SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

Pururengas

Kolminkertaista iloa

Enemmän kuin vain pururengas. Helistin herättää aistit, jännittävät tekstuurit edistävät sensorisia ja motorisia taitoja… mukaanrakennettu harjoitteluhammasharja.

Helpottaa hampaiden puhkeamisesta aiheutuvaa kipua

Seikkailukenttä aisteille

Valmistaa lapsesi harjaamaan hampaitaan

Saatavilla kolmessa värissä - turkoosi, sininen ja pinkki

Jännittäviä tekstuureita ja helistin

On paljon löydettävää -erilaiset tekstuurit, värikkäät pallot helistimessä. Herättele vauvasi aisteja ja lievitä hammastuskipua. 

Kohta päästään pesemään hampaita

Vauvalle pururengas on vain lelu. Mutta samalla he opettelevat jo ensimmäistä hampaiden harjaustaan varten. Mukaanrakennettu harjoitteluharja hieroo ikeniä ja totuttaa vauvan tunteeseen.

Kipua ensimmäisestä hampaasta?

Ensimmäinen hammas on täällä! Mutta vauvalla on kipua. Ennenkuin  kokeilet voiteita, anna hänelle pururengas. Vauva tietää heti mitä tehdä - ja kipu lähtee pois.

Maitohampaat pitävät paikkaa rautahampaille

Pururenkaan kehitti tohtori Nadja-Marina Kellerhoff. Se auttaa lastasi valmistautumaan ensimmäiseen harjauksertaan. Tämä auttaa pitämään ensimmäiset hampaat terveinä.

Kolme väriä

Kolminkertaista hauskuutta. Vaaleansininen, pinkki ja turkoosi. Anna lapselle hänen lempivärinsä ja huomaat että hän vaistomaisesti aloittaa puremisen. Heihei hammaskivut, hei isot hymyt.

Ensimmäisten maitohampaiden
puhkeaminen

Etuhampaat saapuvat ensin, ja poskihampaat viimeisenä. Hampaat alkavat ilmaantua noin 6 kuukauden iässä, ja jatkavat ilmaantumistaan yksi kerrallaan seuraavan 20 kuukauden ajan.

Auts! Se on eka hammas!

Ensimmäisen hampaan ilmaantuminen on juhlan aihe vanhemmille, mutta ei vauvalle. Jotkin lapset kokevat lievää epämukavuutta, kun taas toisille hampaiden läpitulo aiheuttaa kovaa kipua. Hammastus loppuu vasta kun kaikki 20 maitohammasta ovat paikallaan.

Tarvitseeko vauva pururenkaan?

Vauvat luontaisesti haluavat lievittää hammaskipua puremalla. On siis parasta tarjota lapselle turvallista purtavaa – kuten lastenlääkärien ja hammaslääkärien suosittelema pururengas. Se tekee hampaiden ilmaantumisesta mukavampaa molemmille.

Minkälainen on hyvä pururengas?

Ensinäkin sen tulee lievittää kipua. Pintatekstuurit ovat myös hyväksi – aisteja ja motoriikkaa kehittämään. Miten olisi helistin ja harjoitushammasharja samassa? Hyvä pururengas ei jätä aikuisia helisemään purevan vauvan kanssa.

Vauvat

Tutit: Täydellinen opas

Lisätietoa