SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

TIETOJA MEISTÄ

TERVEYS ALKAA SUUSTA

Terve keho tarvitsee terveen suun – tämä on sveitsiläisen Curadenin tavoite. Kaiken keskellä on Breitschmidin yrittäjäperhe ja Curaprox-brändi.

Yrittäjä Ueli Breitschmid uskoo parempaan maailmaan: ”Me voimme luoda sen – se on meidän käsissämme”. Hänen suuhygieniayrityksensä Curaden myy enemmän kuin vain tuotteita. Perheyritys on sitoutunut välittämään tietoa siitä, kuinka ylläpidämme suun terveyttä koko elämämme ajan: on jokaisen ihmisen omissa käsissä pitää huolta itsestään ja terveydestään. Tämä perustuu vankkaan uskoon siihen, että hyvä terveys alkaa suusta, että suu on portti kehoon.

Järjestelmän tarjoaminen

Curaden-yhtiö kulkee omia polkujaan globaaleihin kilpailijoihinsa verrattuna – ei vain ketteryydellään ja historiallaan, joka koostuu 70 perinteiden vuodesta. Curaden on ennen kaikkea sitoutunut älykkääseen ihmisten yhdistämiseen ja tiedon siirtämiseen. Curaden antaa ennaltaehkäisylle merkittävän roolin terveydenhuoltoliiketoiminnassa. Hammaslääkärit, erikoisosaajat, hammashoidon ammattilaiset ja muut koulutetaan asianmukaisesti. Ennaltaehkäisy suun terveydessä määrittää koko yhtiön kulttuurin. Tämä on uudenaikaista ajattelua, ja Curaden toteuttaa sitä johdonmukaisesti – se on tuotu etusijalle Christine Breitschmidin, perheen kolmannen sukupolven edustajan, johtamisessa. 

Toiminnallisuutta ja iloa

Curaden on tällä hetkellä johtava globaali holististen suun terveyden konseptien tarjoaja yli 70 maassa. ”Parempaa terveyttä sinulle” on filosofia, joka on keskiössä kaikessa yhtiön toiminnassa. Tämä usko korostaa suun terveyden tärkeyttä ja sen merkitystä yleiseen terveyteen. Hammasväliharjat, hammasharja, jonka harjakset ovat erityisen hienot ja tarkoin järjestetyt, sähköhammasharja, suuvesi, vauvan hampaidenhoitosetti tai hellävarainen hammastahna – Curaprox-brändi, kaikki sen tuotteet ja tytäryhtiöt ja kumppanit maailmalla tarjoavat värikästä leikkisyyttä yhdistäen terveyden ja ilon.

Curaden kehittää yhdessä tutkimuksen, koulutuksen ja käytännön ammattilaisten kanssa mahdollisimman hellävaraisia ja tehokkaita suuhygienian välineitä. Curaprox-terveysbrändin omistaa Sveitsissä sijaitseva Curaden AB.

Lue lisää