai muissa tietosuojan kannalta turvattomissa EU:n ulkopuolisissa maissa. Jos nämä työkalut ovat aktiivisia, henkilötietojasi voidaan mahdollisesti siirtää näihin EU:n ulkopuolisiin maihin ja käsitellä siellä. Meidän on huomautettava, että näissä maissa ei voida taata EU:n tasoa vastaavaa tietosuojan tasoa. Esimerkiksi yhdysvaltalaisilla yrityksillä on valtuutus luovuttaa henkilötietoja turvallisuusviranomaisille, eikä sinulla rekisteröitynä ole mitään oikeudellisia vaihtoehtoja puolustaa itseäsi tuomioistuimessa. Näin ollen ei voida sulkea pois sitä, että Yhdysvaltain virastot (esim. salainen palvelu) voivat käsitellä, analysoida ja pysyvästi arkistoida henkilötietojasi valvontatarkoituksiin. Meillä ei ole valtaa näissä käsittelytoimissa.

Tietojen käsittelyyn antamasi suostumuksen peruuttaminen

Useat erilaiset tietojenkäsittelytapahtumat ovat mahdollista vain antamallasi nimenomaisella suostumuksella. Voit myös milloin tahansa peruuttaa meille jo antamasi suostumuksen. Tämä ei rajoita ennen peruuttamistasi tapahtuneen tietojen keräämisen laillisuutta.

Oikeus vastustaa tietojen keräämistä erityistapauksissa; oikeus vastustaa suoramainontaa (GDPR artikla 21)

TILANTEESSA, JOSSA TIETOJA KÄSITELLÄÄN GDPR:N ARTIKLAN 6(1)(E) TAI (F) PERUSTEELLA, SINULLA ON MILLOIN TAHANSA OIKEUS VASTUSTAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYÄ ERITYISEN TILANTEESI PERUSTEELLA. TÄMÄ KOSKEE MYÖS KAIKKEA TÄLLÄ PERUSTEELLA TEHTÄVÄÄ PROFILOINTIA. MÄÄRITELLÄKSESI OIKEUDELLISEN PERUSTAN, JOHON TIETOJEN KÄSITTELY PERUSTUU, TUTUSTU TÄHÄN TIETOSUOJAILMOITUKSEEN. JOS VASTUSTAT TIETOJESI KÄSITTELEMISTÄ, EMME ENÄÄ KÄSITTELE KO. HENKILÖTIETOJA., ELLEMME PYSTY ESITTÄMÄÄN TIETOJESI KÄSITTELEMISELLE TÄRKEÄÄ JA PERUSTELTUA SYYTÄ, JOKA SYRJÄYTTÄÄ SINUN ETUSI, OIKEUTESI JA VAPAUTESI, TAI ELLEI KÄSITTELYN TARKOITUKSENA OLE OIKEUSVAATEEN LAATIMINEN, ESITTÄMINEN TAI PUOLUSTAMINEN (VASTUSTAMINEN GDPR:N ARTIKLAN 21(1) MUKAISESTI).

JOS HENKILÖTIETOJASI KÄSITELLÄÄN SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSESSA, SINULLA ON MILLOIN TAHANSA OIKEUS VASTUSTAA KÄSITTELYÄ TÄLLAISESSA TARKOITUKSESSA. TÄMÄ KOSKEE MYÖS PROFILOINTIA SIINÄ LAAJUUDESSA, KUN SE LIITTYY TÄLLAISEEN SUORAMARKKINOINTIIN. JOS VASTUSTAT KÄSITTELYÄ, HENKILÖTIETOJASI EI TÄMÄN JÄLKEEN ENÄÄ KÄYTETÄ SUORAMAKKINOINTIIN (VASTUSTAMINEN GDPR:N ARTIKLAN 21(2) MUKAISESTI).

Oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle

Jos GDPR-asetusta rikotaan, rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle siinä jäsenvaltiossa, jossa heillä on kotipaikka, työpaikka tai paikka, tai jossa väitetty rikkomus tapahtui. Oikeus tehdä valitus on voimassa riippumatta muista oikeuskeinoina käytettävissä olevista hallinto- tai tuomioistuinmenettelyistä.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus vaatia, että luovutamme suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi automaattisesti käsittelemämme tiedot sinulle tai kolmannelle osapuolelle yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Jos haluat vaatia tietojen suoraa siirtoa toiselle rekisterinpitäjälle, se tehdään vain, jos se on teknisesti mahdollista.

SSL- ja/tai TLS-salaus

Turvallisuussyistä ja luottamuksellisen sisällön, kuten ostotilausten tai meille verkkosivuston ylläpitäjänä lähettämiesi tiedustelujen, siirron suojaamiseksi tämä verkkosivusto käyttää joko SSL- tai TLS-salausohjelmaa. Voit tunnistaa salatun yhteyden tarkastamalla, vaihtuuko selaimen osoiterivi "http://"-osoitteesta "https://"-osoitteeksi sekä myös lukkokuvakkeen ilmestymisestä selainriville.

Jos SSL- tai TLS-salaus on aktivoitu, kolmannet osapuolet eivät voi lukea meille lähettämiäsi tietoja.

Oikeus saada tutustua tietoihin, oikeista tietoja ja poistaa tiedot

Sinulla on sovellettavien säännösten puitteissa milloin tahansa oikeus vaatia tietoja arkistoiduista henkilötiedoistasi, niiden lähteestä ja vastaanottajista sekä tietojesi käsittelyn tarkoituksesta. Sinulla voi myös olla oikeus saada tietosi oikaistuiksi tai poistetuiksi. Jos sinulla on kysyttävää tästä aiheesta tai muita henkilötietoihin liittyviä kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa.

Oikeus vaatia käsittelyn rajoittamista

Sinulla on oikeus vaatia rajoituksia henkilötietojesi käsittelyyn. Voit tehdä niin ottamalla meihin yhteyttä milloin tahansa. Oikeus vaatia käsittelyn rajoittamista on olemassa seuraavissa tilanteissa:

Siinä tapauksessa, että kiistät arkistoimiemme tietojesi oikeellisuuden, tarvitsemme yleensä jonkin aikaa tämän väitteen tarkastamiseen. Sinä aikana, kun tämä tutkimus on käynnissä, sinulla on oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Jos henkilötietojesi käsittely on suoritettu/suoritetaan lainvastaisella tavalla, sinulla on mahdollisuus vaatia tietojesi käsittelyn rajoittamista sen sijaan, että vaadit näiden tietojen poistamista.

Jos emme enää tarvitse henkilötietojasi ja tarvitset niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, puolustamiseksi tai esittämiseksi, sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista niiden poistamisen sijaan.

Jos olet esittänyt vastalauseen GDPR:n artiklan 21(1) mukaisesti, sinun oikeuksiasi ja meidän oikeuksiamme on punnittava toisiaan vastaan. Siihen asti, kun ei vielä ole selvitetty, kenen edut ovat etusijalla, sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Jos olet rajoittanut henkilötietojesi käsittelyä, näitä tietoja – niiden arkistointia lukuun ottamatta – voidaan käsitellä vain suostumuksesi perusteella tai oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai muiden luonnollisten henkilöiden tai oikeushenkilöiden oikeuksien suojaamiseksi tai Euroopan unionin tai EU:n jäsenvaltion mainitsemista yleistä etua koskevista syistä.

3. Tietojen tallentaminen tällä verkkosivustolla

Evästeet

Verkkosivuillamme ja sivuillamme käytetään ”evästeitä”. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka eivät aiheuta vahinkoa laitteellesi. Ne joko tallennetaan väliaikaisesti istunnon ajaksi (istuntoevästeet) tai ne arkistoidaan pysyvästi laitteellesi (pysyvät evästeet). Istuntoevästeet poistetaan automaattisesti, kun lopetat vierailusi. Pysyvät evästeet pysyvät arkistoituina laitteellesi, kunnes poistat ne aktiivisesti tai selaimesi poistaa ne automaattisesti.

Joissakin tapauksissa on mahdollista, että laitteellesi tallennetaan kolmannen osapuolen evästeitä, kun siirryt sivustollemme (kolmannen osapuolen evästeet). Näiden evästeiden avulla sinä tai me voimme hyödyntää tiettyjä kolmannen osapuolen tarjoamia palveluita (esim. evästeet maksujen käsittelyssä).

Evästeillä on erilaisia toimintoja. Monet evästeet ovat teknisesti välttämättömiä, koska tietyt verkkosivuston toiminnot eivät toimisi ilman evästeitä (esim. ostoskoritoiminto tai videoiden näyttäminen). Muiden evästeiden tarkoitus voi olla käyttötapojen analysointi tai mainosviestien näyttäminen.

Evästeet, joita tarvitaan sähköisen viestinnän tapahtumien suorittamiseen tai tarjoamaan tiettyjä toimintoja, joita haluat käyttää (esim. ostoskoritoiminto), tai jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston optimoimiseksi (tarvittavat evästeet) (esim. evästeet, jotka tarjoavat mitattavia tietoja verkkoyleisöstä), tallennetaan GDPR:n artiklan 6(1)(f) perusteella, ellei muuta oikeusperustaa mainita. Sivuston ylläpitäjällä on oikeutettu etuun liittyvä intressi vaadittujen evästeiden tallentamiseen operaattorin palvelujen teknisesti virheettömän ja optimoidun tarjoamisen varmistamiseksi. Jos suostumustasi evästeiden ja vastaavien tunnistustekniikoiden tallentamiseen on pyydetty, käsittely tapahtuu yksinomaan saadun suostumuksen perusteella (GDPR:n artikla 6(1)(a) ja TTDSG:n § 25(1), ja tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Sinulla on mahdollisuus määrittää selaimesi siten, että saat ilmoituksen aina, kun evästeitä asennetaan, ja sallia evästeiden hyväksymisen vain tietyissä tapauksissa. Voit myös sulkea pois evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti tai aktivoida evästeiden automaattisen poistotoiminnon poistaaksesi evästeet, kun selain sulkeutuu. Jos evästeet poistetaan käytöstä, tämän verkkosivuston toiminnot voivat olla rajalliset.

Jos kolmannen osapuolen evästeitä käytetään tai jos evästeitä käytetään analyyttisiin tarkoituksiin, ilmoitamme sinulle siitä erikseen yhdessä tämän tietosuojakäytännön kanssa ja pyydämme tarvittaessa suostumustasi.

Suostumus Cookiebotilla

Verkkosivustomme käyttää Cookiebotin suostumustekniikkaa saadakseen suostumuksesi tiettyjen evästeiden tallentamiseen päätelaitteellesi tai tiettyjen tekniikoiden käyttöön ja dokumentoidakseen tämän tietosuojamääräyksiä noudattavalla tavalla. Tämän teknologian tarjoaja on Cybot A/S, Havnegade 39, 1058 Kööpenhamina, Tanska (jäljempänä “Cookiebot”).

Kun siirryt verkkosivustollemme, Cookiebot-palvelimiin muodostetaan yhteys suostumuksesi saamiseksi ja muiden evästeiden käyttöä koskevien selitysten antamiseksi. Cookiebot tallentaa sitten evästeen selaimeesi tunnistaakseen antamasi suostumuksen tai sen peruuttamisen. Tällä tavalla kerättyjä tietoja säilytetään, kunnes pyydät meitä poistamaan ne tai poistat itse Cookiebot-evästeen tai tietojen säilytystarkoitus ei ole enää voimassa. Lakisääteiset säilytysvelvollisuudet säilyvät ennallaan.

Cookiebotia käytetään lain edellyttämän suostumuksen saamiseksi evästeiden käyttöön. Tämän oikeusperusta on GDPR:n artikla 6(1)(c) GDPR.

