SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

Ensimmäinen harja ilmaiseksi!

CS 5460 on klassikko, suosituin ja suositelluin hammasharjamme. Ultrapehmeä ja tiheä harjaspää luo ennenkokemattoman harjauskokemuksen ja antaa pitkäkestoisen puhtauden tunteen.  

Haluaisimme sinunkin kokeilevan sitä!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisessä kirjeessä kampanjakoodin, jolla saat ilmaisen ultrapehmeän hammasharjan. Osta Curaprox-tuotteita verkkokaupastamme vähintään 15 €:lla ja käytä saamaasi koodia, niin lisäämme tilaukseesi ilmaisen hammasharjan.

Uutiskirjeen tilaus

Curaproxin uutiskirje tuo sinulle runsaasti hyödyllistä tietoa hampaiden ja ikenien pitämisestä terveinä. Kuulet myös uusista tuotteista ja mahtavista erikoistarjouksista. Jos et halua enää vastaanottaa kirjettämme, voit perua tilauksesi milloin tahansa.

"I agree to receive personalized advertising messages about CURADEN products, events and promotions (including offers and discounts). CURADEN may contact me via the channels I have selected, such as e-mail, SMS or by post."
For more information, including how you exercise your rights with respect to the personal information we hold about you, please read our Privacy Policy.