SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

CS single toothbrush

Kun vähemmän on enemmän

Plakkia hampaissa ja ienrajassa. Värjäymiä. CS single puhdistaa kaiken. Se on henkilökohtainen suuhygienistisi omassa kylpyhuoneessasi.

Yksi ainoa tupsu. Ennennäkemättömän tarkkaa jälkeä.

6mm pituiset ultraohuet Curen® -harjakset

Ei tarvetta hammastahnalle. Täydellinen matkakumppani.

Putsaa kaikkein kinkkisimmätkin paikat – myös rautojen kanssa.

CS single on rakkautta

Ikenesi rakastavat sitä, kun puhdistat ne pienin, hellin liikkein – puhdistaen myös vaikeasti tavoitettavat paikat. Jopa hampaiden ja hammasrautojen koloset!

Miksi CS single?

Koska yksi pieni tupsu saa aikaan enemmän kuin uskotkaan. Se on täydellinen ienrajan puhdistukseen ja huomioi jokaisen hampaan. On aika antaa itsellesi hieman erityistä huomiota.

Pieni harja,
suuri vaikutus

Isompi ei ole aina parempi. Pieni harjaspää. Jättimäinen puhdistusteho.

Vanhat tavat. Uusi teknologia.

Ennen kuin moderni hammasharja keksittiin, ihmiset harjasivat hampaitaan monin eri tavoin. Oksista ja juurista saatettiin valmistaa pureskelemalla hammasharjaa muistuttavia välineitä, jotka puhdistivat hampaat yksi kerrallaan. Tästä CS single sai inspiraationsa.

Tarkkaa puuhaa

CS singlen harjakset ovat jäykempiä kuin muiden hammasharjojemme harjakset. Käytä harjastupsun ulommaisia harjaksia ienrajan puhdistukseen asettamalla harja ikenen ja hampaan rajalle. Näin ienraja puhdistuu samalla, kun jokainen hammas saa oman puhdistuskäsittelynsä.

Aina rinnallasi

Hammastahnalle ei ole tarvetta. CS singlen avulla voit puhdistaa suutasi milloin haluat – leffaa katsoessasi, kirjaa lukiessa, matkalla töihin.

CS single tanssii suusi puhtaaksi

Vaatii hieman harjoittelua oppia CS singlen suosikkiliikkeet – pienet, hellät pyörähdykset ienrajassa. Kun koreografia on hallussa, harjaus sujuu kuin tanssi.

Puhdasta oikealla tekniikalla

Puhdista ienrajasi pienin, hellin liikkein – lähes ilman voimaa. Curaprox kehitti CS single -hammasharjan erityisesti juuri tätä puhdistustapaa varten - annoimme sille nimeksi “the solo technique”.

Pitele hammasharjaa pystyasennossa hampaan kyljellä

Aseta harjakset niin, että ne juuri ja juuri koskettavat ienrajaa

Liikuta CS single -hammasharjaa hellästi ympyrämäisin liikkein – melkein kuin tärisyttäisit kättäsi. Jatka liikettä ienrajaa pitkin hampaan puolelta toiselle.

MITEN CS 1006 SINGLE HAMMASHARJAA KÄYTETÄÄN

Hydrosonic pro

Ultraäänihammasharja
single-harjaspäällä

Lisätietoa Osta

Ienten hoito

Näytä välittäväsi

Lisätietoa Osta

Hammasväliharjat

Harjaa tehokkaasti myös hammasväleissä

Lisätietoa Osta