Tietojen käsittely

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen (data processing agreement, DPA) edellä mainitun palveluntarjoajan kanssa. Tämä on tietosuojalakien velvoittama sopimus, joka takaa, että he käsittelevät verkkosivustomme vierailijoiden henkilötietoja vain ohjeidemme ja GDPR:n mukaisesti.

Yhteydenottolomake

Jos lähetät meille tiedusteluja yhteydenottolomakkeemme kautta, tallennamme yhteydenottolomakkeessa annetut tiedot sekä siinä annetut yhteystiedot kyselysi käsittelyä varten ja sen varalta, että meillä on lisäkysymyksiä. Emme jaa näitä tietoja ilman suostumustasi.

Näiden tietojen käsittely perustuu GDPR:n artiklaan 6(1)(b), jos pyyntösi liittyy sopimuksen täytäntöönpanoon tai jos on tarpeen tehdä sopimusta edeltäviä toimenpiteitä. Kaikissa muissa tapauksissa käsittely perustuu oikeutettuun etuumme liittyvään intressiin käsitellä meille osoitetut pyynnöt tehokkaasti (GDPR:n artikla 6(1)(f) tai suostumukseesi (GDPR:n artikla 6(1(a))), jos tätä on pyydetty; suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Säilytämme yhteydenottolomakkeella antamasi tiedot niin kauan, kunnes pyydät meitä poistamaan tiedot, perut suostumuksesi tietojen arkistointiin tai jos tietojen arkistoinnin tarkoitusta ei enää ole (esim. kun olemme antaneet vastauksemme tiedusteluusi). Tämä ei vaikuta pakottavien lakien, etenkään säilytysaikojen, soveltamiseen.

Pyynnöt sähköpostin, puhelimen tai faksin välityksellä

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai faksilla, tallennamme ja käsittelemme pyyntösi sekä kaikki sen mukana olevat henkilötiedot (nimi, pyyntö) pyyntösi käsittelemiseksi. Emme luovuta näitä tietoja eteenpäin ilman suostumustasi.

Näitä tietoja käsitellään GDPR:n artiklan 6(1)(b) perusteella, jos tiedustelusi liittyy sopimuksen täyttämiseen tai sitä edellytetään sopimusta edeltävien toimenpiteiden suorittamiseksi. Kaikissa muissa tapauksissa käsittely perustuu oikeutettuun etuumme liittyvään intressiin käsitellä meille osoitetut pyynnöt tehokkaasti (GDPR:n artikla 6(1)(f) tai suostumuksesi perusteella (GDPR:n artikla 6(1)(a)), jos se on saatu; suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Säilytämme yhteydenottopyyntöjen kautta meille lähettämiäsi tietoja, kunnes pyydät meitä poistamaan ne, peruutat suostumuksesi tallennukseen tai tietojen tallennuksen tarkoitus raukeaa (esim. kun pyyntösi on täytetty). Pakolliset lain määräykset - erityisesti lakisääteiset säilytysajat - eivät muutu.

Hubspot CRM

Käytämme tällä sivustolla Hubspot CRM -ohjelmistoa. Palveluntarjoaja on Hubspot Inc. 25 Street, Cambridge, MA 02141 USA (jäljempänä Hubspot CRM).

Hubspot CRM:n avulla voimme muun muassa hallita olemassa olevia ja potentiaalisia asiakkaita ja asiakaskontakteja, kommunikoida kanssasi sekä suunnitella ja toteuttaa kiinnostuksenkohteidesi mukaisia markkinointitoimia. Hubspot CRM:n avulla voimme tallentaa, lajitella ja analysoida asiakkaiden sähköpostin, sosiaalisessa mediassa tai puhelimen kautta tapahtuvaa vuorovaikutusta useiden kanavien kautta. Tällä tavalla kerättyjä henkilötietoja voidaan arvioida ja käyttää potentiaalisen asiakkaan kanssa tapahtuvaan viestintään tai markkinointitoimenpiteisiin (esim. uutiskirjepostituksiin). Hubspot CRM:n avulla voimme myös kerätä ja analysoida yhteyshenkilöidemme käyttäytymistä verkkosivustollamme.

Hubspot CRM:n käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6(1(f)). Sivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi mahdollisimman tehokkaaseen asiakashallintaan ja asiakasviestintään. Jos asianmukainen suostumus on saatu, käsittely suoritetaan yksinomaan GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) perusteella, sikäli kuin suostumus sisältää evästeiden tallentamisen tai pääsyn tietoihin käyttäjän päätelaitteessa (esim. laitteen sormenjälkitoiminto) TTDSG:ssä tarkoitetulla tavalla. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Lisätietoja löydät Hubspotin tietosuojakäytännöstä: https://legal.hubspot.com/de/privacy-policy.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu EU:n komission vakiosopimuslausekkeisiin. Lisätietoja löytyy täältä: https://www.hubspot.de/data-privacy/privacy-shield.

Tietojen käsittely

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen (data processing agreement, DPA) edellä mainitun palveluntarjoajan kanssa. Tämä on tietosuojalakien velvoittama sopimus, joka takaa, että he käsittelevät verkkosivustomme vierailijoiden henkilötietoja vain ohjeidemme ja GDPR:n mukaisesti.

Rekisteröityminen tälle verkkosivustolle

Sinulla on mahdollisuus rekisteröityä tälle sivustolle voidaksesi käyttää sivuston lisätoimintoja. Käytämme antamiasi tietoja vain sen tarjouksen tai palvelun käyttämiseen, johon olet rekisteröitynyt. Rekisteröitymisen yhteydessä pyytämämme tiedot on syötettävä kokonaisuudessaan. Muussa tapauksessa hylkäämme rekisteröitymisen.

Käytämme rekisteröitymisen aikana annettua sähköpostiosoitetta ilmoittaaksemme sinulle kaikista tärkeistä muutoksista portfoliomme laajuudessa tai teknisistä muutoksista.

Rekisteröitymisen yhteydessä annettuja tietoja käsitellään suostumuksesi perusteella (GDPR:n artikla 6(1)(a)).

Säilytämme rekisteröitymisen aikana tallennettuja tietoja niin kauan kuin olet rekisteröitynyt tälle verkkosivustolle. Tämän jälkeen tällaiset tiedot poistetaan. Tämä ei vaikuta pakollisiin lakisääteisiin säilytysvelvoitteisiin.

Rekisteröityminen Googlen avulla

Sen sijaan, että rekisteröityisit suoraan tälle verkkosivustolle, voit rekisteröityä Googlen avulla. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Rekisteröidy Googlen avulla kirjoittamalla vain Google-nimesi ja salasanasi. Google tunnistaa sinut ja vahvistaa henkilöllisyytesi verkkosivustollemme.

Kun kirjaudut sisään Googlen avulla, voimme ehkä käyttää tiettyjä tilisi tietoja täydentääksemme meille tekemääsi profiiliasi. Sinä päätät, haluatko käyttää näitä tietoja, ja jos haluat, mitä tietoja käytetään. Tämä on voimassa Googlen suojausasetusten puitteissa, löydät ne täältä: https://myaccount.google.com/security ja https://myaccount.google.com/permissions.

Googlen rekisteröitymiseen liittyvä tietojenkäsittely perustuu oikeutettuun etuumme liittyvään intressiin tehdä rekisteröintiprosessista käyttäjillemme mahdollisimman yksinkertainen (GDPR:n artikla 6(1)(f). Koska rekisteröitymistoiminnon käyttö on vapaaehtoista ja käyttäjät voivat itse päättää kulloinkin käytössä olevista käyttömahdollisuuksista, ei asiassa ole ristiriitaisia rekisteröityjen vallitsevia oikeuksia.

Rekisteröityminen Facebook Connectin avulla

Sen sijaan, että rekisteröityisit suoraan tälle verkkosivustolle, voit rekisteröityä Facebook Connectin avulla. Palveluntarjoaja on Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti. Facebookin ilmoituksen mukaan kerätyt tiedot siirretään myös Yhdysvaltoihin ja muihin kolmansien osapuolten maihin

Jos päätät rekisteröityä Facebook Connectin kautta ja napsautat "Kirjaudu Facebookilla"/"Yhdistä Facebookiin" -painiketta, sinut yhdistetään automaattisesti Facebook-alustalle. Siellä voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Tämän seurauksena Facebook-profiilisi linkitetään tälle verkkosivustolle tai palveluihimme. Tämä linkki antaa meille pääsyn Facebookiin arkistoituihin tietoihin. Nämä tiedot koostuvat ensisijaisesti seuraavista tiedoista:

Facebook-nimi

Facebook-profiilikuva ja kansikuva

Facebook-kansikuva

Facebookiin tallennettu sähköpostiosoite

Facebook-tunnus

Facebook-ystäväluettelo

Facebook-tykkäykset (”Tykkäystiedot”)

syntymäpäivä

sukupuoli

maa

kieli

Näitä tietoja käytetään tilisi määrittämiseen, tarjoamiseen ja mukauttamiseen.

Rekisteröityminen Facebook Connectin kautta ja siihen liittyvät tietojenkäsittelytapahtumat toteutetaan suostumuksesi perusteella (GDPR:n artikla 6(1)(a). Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa, mikä vaikuttaa kaikkiin tuleviin tapahtumiin sen jälkeen.

Siltä osin kuin henkilötietoja kerätään verkkosivustollamme tässä kuvatun työkalun avulla ja välitetään Facebookille, me ja Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti, olemme yhdessä vastuussa tästä tietojen käsittelystä (DSGVO:n artikla 26 DSGVO). Yhteisvastuu rajoittuu yksinomaan tietojen keräämiseen ja välittämiseen Facebookille. Eteenpäin siirtämisen jälkeen tapahtuva Facebookin suorittama käsittely ei ole osa yhteisvastuuta. Meille yhteisesti kuuluvat velvoitteet on määritelty yhteiskäsittelysopimuksessa. Sopimusteksti löytyy kohdasta: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum. Tämän sopimuksen mukaan olemme vastuussa tietosuojatietojen antamisesta Facebook-työkalua käytettäessä ja työkalun tietosuojaturvallisesta käytöstä verkkosivuillamme. Facebook vastaa Facebook-tuotteiden tietoturvasta. Facebookin käsittelemien tietojen osalta voit vedota rekisteröityjen oikeuksiin (esim. tietopyynnöt) suoraan Facebookiin. Jos vetoat rekisteröidyn oikeuksiin meillä, olemme velvollisia välittämään ne Facebookille.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum, https://de-de.facebook.com/help/566994660333381 ja https://www.facebook.com/policy.php.

Lisätietoja saat Facebookin käyttöehdoista ja Facebookin tietosuojakäytännöistä. Pääset näihin tietoihin seuraavilla linkeillä: https://www.facebook.com/about/privacy/ ja https://www.facebook.com/legal/terms/.

4. Sosiaalinen media

Sosiaalisen median elementit Shariff-järjestelmässä

Käytämme tällä verkkosivustolla ja sen sivuilla sosiaalisen median osia (esim. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, XING, LinkedIn, Tumblr).

Pääsääntöisesti voit tunnistaa nämä sosiaalisen median osat esiin ilmestyvistä vastaavista sosiaalisen median logoista. Tämän verkkosivuston tietojen suojan takaamiseksi käytämme näitä osia vain yhdessä niin sanotun "Shariff"-ratkaisun kanssa. Tämä sovellus estää tähän verkkosivustoon integroituja sosiaalisen median elementtejä siirtämästä henkilötietoja vastaavalle palveluntarjoajalle heti, kun tulet verkkosivustollemme.

