SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

Parempi terveys sinulle

Tietoa meistä

Curaprox - Curadenin tuotemerkki – tarjoaa ensiluokkaisia sveitsiläisiä suunhoitotuotteita.

Me Curadenilla olemme eläneet suun terveydelle vuodesta 1972 lähtien. Suun terveys on välttämätöntä. Kyse on muustakin kuin valkoisista hampaista ja raikkaasta hengityksestä. Kyse on myös terveistä elimistä. Ja terveestä kehosta.

Siksi Curaden tekee läheistä yhteistyötä hammaslääketieteen ammattilaisten kanssa kehittäessään poikkeuksellisia Curaprox-tuotteita. Houkuttelevat, tehokkaat tuotteet, joita on ilo käyttää.

Ja olemme tehneet yhteistyötä hammaslääketieteen ammattilaisten kanssa kaikkialla maailmassa kehittääksemme uraauurtavia koulutusohjelmia ammattilaisille. Koulutamme ja sertifioimme tuhansia suuhygieniaopettajia ympäri maailmaa vuosittain. Opettajamme auttavat sinua motivoimaan itseäsi ja antavat sinulle tarvittavat taidot jotta voit pitää suusi, hampaasi ja ikenesi helposti kunnossa ... niin että eron voi tuntea.

Hampaiden harjaaminen on hauskaa Curaproxin kanssa. Se on helppoa. Voit nähdä positiiviset tulokset. Ja kauniit tuotteemme motivoivat sinua puhdistamaan suusi perusteellisesti. Emme koskaan luovu pyrkimyksestämme tehdä tehokkaimpia, houkuttelevimpia suun terveydenhoitotuotteita maailmassa. Näin voitamme uusia Curaprox-faneja joka päivä.