SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

Hydrosonic easy

YKSINKERTAINEN, TEHOKAS, LUOTETTAVA

Suun terveys kuntoon napin painalluksella - "Hydrosonic easy" mahdollistaa suuhygienian parantamisen hyvin yksinkertaisella, mutkattomalla, mutta teknisesti kehittyneellä tavalla.

Kolme puhdistustasoa – start, clean, smile

Tehokas akku: yli 60 minuuttia harjausaikaa yhdellä latauksella, aina täydellä teholla

Kaksi minuuttia pesua – 12 tuntia hymyä

Sisältää "Sensitive" harjaspään - erityisen hellävarainen ja erittäin tehokas älyttömän ohuiden Curen® harjasten ansiosta

HELLÄVARAISIN HARJASPÄÄMME

Kyllä, tämä on 'Sensitive' harjaspää, joka on nerokkaan hellävarainen, erittäin ohuiden Curen® harjasten ansiosta. Ainutlaatuinen Curacurve® muoto helpottaa myös kriittisten pintojen puhdistusta. Onko pisaran muodosta hyötyä? Sen avulla voit käsitellä jokaisen hampaan yksitellen. Mitä hydrodynamiikka tarkoittaa? Se mahdollistaa täydellisen puhdistuksen.

HYDROSONIC HOLIDAY

Se on matkasetti. Se on kevyt, se on kompakti, se on käytännöllinen – joten suuhygienia pysyy kunnossa olit missä tahansa. Nyt Hydrosonic easy voi olla aina menossa mukana.

Helposti puhdasta. Hydrosonic easy.

Curaprox ekspertti, professori ja hammaslääketieteen tohtori Ueli P. Saxer sanoo: ”Hydrosonic easy sopii kaikille jotka haluavat edistää ja ylläpitää suunsa terveyttä helpoimmalla mahdollisella tavalla.”

Be you

Rohkeat ja
raikkaat maut.
Valkoisemmat
hampaat.

Lisätietoa Osta

Enzycal

Hellä, mieto ja tehokas.

Lisätietoa Osta

Karies

On aika suojella itseäsi

Lisätietoa Osta