Suoraa yhteyttä palveluntarjoajan palvelimelle ei luoda, ennen kuin olet aktivoinut vastaavan sosiaalisen median elementin napsauttamalla kumppanuuspainiketta (joka ilmaisee suostumuksesi). Kun aktivoit sosiaalisen median elementin, asianomainen palveluntarjoaja saa tiedon, että olet vieraillut tällä verkkosivustolla sekä IP-osoitteesi. Jos olet samanaikaisesti kirjautunut vastaavalle sosiaalisen median tilillesi (esim. Facebook), kyseinen palveluntarjoaja voi kohdistaa tämän verkkosivuston vierailusi käyttäjätiliisi.

Laajennuksen aktivoiminen muodostaa ilmoituksen suostumuksesta GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) mukaisesti. Voit milloin tahansa peruuttaa tämän suostumuksen, mikä vaikuttaa kaikkiin tuleviin tapahtumiin.

Tätä palvelua käytetään lain edellyttämän suostumuksen saamiseksi tiettyjen teknologioiden käyttöön. Oikeusperusta tälle on GDPR:n artikla 6(1(c)).

Facebook

Olemme integroineet tälle verkkosivustolle Facebookin sosiaalisen verkoston elementtejä. Palveluntarjoaja on Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti. Facebookin ilmoituksen mukaan kerätyt tiedot siirretään myös Yhdysvaltoihin ja muihin kolmansien osapuolten maihin.

Yleiskatsaus Facebookin sosiaalisen median elementeistä on saatavilla seuraavasta linkistä: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Jos sosiaalisen median elementti on aktivoitu, laitteesi ja Facebook-palvelimen välille muodostetaan suora yhteys. Tämän seurauksena Facebook saa tietoja, jotka vahvistavat vierailusi tällä verkkosivustolla IP-osoitteestasi. Jos napsautat Facebookin Tykkää-painiketta ollessasi kirjautuneena Facebook-tilillesi, voit linkittää tämän sivuston sisältöä Facebook-profiiliisi. Tämän myötä Facebook voi kohdistaa tämän verkkosivuston vierailusi käyttäjätiliisi. Meidän on korostettava, että me sivuston tarjoajana emme saa mitään tietoa siirrettyjen tietojen sisällöstä ja Facebookin toimesta tapahtuvasta näiden tietojen käytöstä. Lisätietoja löydät Facebookin tietosuojakäytännöstä osoitteessa: https://de-de.facebook.com/privacy/explanation. 

Jos suostumuksesi on saatu, yllä mainitun palvelun käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6, osio 1, alakohta a, ja TTDSG:n (Saksan televiestintäasetus) pykälään 25. Tällainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Jos suostumustasi ei ole saatu, palvelun käyttö perustuu oikeutettuun etuumme liittyvään intressiin tehdä tietomme mahdollisimman kattavasti näkyväksi sosiaalisessa mediassa.

Siltä osin kuin henkilötietoja kerätään verkkosivustollamme tässä kuvatun työkalun avulla ja välitetään Facebookille, me ja Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti, olemme yhdessä vastuussa tästä tietojen käsittelystä (DSGVO:n artikla 26 DSGVO). Yhteisvastuu rajoittuu yksinomaan tietojen keräämiseen ja välittämiseen Facebookille. Eteenpäin siirtämisen jälkeen tapahtuva Facebookin suorittama käsittely ei ole osa yhteisvastuuta. Meille yhteisesti kuuluvat velvoitteet on määritelty yhteiskäsittelysopimuksessa. Sopimusteksti löytyy kohdasta: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum. Tämän sopimuksen mukaan olemme vastuussa tietosuojatietojen antamisesta Facebook-työkalua käytettäessä ja työkalun tietosuojaturvallisesta käytöstä verkkosivuillamme. Facebook vastaa Facebook-tuotteiden tietoturvasta. Facebookin käsittelemien tietojen osalta voit vedota rekisteröityjen oikeuksiin (esim. tietopyynnöt) suoraan Facebookiin. Jos vetoat rekisteröidyn oikeuksiin meillä, olemme velvollisia välittämään ne Facebookille.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum, https://de-de.facebook.com/help/566994660333381 and https://www.facebook.com/policy.php.

Twitter

Olemme integroineet tälle verkkosivustolle Twitterin sosiaalisen verkoston toimintoja. Palveluntarjoaja on Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07, Irlanti.

Jos sosiaalisen median elementti on aktivoitu, laitteesi ja Twitter-palvelimen välille muodostetaan suora yhteys. Tämän seurauksena Twitter saa tietoja, jotka vahvistavat vierailusi tällä verkkosivustolla IP-osoitteestasi. Kun käytät Twitteriä ja sen uudelleentwiittaustoimintoa, vierailemasi verkkosivustot linkitetään Twitter-tiliisi ja jaetaan muille käyttäjille. Meidän on huomautettava, että me verkkosivuston ja sen sivujen tarjoajat emme saa tietoa siirrettyjen tietojen sisällöstä ja Twitterin toimesta tapahtuvasta näiden tietojen käytöstä. Lisätietoja löydät Twitterin tietosuojaselosteesta osoitteessa: https://twitter.com/en/privacy. 

Jos hyväksyntäsi (suostumus) on saatu, yllä mainitun palvelun käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6, osio 1, alakohta a, ja TTDSG:n (Saksan televiestintäasetus) pykälään 25. Tällainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Jos suostumustasi ei ole saatu, palvelun käyttö perustuu oikeutettuun etuumme liittyvään intressiin tehdä tietomme mahdollisimman kattavasti näkyväksi sosiaalisessa mediassa.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://gdpr.twitter.com/en/controller-to-controller-transfers.html.

Sinulla on mahdollisuus muuttaa Twitter-tilisi tietosuoja-asetuksia osoitteessa https://twitter.com/account/settings. 

Instagram

Olemme integroineet tälle verkkosivustolle Instagramin sosiaalisen median alustan toimintoja. Palveluntarjoaja on Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti.

Jos sosiaalisen median elementti on aktivoitu, laitteesi ja Instagram-palvelimen välille muodostetaan suora yhteys. Tämän seurauksena Instagram saa tietoja vierailustasi tälle sivustolle.

Jos olet kirjautunut Instagram-tilillesi, voit napsauttaa Instagram-painiketta linkittääksesi tämän verkkosivuston sisältöä Instagram-profiiliisi. Tämä antaa Instagramille mahdollisuuden kohdistaa tämän verkkosivuston vierailusi käyttäjätiliisi. Meidän on huomautettava, että meillä verkkosivuston ja sen sivujen tarjoajana ei ole tietoa siirrettyjen tietojen sisällöstä ja Instagramin toimesta tapahtuvasta näiden tietojen käytöstä.

Jos hyväksyntäsi (suostumus) on saatu, yllä mainitun palvelun käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6(1)(a) ja TTDSG:n (Saksan televiestintäasetus) pykälään 25. Tällainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Jos suostumustasi ei ole saatu, palvelun käyttö perustuu oikeutettuun etuumme liittyvään intressiin tehdä tietomme mahdollisimman kattavasti näkyväksi sosiaalisessa mediassa.

Siltä osin kuin henkilötietoja kerätään verkkosivustollamme tässä kuvatun työkalun avulla ja välitetään Facebookille tai Instagramille, me ja Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti, olemme yhdessä vastuussa tästä tietojen käsittelystä (DSGVO:n artikla 26 DSGVO). Yhteisvastuu rajoittuu yksinomaan tietojen keräämiseen ja välittämiseen Facebookille tai Instagramille. Eteenpäin siirtämisen jälkeen tapahtuva Facebookin tai Instagramin suorittama käsittely ei ole osa yhteisvastuuta. Meille yhteisesti kuuluvat velvoitteet on määritelty yhteiskäsittelysopimuksessa. Sopimusteksti löytyy kohdasta: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum. Tämän sopimuksen mukaan olemme vastuussa tietosuojatietojen antamisesta Facebook- tai Instagram-työkalua käytettäessä ja työkalun tietosuojaturvallisesta käytöstä verkkosivuillamme. Facebook vastaa Facebook- tai Instagram-tuotteiden tietoturvasta. Facebookin tai Instagramin käsittelemien tietojen osalta voit vedota rekisteröityjen oikeuksiin (esim. tietopyynnöt) suoraan Facebookiin. Jos vetoat rekisteröidyn oikeuksiin meillä, olemme velvollisia välittämään ne Facebookille.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum, https://help.instagram.com/519522125107875 ja https://de-de.facebook.com/help/566994660333381.

Saadaksesi lisätietoa tästä aiheesta tutustu Instagramin tietosuojaselosteeseen osoitteessa: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

LinkedIn

Tämä sivusto käyttää LinkedIn-verkoston elementtejä. Palveluntarjoaja on LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti.

Kun siirryt tämän verkkosivuston sivulle, joka sisältää LinkedInin elementtejä, muodostetaan yhteys LinkedInin palvelimelle. LinkedIn saa ilmoituksen, että olet käynyt tällä sivustolla sekä IP-osoitteesi. Jos napsautat LinkedInin "Suosittele"-painiketta ja olet kirjautunut LinkedIn-tilillesi, LinkedIn voi kohdistaa tämän verkkosivuston vierailusi käyttäjätiliisi. Meidän on huomautettava, että meillä verkkosivujen tarjoajana ei ole mitään tietoa siirrettyjen tietojen sisällöstä ja LinkedInin toimesta tapahtuvasta niiden käytöstä.

Jos hyväksyntäsi (suostumus) on saatu, yllä mainitun palvelun käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6(1)(a) ja TTDSG:n (Saksan televiestintäasetus) pykälään 25. Tällainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Jos suostumustasi ei ole saatu, palvelun käyttö perustuu oikeutettuun etuumme liittyvään intressiin tehdä tietomme mahdollisimman kattavasti näkyväksi sosiaalisessa mediassa.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/62538/datenubertragung-aus-der-eu-dem-ewr-und-der-schweiz?lang=en.

Saadaksesi lisätietoa tästä aiheesta tutustu LinkedInin tietosuojaselosteeseen osoitteessa: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

XING

Tämä sivusto käyttää XING-verkoston elementtejä. Palveluntarjoaja on New Work SE, Dammtorstraße 30, 20354 Hampuri, Saksa.

Kun jollekin XING-elementtejä sisältävälle sivustollemme/sivullemme käytetään, muodostetaan yhteys XINGin palvelimille. Tietojemme mukaan tämä ei johda henkilötietojen arkistointiin. Palvelu ei etenkään tallenna IP-osoitteita tai analysoi käyttötapoja.

Jos hyväksyntäsi (suostumus) on saatu, yllä mainitun palvelun käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6(1)(a) ja TTDSG:n (Saksan televiestintäasetus) pykälään 25. Tällainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Jos suostumustasi ei ole saatu, palvelun käyttö perustuu oikeutettuun etuumme liittyvää intressiin tehdä tietomme mahdollisimman kattavasti näkyväksi sosiaalisessa mediassa.

Saadaksesi lisätietoja tietosuojasta ja XING-jakopainikkeesta tutustu Xingin tietosuojaselosteeseen osoitteessa: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection.

5. Analysointityökalut ja mainonta

Google Tag Manager

Käytämme Google Tag Manager -tuotetta. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti

Google Tag Manager on työkalu, jonka avulla voimme integroida seuranta- tai tilastotyökaluja ja muita tekniikoita verkkosivustoomme. Google Tag Manager ei itse luo käyttäjäprofiileja, tallenna evästeitä tai tee itsenäisiä analyyseja. Se vain hallitsee ja käyttää sen kautta integroituja työkaluja. Google Tag Manager kerää kuitenkin IP-osoitteesi, joka voidaan myös siirtää Googlen emoyhtiölle Yhdysvaltoihin.

Google Tag Manageria käytetään GDPR:n artiklan 6(1(f)) perusteella. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettuun etuun liittyvä intressi erilaisten työkalujen nopeaan ja mutkaton integrointiin ja hallintaan verkkosivustollaan. Jos asianmukainen suostumus on saatu, käsittely suoritetaan yksinomaan GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) perusteella, sikäli kuin suostumus sisältää evästeiden tallentamisen tai pääsyn tietoihin käyttäjän päätelaitteessa (esim. laitteen sormenjälkitoiminto) TTDSG:ssä tarkoitetulla tavalla. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Google Analytics

Tämä sivusto käyttää verkkoanalyysipalvelun Google Analyticsin toimintoja. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Google Analyticsin avulla verkkosivuston ylläpitäjä voi analysoida verkkosivuston vierailijoiden käyttäytymistapoja. Tätä tarkoitusta varten verkkosivuston ylläpitäjä saa erilaisia käyttäjätietoja, kuten sivut, joilla käyttäjä on vieraillut, sivulla vietetty aika, käytetty käyttöjärjestelmä ja käyttäjän sijainti. Nämä tiedot kootaan käyttäjätunnukseen ja kohdistetaan verkkosivuston vierailijan vastaavalle päätelaitteelle.

Lisäksi voimme Google Analyticsin avulla tallentaa muun muassa hiiren ja vierityksen liikkeet ja napsautukset. Google Analytics käyttää erilaisia mallinnusmenetelmiä kerättyjen tietojoukkojen täydentämiseen ja koneoppimistekniikoita tietojen analysoinnissa.

Google Analytics käyttää teknologioita, jotka tunnistavat käyttäjän tämän käyttäytymismallien analysoimiseksi (esim. evästeet tai laitteen sormenjälkitoiminnot). Googlen tallentamat verkkosivuston käyttötiedot siirretään pääsääntöisesti Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa, jonne ne tallennetaan.

Näiden palveluiden käyttö perustuu suostumukseesi GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/.

Selainlaajennus

Voit estää Googlen suorittaman tietojesi tallentamisen ja käsittelemisen lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen seuraavasta linkistä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Lisätietoja Google Analyticsin suorittamasta käyttäjätietojen käsittelystä löydät Googlen tietosuojaselosteesta osoittessa: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

Google Signals

Käytämme Google Signals -ohjelmistoa. Kun vierailet verkkosivustollamme, Google Analytics tallentaa muun muassa sijaintisi, hakusi etenemisen ja YouTuben etenemisen sekä demografiset tietosi (sivuston vierailijatiedot). Näitä tietoja voidaan käyttää Google Signalin avulla sinulle räätälöityyn mainontaan. Jos sinulla on Google-tili, Google Signal linkittää sivustosi vierailijatiedot Google-tiliisi ja lähettää sinulle räätälöityjä mainosviestejä. Tietoja käytetään myös anonymisoitujen tilastojen laatimiseen käyttäjiemme verkkokäyttäytymismalleista.

Sopimustietojen käsittely

Olemme tehneet Googlen kanssa sopimuksen tietojenkäsittelystä ja noudatamme Google Analyticsia käyttäessämme täysin Saksan tietosuojavirastojen tiukkoja määräyksiä.

Google Analyticsin verkkokaupan seuranta

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsin "Verkkokaupan seuranta" -toimintoa. Verkkokaupan seurannan avulla verkkosivuston ylläpitäjä pystyy analysoimaan verkkosivujen kävijöiden ostotottumuksia tavoitteenaan parantaa operaattorin verkkomarkkinointikampanjoita. Tähän liittyen seurataan tietoja, kuten tehtyjä tilauksia, keskimääräisiä tilausten arvoja, toimituskuluja ja aikaa tuotteen katselusta ostopäätökseen. Google voi yhdistää nämä tiedot käyttäjälle tai käyttäjän laitteelle määritettyyn transaktiotunnukseen.

Hotjar

Tämä sivusto käyttää Hotjar-ohjelmistoa. Palveluntarjoaja on Hotjar Ltd., Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Eurooppa (verkkosivusto: https://www.hotjar.com).

Hotjar on työkalu, jota käytetään analysoimaan tämän verkkosivuston käyttötapojasi. Hotjarin avulla voimme esimerkiksi tallentaa hiiren ja vierityksen liikkeet sekä napsautuksesi. Tämän prosessin aikana Hotjar pystyy myös määrittämään, kuinka kauan osoittimesi pysyi tietyssä paikassa. Näiden tietojen perusteella Hotjar kokoaa niin sanottuja lämpökarttoja, joiden avulla voidaan määrittää, mitä verkkosivuston osia verkkosivuston kävijä mieluiten katselee.

Pystymme myös määrittämään, kuinka kauan olet viipynyt tämän verkkosivuston sivulla ja milloin poistuit. Voimme myös määrittää, missä vaiheessa keskeytit yhteydenottolomakkeen täyttämisen (ns. konversiosuppilot).

Lisäksi Hotjaria voidaan käyttää suoran palautteen saamiseksi verkkosivuston vierailijoilta. Tämän toiminnon tavoitteena on parantaa verkkosivuston ylläpitäjän verkkosivustotarjontaa.

Hotjar käyttää teknologioita, jotka mahdollistavat käyttäjän tunnistamisen käyttäjämallien analysointia varten (esim. evästeet tai laitteen sormenjälkitoimintojen käyttöönotto)

Jos hyväksyntäsi (suostumus) on saatu, yllä mainitun palvelun käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6(1)(a) ja TTDSG:n (Saksan televiestintäasetus) pykälään 25. Tällainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Jos suostumustasi ei ole saatu, palvelun käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6(1)(f). Sivuston ylläpitäjällä on oikeutettuun etuun perustuva intressi analysoida käyttäjämalleja sekä verkkosivuston että ylläpitäjän mainostustoimintojen optimoimiseksi.

Hotjarin poistaminen käytöstä

Jos haluat deaktivoida Hotjarin suorittaman tietojen tallennuksen, napsauta alla olevaa linkkiä ja noudata linkin alla olevia ohjeita: https://www.hotjar.com/policies/do-not-track/.

Huomaa, että sinun on poistettava Hotjar käytöstä erikseen jokaisella selaimella ja jokaisella laitteella.

Tarkempia tietoja Hotjarista ja tallennettavista tiedoista saat Hotjarin tietosuojaselosteesta osoitteessa: https://www.hotjar.com/privacy.

Tietojen käsittely

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen (data processing agreement, DPA) edellä mainitun palveluntarjoajan kanssa. Tämä on tietosuojalakien velvoittama sopimus, joka takaa, että he käsittelevät verkkosivustomme vierailijoiden henkilötietoja vain ohjeidemme ja GDPR:n mukaisesti.

WP Statistics

Tämä verkkosivusto käyttää WP Statistics -analyysityökalua arvioidakseen kävijöiden kulkua tilastollisesti. Palveluntarjoaja on Veronalabs, ARENCO Tower, 27th Floor, Dubai Media City, Dubai, Dubai 23816, UAE (https://veronalabs.com).

WP Statistics -tilastoja voidaan käyttää analysoimaan verkkosivustomme käyttöä. Näin tehdessään WP Statistics tallentaa lokeja (IP-osoite, viittaus, käytetty selain, käyttäjän alkuperä, käytetty hakukone) ja toimintoja, joita verkkosivuston vierailijat ovat tehneet sivulla (esim. napsautukset ja katselut).

WP Statisticsin avulla kerätyt tiedot tallennetaan yksinomaan omalle palvelimellemme.

Analyysityökalun käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6(1)(f) GDPR. Meillä on oikeutettuun etuun perustuva intressi analysoida käyttäjien käyttäytymistä anonyymisti, jotta voimme optimoida sekä verkkosivustoamme että mainontaamme. Jos asianmukainen suostumus on saatu, käsittely suoritetaan yksinomaan GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) perusteella sikäli kuin suostumus sisältää evästeiden tallentamisen tai pääsyn käyttäjän päätelaitteessa oleviin tietoihin (esim. laitteen sormenjälkitoiminnot) TTDSG:ssä tarkoitetulla tavalla. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Google Ads

Verkkosivuston ylläpitäjä käyttää Google Adsia. Google Ads on verkkomainosohjelma, jonka tarjoaja on Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Google Adsin avulla voimme näyttää mainoksia Googlen hakukoneessa tai kolmannen osapuolen verkkosivustoilla, jos käyttäjä syöttää tiettyjä hakutermejä Googleen (avainsanakohdistus). Googlen hallussa olevien käyttäjätietojen perusteella (esim. sijaintitiedot ja kiinnostuksenkohteet; kohderyhmäkohdistus) voidaan myös sijoittaa kohdistettuja mainoksia. Verkkosivuston ylläpitäjänä voimme analysoida näitä tietoja kvantitatiivisesti, esimerkiksi analysoimalla, mitkä hakutermit johtivat mainosten näyttämiseen ja kuinka monta mainosta johti vastaaviin napsautuksiin.

Näitä palveluita käytetään suostumuksesi perusteella GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://policies.google.com/privacy/frameworks ja https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/.

Google AdSense (ei-personoitu)

Tämä verkkosivusto käyttää Google AdSensea, mainosten upotuspalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Käytämme Google AdSensea "ei-personoitu" -tilassa. Toisin kuin personoidussa tilassa, mainokset eivät perustu aikaisempiin käyttäjämalleihisi eikä palvelu luo sinulle käyttäjäprofiilia. Sen sijaan palvelu käyttää niin sanottuja "kontekstitietoja" valitakseen sinulle katsottavaksi julkaistavat mainokset. Valitut mainokset perustuvat siis mm. sijaintiisi, vierailemasi verkkosivuston sisältöön tai käyttämiisi hakutermeihin. Saat lisätietoja selkeistä eroista personoidun kohdistamisen ja kohdistamisen, jota Google AdSense ei ole personoinut, välillä napsauttamalla seuraavaa linkkiä: https://support.google.com/adsense/answer/9007336.

Huomaa, että jos Google Adsensea käytetään ei-personoidussa tilassa, on mahdollista, että laitteellesi tallennetaan evästeitä tai käytetään vastaavia tunnistustekniikoita (esim. laitteen sormenjälkitoiminnot).

Näitä palveluita käytetään suostumuksesi perusteella GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/.

Sinulla on mahdollisuus säätää itsenäisesti käyttäjätilisi mainonta-asetuksia. Tehdäksesi näin napsauta alla olevaa linkkiä ja kirjaudu sisään: https://adssettings.google.com/authenticated.

Saadaksesi lisätietoja Googlen mainostusteknologioista napsauta tästä: https://policies.google.com/technologies/ads ja https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Google Remarketing

Tämä sivusto käyttää Google Analytics Remarketing -työkalun toimintoja. Näiden ratkaisujen toimittaja on Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Google Remarketing analysoi käyttötapojasi verkkosivustollamme (esim. tiettyjen tuotteiden napsautukset) kohdistaakseen sinut tiettyihin mainonnan kohderyhmiin ja näyttääkseen sinulle vastaavia verkkotarjouksia, kun käyt muissa verkkotarjouksissa (uudelleenmarkkinointi tai uudelleenkohdistaminen).

Lisäksi Google Remarketingin avulla luodut mainonnan kohderyhmät voidaan linkittää Googlen laitteenkattaviin toimintoihin. Tämä mahdollistaa aihepiiriin perustuvien räätälöityjen mainosviestien näyttämisen laitteessa (esim. matkapuhelimessa) aiemmasta käytöstäsi ja selaustavoistasi riippuen sinulle räätälöidyllä tavalla sekä millä tahansa laitteillasi (esim. tabletilla tai PC:llä)).

Jos sinulla on Google-tili, voit vastustaa personoitua mainontaa seuraavasta linkistä: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Näitä palveluita käytetään suostumuksesi perusteella GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Lisätietoja ja asiaankuuluvat tietosuojasäännökset löydät Googlen tietosuojakäytännöistä osoitteessa: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=en.

Kohderyhmien muodostaminen asiakkaita yhdistämällä

Käytämme kohderyhmien muodostamiseen mm. Google Remarketing -työkalun asiakkaiden yhdistämistoimintoa. Tämän saavuttamiseksi siirrämme tiettyjä asiakastietoja (esim. sähköpostiosoitteita) asiakasluetteloistamme Googlelle. Jos nämä asiakkaat ovat Googlen käyttäjiä ja ovat kirjautuneita Google-tileilleen, Google-verkoston (esim. YouTube, Gmail tai hakukoneen) vastaavat mainosviestit näytetään heidän nähtäväkseen.

Google Conversion-Tracking

Tämä verkkosivusto käyttää Google Conversion Tracking -työkalua. Palveluntarjoaja on Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Google Conversion Tracking -työkalun avulla pystymme tunnistamaan, onko käyttäjä suorittanut tiettyjä toimintoja. Voimme esimerkiksi analysoida, kuinka usein mitä tahansa verkkosivustomme painikkeita on napsautettu ja mitä tuotteita katsellaan tai ostetaan tietyin väliajoin. Näiden tietojen tarkoituksena on koota konversiotilastoja. Tiedämme, kuinka moni käyttäjä on napsauttanut mainoksiamme ja mitä toimintoja he ovat suorittaneet. Emme saa mitään tietoja, joiden perusteella voisimme henkilökohtaisesti tunnistaa käyttäjiä. Google käyttää evästeitä tai vastaavia tunnistustekniikoita tunnistustarkoituksiin.

Näitä palveluita käytetään suostumuksesi perusteella GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Lisätietoja Google Conversion Tracking -työkalusta löydät Googlen tietosuojakäytännöstä osoitteessa: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Google DoubleClick

Tämä verkkosivusto käyttää Google DoubleClick -ohjelmiston toimintoja. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, (jäljempänä “DoubleClick”).

DoubleClickiä käytetään näyttämään sinulle kiinnostuksenkohteidesi mukaisia mainoksia Google-verkostossa. Mainokset voidaan räätälöidä katsojan kiinnostuksenkohteiden mukaan DoubleClickin avulla. Mainoksemme voivat näkyä esimerkiksi Googlen hakutuloksissa tai DoubleClickiin liittyvissä bannereissa.

Voidakseen näyttää käyttäjille heitä kiinnostavaa mainossisältöä DoubleClickin on tunnistettava kyseinen vierailija, jotta se voi kohdistaa käyttäjään tämän vierailemat verkkosivustot, napsautukset ja muut käyttäjämallitiedot. Tämän tekemiseen DoubleClick käyttää evästeitä tai vastaavia tunnistustekniikoita (esim. laitteen sormenjälkitoimintoja). Tallennetut tiedot kootaan pseudonyymikäyttäjäprofiiliksi, jotta kullekin käyttäjälle voidaan näyttää hänen kiinnostuksenkohteitaan vastaavaa mainontaa.

Näitä palveluita käytetään suostumuksesi perusteella GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Lisätietoja Googlen näyttämien mainosten vastustamisesta löydät seuraavista linkeistä: https://policies.google.com/technologies/ads ja https://adssettings.google.com/authenticated.

Facebook-pikseli

Tämä verkkosivusto käyttää konversioprosenttien mittaamiseen Facebookin vierailijoiden aktiivisuuspikseliä. Palveluntarjoaja on Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti. Facebookin ilmoituksen mukaan kerätyt tiedot siirretään myös Yhdysvaltoihin ja muihin kolmansien osapuolten maihin.

Tällä työkalulla sivun kävijöitä voidaan seurata, kun heidät on linkitetty palveluntarjoajan verkkosivustolle heidän napsautettuaan Facebook-mainosta. Tämän avulla voidaan analysoida Facebook-mainosten tehokkuutta tilasto- ja markkinatutkimustarkoituksissa sekä optimoida tulevaa mainoskampanjoita.

Meille, tämän sivuston ylläpitäjille, kerätyt tiedot ovat anonyymejä. Emme voi tehdä johtopäätöksiä käyttäjien henkilöllisyydestä. Facebook kuitenkin arkistoi tiedot ja käsittelee niitä siten, että on mahdollista muodostaa yhteys kyseiseen käyttäjäprofiiliin, ja Facebook voi käyttää tietoja omiin myynninedistämistarkoituksiinsa Facebookin tietosuojakäytännön mukaisesti. Näin Facebook voi näyttää mainoksia Facebook-sivuilla sekä Facebookin ulkopuolella. Me tämän sivuston ylläpitäjänä emme voi vaikuttaa näiden tietojen käyttöön.

Näitä palveluita käytetään suostumuksesi perusteella GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum ja https://de-de.facebook.com/help/566994660333381.

Siltä osin kuin henkilötietoja kerätään verkkosivustollamme tässä kuvatun työkalun avulla ja välitetään Facebookille, me ja Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti, olemme yhdessä vastuussa tästä tietojen käsittelystä (DSGVO:n artikla 26 DSGVO). Yhteisvastuu rajoittuu yksinomaan tietojen keräämiseen ja välittämiseen Facebookille. Eteenpäin siirtämisen jälkeen tapahtuva Facebookin suorittama käsittely ei ole osa yhteisvastuuta. Meille yhteisesti kuuluvat velvoitteet on määritelty yhteiskäsittelysopimuksessa. Sopimusteksti löytyy kohdasta: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum. Tämän sopimuksen mukaan olemme vastuussa tietosuojatietojen antamisesta Facebook-työkalua käytettäessä ja työkalun tietosuojaturvallisesta käytöstä verkkosivuillamme. Facebook vastaa Facebook-tuotteiden tietoturvasta. Facebookin käsittelemien tietojen osalta voit vedota rekisteröityjen oikeuksiin (esim. tietopyynnöt) suoraan Facebookiin. Jos vetoat rekisteröidyn oikeuksiin meillä, olemme velvollisia välittämään ne Facebookille.

Löydät lisätietoja yksityisyytesi suojaamisesta Facebookin tietosuojakäytännöistä osoitteessa: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Voit myös poistaa uudelleenmarkkinointitoiminnon "Muokatut yleisöt" -toiminnon käytöstä Mainosasetukset-osiossa osoitteessa  https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen. Tehdäksesi tämän sinun on ensin kirjauduttava sisään Facebookiin.

Mikäli sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit poistaa Facebookin käyttäjäpohjaisen mainonnan käytöstä European Interactive Digital Advertising Alliancen verkkosivustolla: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.

LinkedIn Insight Tag

Tämä verkkosivusto käyttää LinkedInin Insight-tunnistetta. Palveluntarjoaja on LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti.

LinkedIn Insight -tunnisteella tehtävä tietojen käsittely

Käytämme LinkedIn Insight -tunnistetta saadaksemme tietoja verkkosivustomme vierailijoista. Kun verkkosivuston vierailija on rekisteröitynyt LinkedIniin, voimme analysoida verkkosivustomme vierailijoiden tärkeimpiä ammatillisia tietoja (esim. urataso, yrityksen koko, maa, sijainti, toimiala, tehtävänimike) auttaaksemme meitä kohdistamaan sivustomme paremmin asiaankuuluvalle yleisölle. Voimme myös käyttää LinkedIn Insight -tageja mitataksemme, tekevätkö verkkosivustomme vierailijat ostoksia tai suorittavatko he muita toimintoja (konversiomittaus). Konversiomittausta voidaan suorittaa myös eri laitteiden välillä (esim. PC:stä tablettiin). LinkedIn Insight -tunnisteessa on myös uudelleenkohdistamistoiminto, jonka avulla voimme näyttää kohdennettua mainontaa verkkosivustomme vierailijoille verkkosivuston ulkopuolella. LinkedInin mukaan mainoksen vastaanottajaa ei tunnisteta.

LinkedIn itse kerää myös lokitiedostoja (URL-osoite, viittaajan URL-osoite, IP-osoite, laitteen ja selaimen ominaisuudet sekä käytön aika). IP-osoitteet lyhennetään tai (jos niitä käytetään LinkedIn-jäsenten tavoittamiseen eri laitteilla) tiivistetään (pseudonymisoidaan). LinkedIn poistaa LinkedIn-jäsenten suorat tunnistustiedot seitsemän päivän kuluttua. Loput pseudonymisoidut tiedot poistetaan 180 päivän kuluessa.

Me verkkosivuston ylläpitäjänä emme voi siirtää LinkedInin keräämiä tietoja tietyille henkilöille. LinkedIn tallentaa verkkosivustojen vierailijoilta kerätyt henkilötiedot palvelimilleen Yhdysvalloissa ja käyttää niitä omiin myynninedistämistoimiinsa. Katso lisätietoja LinkedInin tietosuojakäytännöstä osoitteessa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy#choices-oblig.

Oikeusperusta

Jos hyväksyntäsi (suostumus) on saatu, yllä mainitun palvelun käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6(1)(a) ja TTDSG:n (Saksan televiestintäasetus) pykälään 25. Tällainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Jos suostumustasi ei ole saatu, palvelun käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6(1)(f). Sivuston ylläpitäjällä on oikeutettuun etuun perustuva intressi suorittaa tehokkaita mainoskampanjoita, jotka sisältävä sosiaalisen median käyttöä.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://www.linkedin.com/legal/l/dpa und https://www.linkedin.com/legal/l/eu-sccs.

LinkedIn Insight -tunnisteen käytön vastustaminen

Voit vastustaa LinkedInin suorittamaa käyttötottumusten analysointia ja kohdennettua markkinointia osoitteessa: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

Lisäksi LinkedIn-jäsenet voivat hallita henkilötietojensa käyttöä mainostarkoituksiin tilinsä asetuksissa. Estääksesi LinkedIniä yhdistämästä sivustollamme kerättyjä tietoja LinkedIn-tiliisi sinun on kirjauduttava ulos LinkedIn-tililtäsi ennen kuin vierailet sivustollamme.

Tietojen käsittely

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen (data processing agreement, DPA) edellä mainitun palveluntarjoajan kanssa. Tämä on tietosuojalakien velvoittama sopimus, joka takaa, että he käsittelevät verkkosivustomme vierailijoiden henkilötietoja vain ohjeidemme ja GDPR:n mukaisesti.

TIETOJEN KÄSITTELY MAINOSTUSTARKOITUKSESSA

GDPR:n artiklan 6(1)(f) perusteella rekisterinpitäjällä on oikeutettu etu käsitellä tietoja mainontatarkoituksiin. Asiakkaan personoidun lähestymisen osalta pidätämme oikeuden myös etunimen, sukunimen, syntymäajan, kadun, postinumeron ja kaupungin käyttöön tällä oikeusperustalla. Henkilötietojen säilyttämisen kesto mainontatarkoituksiin johdetaan siitä periaatteesta, onko tallennus tarpeellista mainonnan kannalta. Noudatamme periaatetta, että tiedot poistetaan viimeistään kahden vuoden kuluttua siitä, kun niitä ei enää käytetä mainostarkoituksiin.

Oma mainonta ja kolmansien osapuolten mainonta

Siltä osin kuin olet tehnyt kanssamme sopimuksen tai olet pyytänyt mainosmateriaalia lähetettäväksi sinulle, käsittelemme sinua olemassa olevana asiakkaana tai kiinnostuneena osapuolena. Näissä tapauksissa käsittelemme nimeäsi ja osoitettasi lähettääksemme sinulle tietoja uusista tuotteista ja palveluista. Pidätämme oikeutettujen etujemme puitteissa oikeuden välittää postiyhteystietosi yritysryhmämme yrityksille ja soveltuvin osin valituille sopimuskumppaneille, jotta he voivat myös tiedottaa sinulle tuotteistaan.

Kiinnostukseen perustuva mainonta

Varmistaaksemme, että saat vain sinua oletettavasti kiinnostavaa mainontaa, luokittelemme ja lisäämme lisätietoja asiakasprofiiliisi. Tähän tarkoitukseen käytetään tilastotietoja sekä sinua koskevia tietoja (esim. asiakasprofiilisi perustietoja). Tavoitteena on lähettää sinulle mainoksia, jotka on kohdistettu pelkästään todellisiin tai oletettuihin tarpeisiisi, eikä siten häiritä sinua epäkiinnostavalla mainonnalla.

Mainospostituksen käsittely

Palveluntarjoaja käsittelee mainospostituksen puolestamme. Luovutamme tietosi tälle palveluntarjoajalle tätä tarkoitusta varten.

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Voit milloin tahansa ja maksutta vastustaa tietojen käsittelyä edellä mainittuihin tarkoituksiin milloin tahansa. Vastustaminen on ilmaistava erikseen kyseiselle viestintäkanavalle, ja se koskee tulevaa tietojen käsittelyä. Tätä varten riittää, että lähetät sähköpostin tai postitse kirjeen yllä oleviin yhteystietoihin.

Jos vastustat, kyseinen yhteysosoite estetään mainostarkoituksissa tapahtuvan tulevan tietojen käsittelyn osalta. Haluamme huomauttaa, että

6. Uutiskirje

Uutiskirjeen tiedot

Jos haluat vastaanottaa sivustolla tarjotun uutiskirjeen, tarvitsemme sähköpostiosoitteesi sekä tietoja, joiden avulla voimme todentaa, että olet annetun sähköpostiosoitteen haltija ja että hyväksyt uutiskirjeen vastaanottamisen. Muita tietoja ei kerätä tai niitä kerätään vain vapaaehtoisuuteen perustuen. Uutiskirjeen käsittelyn osalta käytämme uutiskirjepalveluiden tarjoajia, jotka on kuvattu alla.

Mailchimp

Tämä verkkosivusto käyttää uutiskirjeidensä lähettämisessä Mailchimpin palveluita. Palveluntarjoaja on Rocket Science Group LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA.

Muiden toimintojen ohella Mailchimp on palvelu, jota voidaan käyttää uutiskirjeiden lähettämisen järjestämisessä ja analysoinnissa. Kun syötät tietoja tilataksesi uutiskirjeen (esim. sähköpostiosoitteesi), tiedot tallennetaan Mailchimp-palvelimille Yhdysvalloissa

Mailchimp-työkalun avulla voimme analysoida uutiskirjekampanjoidemme tehokkuutta. Jos avaat Mailchimp-työkalun kautta lähetetyn sähköpostin, sähköpostiin integroitu tiedosto (ns. web-jäljite) muodostaa yhteyden Mailchimpin palvelimille Yhdysvalloissa. Näin voidaan määrittää, onko uutiskirjeviesti avattu ja mitä linkkejä vastaanottaja on mahdollisesti napsauttanut. Tällöin tallennetaan myös teknisiä tietoja (esim. käytön aika, IP-osoite, selaimen tyyppi ja käyttöjärjestelmä). Näitä tietoja ei voida kohdistaa asianomaiseen uutiskirjeen vastaanottajaan. Niiden ainoa tarkoitus on tilastollisten analyysien suorittaminen uutiskirjekampanjoista. Analyysien tuloksia voidaan käyttää tehokkaampaan tulevien uutiskirjeiden räätälöintiin vastaanottajien mielenkiinnon kohteita vastaaviksi.

Jos et halua sallia Mailchimpin tekemää analysointia, sinun on peruutettava uutiskirjeen tilaus. Tarjoamme jokaisessa uutiskirjeviestissä linkin, josta voit tehdä tämän.

Tietojen käsittely perustuu suostumukseesi (GDPR:n artikla 6(1)(a). Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa peruuttamalla uutiskirjeen tilauksen. Tämä ei rajoita ennen peruuttamistasi tapahtuneiden tietojenkäsittelytapahtumien laillisuutta.

Säilytämme meille uutiskirjeen tilaamista varten talletettuja tietoja siihen asti, kunnes peruutat uutiskirjeen tai uutiskirjepalveluntarjoajan tilauksen, ja ne poistetaan uutiskirjeiden jakelulistalta uutiskirjeen tilauksen peruuttamisen jälkeen. Muihin tarkoituksiin tallennetut tiedot säilyvät ennallaan.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://mailchimp.com/eu-us-data-transfer-statement/ ja https://mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/#Annex_C_-_Standard_Contractual_Clauses.

Kun olet eronnut uutiskirjeiden jakelulistalta, me tai uutiskirjepalvelun tarjoaja voi tallentaa sähköpostiosoitteesi estolistalle, jos tämä on tarpeen tulevien postitusten estämiseksi. Estolistan tietoja käytetään vain tähän tarkoitukseen, eikä niitä yhdistetä muihin tietoihin. Tämä palvelee sekä sinun etuasi että meidän etuamme noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia uutiskirjeitä lähetettäessä (GDPR:n artiklan 6(1)(f) mukainen oikeutettu etu). Tallennus estolistalle jatkuu määrittämättömän ajan. Voit vastustaa tallennusta, jos etusi ohittavat meidän oikeutetut etumme.

Saadaksesi lisätietoja tutustu Mailchimpin tietosuojakäytäntöihin osoitteessa: https://mailchimp.com/legal/terms/.

Tietojen käsittely

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen (data processing agreement, DPA) edellä mainitun palveluntarjoajan kanssa. Tämä on tietosuojalakien velvoittama sopimus, joka takaa, että he käsittelevät verkkosivustomme vierailijoiden henkilötietoja vain ohjeidemme ja GDPR:n mukaisesti.

7. Laajennukset ja työkalut

YouTube laajennettu tietosuojatila

Verkkosivustollemme upotetaan YouTube-sivuston videoita. Sivuston ylläpitäjä on Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Käytämme YouTubea laajennetussa tietosuojatilassa. YouTuben mukaan tämä tila varmistaa, ettei YouTube tallenna tietoja tämän verkkosivuston vierailijoista ennen kuin he katsovat videon. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että tietojen jakaminen YouTube-kumppaneiden kanssa voitaisiin sulkea pois laajennetun tietosuojatilan seurauksena. YouTube esimerkiksi muodostaa aina yhteyden Google DoubleClick -verkkoon riippumatta siitä, katsotko videota.

Kun aloitat YouTube-videon toistamisen tällä verkkosivustolla, muodostetaan yhteys YouTuben palvelimiin. Tämän seurauksena YouTube-palvelin saa ilmoituksen siitä, millä sivuillamme olet vieraillut. Jos olet kirjautuneena YouTube-tilillesi vieraillessasi sivustollamme, annat YouTubelle mahdollisuuden kohdistaa selailukäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi.

Lisäksi videon toistamisen aloitettuasi YouTube voi sijoittaa laitteellesi erilaisia evästeitä tai vastaavia tunnistamistekniikoita (esim. laitteen sormenjälkitoiminnot). Tällä tavalla YouTube voi saada tietoja tämän verkkosivuston vierailijoista. Näitä tietoja käytetään muun muassa videotilastojen tuottamiseen tarkoituksena parantaa sivuston käyttäjäystävällisyyttä ja estää petosyrityksiä.

Sen jälkeen, kun olet alkanut toistaa YouTube-videota, voidaan tietyissä olosuhteissa käynnistää ylimääräisiä tietojenkäsittelytapahtumia, jotka eivät ole meidän hallinnassamme.

YouTuben käyttö perustuu intressiimme esittää verkkosisältömme houkuttelevalla tavalla. GDPR:n artiklan 6(1)(f) mukaisesti tämä on oikeutettu etu. Jos asianmukainen suostumus on saatu, käsittely suoritetaan yksinomaan GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) mukaisesti sikäli kuin suostumus sisältää evästeiden tallentamisen tai pääsyn tietoihin käyttäjän päätelaitteessa (esim. laitteen sormenjälkitoiminnot) TTDSG:ssä tarkoitetulla tavalla. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Saadaksesi lisätietoja siitä, miten YouTube käsittelee käyttäjätietoja, tutustu YouTuben tietosuojakäytäntöön osoitteessa: https://policies.google.com/privacy?hl=en.

Vimeo ilman seurantaa (”älä seuraa")

Tämä verkkosivusto käyttää Vimeo-videoportaalin laajennuksia. Palveluntarjoaja on Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA.

Kun vierailet Vimeo-videoita sisältävillä sivuillamme, muodostetaan yhteys Vimeon palvelimille. Tämän yhteydessä Vimeo-palvelin saa tietoa siitä, millä sivustoillamme olet vieraillut. Vimeo saa myös IP-osoitteesi. Olemme kuitenkin määrittäneet Vimeon siten, ettei Vimeo voi seurata käyttäjätoimintaasi eikä asentaa evästeitä.

Käytämme Vimeoa tehdäksemme verkkosisällöstämme sinulle houkuttelevaa. Tämä on meidän puoleltamme oikeutettu etu GDPR:n artikla 6(1(f)) mukaisesti. Jos vastaava suostumusilmoitusta on pyydetty (esim. koskien evästeiden tallentamista), käsittely tapahtuu yksinomaan GDPR:n artiklan 6(1)(a) perusteella. Annettu suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC) sekä Vimeon mukaan ”oikeutettuun liiketoimintaan liittyvään etuun”. Lisätietoja löydät täältä: https://vimeo.com/privacy.

Saadaksesi lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä tutustu Vimeon tietosuojakäytäntöön osoitteessa: https://vimeo.com/privacy

Google Maps

Tämä verkkosivusto käyttää Google Mapsin karttapalveluita. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Google Mapsin ominaisuuksien käyttöönottaminen edellyttää IP-osoitteesi tallentamista. Yleensä nämä tiedot siirretään yhdelle Googlen palvelimista Yhdysvalloissa, missä ne arkistoidaan. Tämän sivuston ylläpitäjä ei voi vaikuttaa tiedonsiirtoon. Jos Google Maps on aktivoitu, Googlella on mahdollisuus käyttää Googlen verkkokirjasimia kirjasinten yhtenäiseen näyttämiseen. Kun käytät Google Mapsia, selaimesi lataa tarvittavat verkkokirjasimet selaimen välimuistiin, jotta teksti ja fontit näkyvät oikein.

Käytämme Google Mapsia esitelläksemme verkkosisältöämme houkuttelevalla tavalla ja tehdäksemme verkkosivuillamme ilmoitetut sijainnit helposti löydettäviksi. Tämä muodostaa GDPR:n artiklan 6(1(f) mukaisen oikeutetun edun. Jos asianmukainen suostumus on saatu, käsittely suoritetaan yksinomaan GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) mukaisesti sikäli kuin suostumus sisältää evästeiden tallentamisen tai pääsyn tietoihin käyttäjän päätelaitteessa (esim. laitteen sormenjälkitoiminnot) TTDSG:ssä tarkoitetulla tavalla. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://privacy.google.com/businesses/gdprcontrollerterms/ ja https://privacy.google.com/businesses/gdprcontrollerterms/sccs/.

Saadaksesi lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä tutustu Googlen tietosuojakäytäntöön osoitteessa: https://policies.google.com/privacy?hl=en.

Google reCAPTCHA

Käytämme tällä verkkosivustolla “Google reCAPTCHA” -ohjelmistoa (jäljempänä “reCAPTCHA”). Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

reCAPTCHA:n tarkoituksena on määrittää, ovatko tälle verkkosivustolle syötetyt tiedot (esim. yhteydenottolomakkeelle syötetyt tiedot) ihmiskäyttäjän vai automaattisen ohjelman toimittamia. Tämän määrittämiseksi reCAPTCHA analysoi verkkosivuston vierailijoiden käyttäytymistä useiden parametrien perusteella. Tämä analyysi käynnistyy automaattisesti heti, kun verkkosivuston vierailija saapuu sivustolle. Tässä analyysissä reCAPTCHA arvioi erilaisia tietoja (esim. IP-osoitetta, aikaa, jonka verkkosivuston vierailija vietti sivustolla, tai käyttäjän tekemiä kohdistimen liikkeitä). Tällaisten analyysien aikana seuratut tiedot välitetään Googlelle.

reCAPTCHA-analyysit suoritetaan täysin taustalla. Verkkosivuston vierailijoille ei ilmoiteta käynnissä olevasta analyysista.

Tiedot tallennetaan ja analysoidaan perustuen GDPR:n artiklaan 6(1(f)). Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi suojella ylläpitäjän verkkosivustoja väärinkäytöksiltä automatisoidulta vakoilulta ja roskapostilta. Jos asianmukainen suostumus on saatu, käsittely suoritetaan yksinomaan GDPR:n artiklan 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) perusteella sikäli kuin suostumus sisältää evästeiden tallentamisen tai pääsyn tietoihin käyttäjän päätelaitteessa (esim. laitteen sormenjälkitoiminnot) TTDSG:ssä tarkoitetulla tavalla. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Saadaksesi lisätietoa Google reCAPTCHA -ohjelmistosta tutustu Googlen tietosuojaselosteeseen ja käyttöehtoihin seuraavissa osoitteissa: https://policies.google.com/privacy?hl=en ja https://policies.google.com/terms?hl=en.

Wordfence

Tämä verkkosivusto sisältää Wordfencen. Palveluntarjoaja on Defiant Inc, Defiant, Inc, 800 5th Ave Ste 4100, Seattle, WA 98104, USA (jäljempänä “Wordfence”).

Wordfence on suunniteltu suojaamaan verkkosivustoamme ei-toivotulta käytöltä tai haitallisilta kyberhyökkäyksiltä. Tämän saavuttamiseksi verkkosivustomme muodostaa pysyvän yhteyden Wordfencen palvelimille, jotka tarkistavat ja estävät tietokantansa pääsyn verkkosivustoomme.

Wordfencen käytön perustana on GDPR:n artikla 6(1(f)). Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi verkkosivustonsa mahdollisimman tehokkaaseen suojaamiseen kyberhyökkäyksiä vastaan. Jos asianmukainen suostumus on saatu, käsittely suoritetaan yksinomaan GDPR:n artikla 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) perusteella sikäli kuin suostumus sisältää evästeiden tallentamisen tai pääsyn tietoihin käyttäjän päätelaitteessa (esim. laitteen sormenjälkitoiminnot) TTDSG:ssä tarkoitetulla tavalla. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://www.wordfence.com/help/general-data-protection-regulation/.

Tietojen käsittely

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen (data processing agreement, DPA) edellä mainitun palveluntarjoajan kanssa. Tämä on tietosuojalakien velvoittama sopimus, joka takaa, että he käsittelevät verkkosivustomme vierailijoiden henkilötietoja vain ohjeidemme ja GDPR:n mukaisesti.

ManageWP

Hallinnoimme tätä verkkosivustoa ManageWP-työkalun avulla. Palveluntarjoaja on GoDaddy.com WP Europe, Trg republike 5, 11000 Belgrad, Serbia (jäljempänä ManageWP).

Muiden toimintojen lisäksi ManageWP varmistaa, että voimme seurata verkkosivustomme turvallisuutta ja suorituskykyä sekä luoda automaattisia varmuuskopioita. Tämän vuoksi ManageWP:llä on pääsy kaikkeen verkkosivuston sisältöön, mukaan lukien tietokantaamme. ManageWP:tä isännöidään palveluntarjoajan palvelimilla.

ManageWP:n käytön perustana on GDPR:n artikla 6(1(f)). Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi tarjota verkkosivusto, joka on mahdollisimman tehokas ja turvallinen. Jos asianmukainen suostumus on saatu, käsittely suoritetaan yksinomaan GDPR:n artikla 6(1)(a) ja TTDSG:n pykälän 25(1) perusteella sikäli kuin suostumus sisältää evästeiden tallentamisen tai pääsyn tietoihin käyttäjän päätelaitteessa (esim. laitteen sormenjälkitoiminnot) TTDSG:ssä tarkoitetulla tavalla. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Tietojen käsittely

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen (data processing agreement, DPA) edellä mainitun palveluntarjoajan kanssa. Tämä on tietosuojalakien velvoittama sopimus, joka takaa, että he käsittelevät verkkosivustomme vierailijoiden henkilötietoja vain ohjeidemme ja GDPR:n mukaisesti.

8. Verkkokauppa- ja maksupalveluiden tarjoajat

Asiakas- ja sopimustietojen käsittely

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilökohtaisia asiakas- ja sopimustietoja sopimussuhteidemme perustamiseen, sisällön järjestämiseen ja muokkaamiseen. Tietoja, jotka sisältävät henkilökohtaisia viittauksia tämän verkkosivuston käyttöön (käyttötiedot), kerätään, käsitellään ja käytetään vain, jos se on tarpeen, jotta käyttäjä voi käyttää palveluitamme, tai jos niitä tarvitaan laskutustarkoituksissa. Näiden prosessien oikeusperusta on GDPR:n artikla 6(1(b)).

Kerätyt asiakastiedot poistetaan tilauksen valmistuttua tai liikesuhteen päätyttyä ja voimassa olevien lakisääteisten arkistointiaikojen umpeutuessa. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin arkistointiaikoihin.

Tiedonsiirto verkkokauppojen ja jälleenmyyjien palveluita koskevien sopimusten tekemisessä ja tuotteiden lähettämisessä

Aina kun tilaat meiltä tuotteita, jaamme henkilötietosi toimituksesta vastaavalle kuljetusyritykselle sekä maksutapahtumia hoitavalle maksupalvelulle. Vain ne tiedot, joita nämä palveluntarjoajat tarvitsevat velvollisuuksiensa täyttämiseksi, jaetaan. Tämän jakamisen oikeusperusta on GDPR:n artikla 6(1)(b), joka sallii tietojen käsittelyn sopimusvelvoitteiden tai sopimusta edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi. Jos annat meille vastaavan suostumuksesi GDPR:n artiklan 6 (1)(a) mukaisesti, jaamme sähköpostiosoitteesi toimituksesta vastaavalle kuljetusyritykselle, jotta tämä yritys voi ilmoittaa sinulle tilauksesi toimituksen tilasta sähköpostitse. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Tiedonsiirto palveluita ja digitaalista sisältöä koskevien sopimusten tekemisessä

Jaamme henkilötietoja kolmansille osapuolille vain, jos se on tarpeen sopimuksen käsittelyn yhteydessä; esimerkiksi maksujen käsittelystä vastaavalle rahoituslaitokselle.

Mitään muuta tietojen siirtoa ei tapahdu tai se tapahtuu vain, jos olet nimenomaisesti antanut suostumuksesi siirtoon. Tietojesi jakamista kolmansille osapuolille, esimerkiksi mainontatarkoituksiin, ilman nimenomaista suostumustasi ei tapahdu.

Tietojen käsittelyn perusta on GDPR:n artikla 6(1)(b), joka sallii tietojen käsittelyn sopimusvelvoitteiden tai sopimusta edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi.

Luottotietojen tarkastukset

Voimme tarkastaa luottotiedot, jos tililtä tehdään ostoksia tai muiden luottoa edellyttävien maksuehtojen perusteella (pisteytys). Tätä tarkoitusta varten välitämme antamiasi tietoja (esim. nimi, osoite, ikä tai pankkitiedot) luottotietotoimistolle. Näiden tietojen perusteella määritetään maksamatta jättämisen todennäköisyys. Jos maksamatta jättämisen todennäköisyys on liian suuri, voimme hylätä vastaavan maksuehdon.

Luottotietojen tarkastus suoritetaan sopimuksen täyttämisen perusteella (GDPR:n artikla 6(1)(b)) ja maksun laiminlyönnin estämiseksi (GDPR:n artiklaan 6(1)(f) perustuva oikeutettu etu). Jos suostumus on saatu, luottotietojen tarkastus suoritetaan tämän suostumuksen perusteella (GDPR:n artikla 6(1)(a)); suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Maksupalvelut

Integroimme verkkosivuillemme kolmansien osapuolien maksupalveluita. Kun teet meiltä ostoksen, maksupalveluntarjoaja käsittelee maksutietojasi (esim. nimi, maksun summa, pankkitilitiedot, luottokortin numero) maksun käsittelemiseksi. Näitä transaktioita koskevat vastaavien palveluntarjoajien sopimus- ja tietosuojamääräykset. Maksupalveluntarjoajien käyttö perustuu GDPR:n artiklaan 6(1)(b) (sopimuksen käsittely) ja sujuvan, kätevän ja turvallisen maksutapahtuman tarjoamiseksi (GDPR:n artikla 6(1(f))). Siltä osin kuin suostumustasi tiettyihin toimiin on pyydetty, tietojen käsittelyn oikeusperustana on GDPR:n artikla 6(1)(a); suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa koskien tulevaa käsittelyä.

Käytämme tämän verkkosivuston laajuudessa seuraavia maksupalveluita/maksupalveluntarjoajia:

PayPal

Tämän maksupalvelun tarjoaja on PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg (jäljempänä “PayPal”).

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/pocpsa-full.

Lisätietoja löydät PayPalin tietosuojakäytännöstä: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full. 

Stripe

Palveluntarjoaja asiakkaille EU:n sisällä on Stripe Payments Europe, Ltd,1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irlanti (jäljempänä “Stripe”).

Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://stripe.com/de/privacy ja https://stripe.com/de/guides/general-data-protection-regulation.

Lisätietoja löydät Stripen tietosuojakäytännöstä seuraavasta linkistä: https://stripe.com/de/privacy.

Pikasiirtopalvelu Sofort

Tämän maksupalvelun tarjoaja on Sofort GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Saksa (jäljempänä "Sofort GmbH"). "Sofortüberweisung"-menettelyn avulla saamme Sofort GmbH:lta maksuvahvistuksen reaaliajassa ja voimme aloittaa välittömästi velvoitteidemme täyttämisen. Jos olet valinnut "Sofortüberweisung"- maksutavan, lähetä Sofort GmbH:lle PIN-koodi ja voimassa oleva TAN, joilla se voi kirjautua verkkopankkitilillesi. Sisäänkirjautumisen jälkeen Sofort GmbH tarkastaa automaattisesti tilisi saldon ja suorittaa siirron meille lähettämäsi TAN-tunnuksen avulla. Sen jälkeen se lähettää meille välittömästi transaktiovahvistuksen. Kun olet kirjautunut sisään, myös liikevaihtosi, tilinylityksen luottoraja ja muiden tilien olemassaolo ja niiden saldot tarkastetaan automaattisesti. PIN-koodin ja TAN-koodin lisäksi Sofort GmbH:lle välitetään antamasi maksutiedot sekä henkilötiedot. Henkilötietojasi ovat etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero(t), sähköpostiosoite, IP-osoite ja mahdollisesti muut maksun käsittelyyn tarvittavat tiedot. Näiden tietojen välittäminen on välttämätöntä henkilöllisyytesi luotettavaksi selvittämiseksi ja petosyritysten estämiseksi. Lisätietoja maksamisesta välittömällä pankkisiirrolla löydät seuraavista linkeistä: https://www.sofort.de/datenschutz.html ja https://www.klarna.com/sofort/.

Unzer

Tämän maksupalvelun tarjoaja on Unzer GmbH, Vangerowstraße 18, 69115 Heidelberg (jäljempänä “Unzer”).

Saadaksesi lisätietoja tutustu Unzerin tietosuojakäytäntöön osoitteessa: https://www.unzer.com/de/datenschutz/.

American Express

Tämän maksupalvelun tarjoaja on American Express Europe S.A., Theodor-Heuss-Allee 112, 60486 Frankfurt am Main, Saksa (jäljempänä “American Express”).

American Express voi siirtää tietoja Yhdysvalloissa sijaitsevalle emoyhtiölleen. Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://www.americanexpress.com/en-pl/company/legal/privacy-centre/european-implementing-principles/.

Saadaksesi lisätietoja tutustu American Expressin tietosuojakäytäntöön: https://www.americanexpress.com/de/legal/online-datenschutzerklarung.html.

Mastercard

Tämän maksupalvelun tarjoaja on Mastercard Europe SA, Chaussée de Tervuren 198A, B-1410 Waterloo, Belgia (jäljempänä “Mastercard”).

Mastercard voi siirtää tietoja Yhdysvalloissa sijaitsevalle emoyhtiölleen. Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Mastercardin sitoviin yrityssääntöihin. Lisätietoja löydät täältä: https://www.mastercard.de/de-de/datenschutz.html ja https://www.mastercard.us/content/dam/mccom/global/documents/mastercard-bcrs.pdf.

VISA

Tämän maksupalvelun tarjoaja on Visa Europe Services Inc, London Branch, 1 Sheldon Square, Lontoo W2 6TT, Yhdistynyt kuningaskunta (jäljempänä “VISA”).

Iso-Britanniaa pidetään tietosuojalainsäädännön kannalta turvallisena EU:n ulkopuolisena maana. Tämä tarkoittaa, että Ison-Britannian tietosuojataso vastaa Euroopan unionin tietosuojatasoa.

VISA voi siirtää tietoja Yhdysvalloissa sijaitsevalle emoyhtiölleen. Tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission standardisopimuslausekkeisiin (SCC). Lisätietoja löydät täältä: https://www.visa.de/nutzungsbedingungen/visa-globale-datenschutzmitteilung/mitteilung-zu-zustandigkeitsfragen-fur-den-ewr.html.

Saadaksesi lisätietoja tutustu VISAn tietosuojakäytäntöön: https://www.visa.de/nutzungsbedingungen/visa-privacy-center.html.

9. Verkkopohjaiset audio- ja videokonferenssit (konferenssityökalut)

Tietojen käsittely

Käytämme verkkoneuvottelutyökaluja muun muassa kommunikointiin asiakkaidemme kanssa. Käyttämämme työkalut on lueteltu alla yksityiskohtaisesti. Jos kommunikoit kanssamme video- tai äänikonferenssissa internetin avulla, vastaavan konferenssityökalun tarjoaja ja me keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi. Neuvottelutyökalut keräävät kaikki tiedot, jotka annat/joita käytät työkaluja käyttääksemme (sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi). Lisäksi konferenssityökalut käsittelevät konferenssin kestoa, konferenssiin osallistumisen alkamis- ja päättymisaikaa, osallistujien määrää ja muuta viestintäprosessiin liittyvää "kontekstitietoa" (metadata).

Lisäksi työkalun toimittaja käsittelee kaikkea verkkoviestinnän käsittelyyn tarvittavia teknisiä tietoja. Näitä ovat erityisesti IP-osoitteet, MAC-osoitteet, laitetunnukset, laitetyyppi, käyttöjärjestelmän tyyppi ja versio, asiakasversio, kameratyyppi, mikrofoni tai kaiutin ja yhteyden tyyppi.

Jos työkalun avulla vaihdetaan, ladataan tai muutoin tuodaan saataville sisältöä, myös se tallennetaan työkalun tarjoajan palvelimille. Tällaista sisältöä ovat muun muassa pilvitallenteet, chatti-/pikaviestit, puhepostiin ladatut valokuvat ja videot, tiedostot, taulut ja muut palvelun käytön aikana jaetut tiedot.

Huomaa, että meillä ei ole täydellistä vaikutusvaltaa käytettävien työkalujen tietojenkäsittelymenettelyihin. Mahdollisuutemme määräytyvät pitkälti kunkin palveluntarjoajan yrityskäytänteen mukaan. Lisätietoja konferenssityökaluilla tapahtuvasta tietojenkäsittelystä löytyy käytettyjen työkalujen tietosuojaselosteista, jotka olemme luetelleet tämän tekstin alla.

Tarkoitukset ja oikeusperustat

Konferenssityökaluja käytetään kommunikointiin mahdollisten tai olemassa olevien sopimuskumppaneiden kanssa tai tarjoamaan tiettyjä palveluita asiakkaillemme (GDPR:n artikla 6(1)(b). Lisäksi työkalujen käyttö yleensä yksinkertaistaa ja nopeuttaa viestintää meidän tai yrityksemme kanssa (oikeutettu etu GDPR:n artiklan 6(1)(f) tarkoittamalla tavalla). Siltä osin kuin suostumusta on pyydetty, kyseisiä työkaluja käytetään tämän suostumuksen perusteella; suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa, ja peruutus astuu voimaan siitä päivästä lähtien. 

Säilytysaika

Video- ja konferenssityökaluilla suoraan keräämämme tiedot poistetaan järjestelmistämme välittömästi sen jälkeen, kun pyydät meitä poistamaan ne, peruutat suostumuksesi tallentamiseen tai tietojen säilyttämisen syy ei ole enää voimassa. Tallennetut evästeet pysyvät päätelaitteellasi, kunnes poistat ne. Pakolliset lakisääteiset säilytysajat eivät muutu.

Meillä ei ole vaikutusvaltaa neuvottelutyökalujen operaattorien omiin tarkoituksiinsa tallentamien tietojesi säilytysaikaan. Saadaksesi lisätietoja ota suoraan yhteyttä konferenssityökalujen operaattoreihin.

Käytetyt konferenssityökalut

Käytämme seuraavia konferenssityökaluja:

Webex

Käytämme Webexiä. Palveluntarjoaja on Webex Communications Deutschland GmbH, Hansaallee 249 c/o Cisco Systems GmbH, 40549 Düsseldorf, Saksa.

Ei voida sulkea pois mahdollisuutta, että Webexin kautta käsiteltyjä tietoja siirretään kolmansiin maihin (esim. USA:han). Webexillä on sitovat yrityssäännöt (Binding Corporate Rules, BCR), jotka Alankomaiden, Puolan, Espanjan ja muut asiaankuuluvat Euroopan tietosuojaviranomaiset ovat hyväksyneet. Nämä ovat sitovia yrityssääntöjä, jotka tekevät tietojen siirtämisestä yrityksen sisällä kolmansiin maihin EU:n ja ETA:n ulkopuolelle lainmukaista: https://www.cisco.com/c/de_de/about/trust-center/data-protection-and-privacy-policy.html ja https://konferenzen.telekom.de/fileadmin/Redaktion/conference/cisco-webex/Webex_Compliance_Deutsch_V1.0.pdf.

Saadaksesi lisätietoja käsittelystä tutustu Webexin tietosuojakäytäntöön: https://www.cisco.com/c/de_de/about/legal/privacy-full.html.

Tietojen käsittely

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen (data processing agreement, DPA) edellä mainitun palveluntarjoajan kanssa. Tämä on tietosuojalakien velvoittama sopimus, joka takaa, että he käsittelevät verkkosivustomme vierailijoiden henkilötietoja vain ohjeidemme ja GDPR:n mukaisesti.

10. Mukautetut palvelut

Työnhakijoiden tietojen käsittely

Tarjoamme verkkosivujen vierailijoille mahdollisuuden lähettää meille työhakemuksia (esim. sähköpostitse, postin kautta tai lähettämällä sähköinen työhakemuslomake). Alla kerromme sinulle hakuprosessin yhteydessä kerättyjen henkilötietojen laajuudesta, tarkoituksesta ja käytöstä. Vakuutamme sinulle, että tietojesi kerääminen, käsittely ja käyttö tapahtuu sovellettavien tietosuojaoikeuksien ja kaikkien muiden lakisääteisten määräysten mukaisesti ja että tietojasi käsitellään aina ehdottoman luottamuksellisina.

Tietojen keräämisen laajuus ja tarkoitus

Jos lähetät meille työhakemuksen, käsittelemme kaikkia asiaan liittyviä henkilötietoja (esim. yhteys- ja viestintätietoja, hakuasiakirjoja, työhaastatteluissa tehtyjä muistiinpanoja jne.), jos niitä tarvitaan työsuhteen muodostamista koskevan päätöksen tekemiseen. Oikeudelliset perusteet edellä mainitulle ovat GDPR:n § 26 Saksan lain (Työsuhteen neuvotteleminen) mukaan, GDPR:n artikla 6(1)(b) (Yleiset sopimusneuvottelut) ja – edellyttäen, että olet antanut meille suostumuksesi – GDPR:n artikla 6(1)(a). Voit milloin tahansa peruuttaa minkä tahansa antamasi suostumuksen. Yrityksessämme henkilötietojasi jaetaan vain henkilöille, jotka ovat mukana työhakemuksesi käsittelyssä.

Jos työhakemuksesi johtaa rekrytointiisi, lähettämäsi tiedot arkistoidaan GDPR:n § 26 ja GDPR:n artiklan 6(1)(b) perusteella työsuhteen muodostamiseksi tietojenkäsittelyjärjestelmässämme.

Tietojen säilytysaika

Jos emme voi tehdä sinulle työtarjousta tai hylkäät työtarjouksen tai peruutat hakemuksesi, pidätämme oikeuden säilyttää lähettämiäsi tietoja oikeutettujen etujemme perusteella (GDPR:n artiklan 6(1)(f)) enintään 6 kuukauden ajan hakumenettelyn päättymisestä (hakemuksen hylkääminen tai peruuttaminen). Tämän jälkeen tiedot poistetaan ja fyysiset hakemusasiakirjat tuhotaan. Säilytys palvelee erityisesti todisteena oikeusriitatilanteissa. Jos on ilmeistä, että tietoja tarvitaan 6 kuukauden ajanjakson umpeutumisen jälkeen (esim. uhkaavan tai vireillä olevan oikeusriidan vuoksi), poistaminen tapahtuu vasta, kun pidemmälle tallentamiselle ei enää ole tarvetta.

Tallennusaika voi olla pidempi myös, jos olet antanut siihen suostumuksesi (GDPR:n artikla 6(1)(a)) tai jos lakisääteiset tietojen säilyttämisvaatimukset estävät poistamisen.

Pääsy työnhakijaryhmään

Jos emme tee sinulle työtarjousta, voit ehkä liittyä työnhakijaryhmäämme. Mikäli sinut hyväksytään, kaikki hakemuksen asiakirjat ja tiedot siirretään hakijaryhmään, jotta sinuun voidaan ottaa yhteyttä sopivien avoimien paikkojen avautuessa.

Hakijaryhmään pääsy perustuu yksinomaan nimenomaiseen suostumukseesi (GDPR:n artikla 6(1)(a)). Sopimus on vapaaehtoinen, eikä sillä ole mitään yhteyttä meneillään olevaan hakumenettelyyn. Asianomainen henkilö voi peruuttaa sopimuksensa milloin tahansa. Tällöin hakijaryhmässä olevat tiedot poistetaan peruuttamattomasti, mikäli tallentamiseen ei ole lainmukaisia syitä.

Työnhakijaryhmän tiedot poistetaan peruuttamattomasti viimeistään kahden vuoden kuluttua suostumuksen antamisesta.

Cookie Declaration