SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

LASTEN HAMMASHARJA KIDS

HEI HYMY, HEI HEI KARIES!

Kids lasten hammasharja - suositellaan 4-12-vuotiaille lapsille - perustuu meidän ikoniseen CS 5460 hammasharjaan. Se sopii täydellisesti lasten suuhun, helppo pitää kiinni ja erittäin lempeä hampaille ja ikenille.

5500 Curen® harjasta on tiheästi pakattu harjapäähän mahdollistaen poikkeuksellisen tehokkaan puhdistuksen.

Erittäin kompakti, hieman viisto harjapää optimaaliseen puhdistukseen.

Curen® harjakset: uskomattoman hellävarainen. Älyttömän hienojakoinen - halkaisijaltaan vain 0.09mm.

Kahdeksankulmainen varsi. On lähes mahdotonta olla puhdistamatta oikeassa kulmassa.

SUUNNITELTU ERITYISESTI LASTEN KÄSILLE

Kahdeksankulmainen varsi helpottaa hammasharjan pitämistä ja puhdistamista oikeassa kulmassa. Erittäin pieni, hieman viisto harjapää tekee oikean tekniikan käyttämisestä super helppoa. Hampaiden harjaus on hauskaa.

ERITTÄIN HELLÄVARAINEN HAMPAILLE JA IKENILLE

Saat 5500 erittäin hienojakoista 0.09mm Curen® harjasta. Antaa lapsellesi perusteellisen, erittäin hellävaraisen puhdistusvoiman. Ihanteellinen lasten herkille hampaille ja ikenille - jopa silloin, kun rautahampaat puhkeavat.

Usko taikuuteen.

Joulupukkiin. Pääsiäispupuun. Hammaskeijuun. Lopulta lapsesi voi alkaa epäilemään taikuutta. Mutta yksi asia on varma. Täydellinen hammasharja pienelle enkelillesi on todellakin olemassa. Anna lapsesi suun terveydelle paras mahdollinen alku. 

VALITSE LAPSESI RAKASTAMA HAMMASHARJA

ENERGIA

100% KYLLÄ

Luova. Täynnä inspiraatiota.

Harjataan hampaat.

SYDÄN

ILMAISE
ITSEÄSI

Tytöille ja  
moderneille pojille

LUONNOLLISESTI

HARMONIASSA

Hellivä tapa
harjata hampaat.

KIRKAS

SINITAIVAS
AJATELLAAN

Ilman rajoja. Tartu tilaisuuteen.

YLELLINEN

KUNINKAALLINEN
VÄRI

Prinsessoille
ja prinsseille.

ORANSSI

HERÄTÄ
ILO

Se alkaa harjaamalla !
hampaasi

HARJOITUS TEKEE MESTARIN

Aikuiset käyttävät yleensä kovaa hammasharjaa, joka vahingoittaa hammaskiillettä, ikeniä ja riskeeraa muille hammasongelmille. Auta lastasi aloittamaan mahtava, elinikäinen tapa puhdistaa hellävaraisesti ja perusteellisesti harjalla, jossa on monta erittäin hienojakoista harjasta.

LAATUAIKAA

Tee yhdessä harjaamisesta hauska osa päivääsi. Leikkisä, nautinnollinen rituaali antaa lapsille perustan koko elämän kestävän hyvän suunterveyden hoitorutiinin. 

YKSINKERTAISTA MATEMATIIKKAA

Tässä on yhtälö, jonka ymmärtää lapset - ja aikuiset - , jotka eivät ole vielä kokeilleet Curaprox hammasharjaa. Miinusta kova hammasharja. Summaa ainutlaatuisen hellävarainen ja tehokas Curaprox hammasharja. Lopputulos? Puhdasta iloa. 

RAKKAUTTA JA HALAUKSIA

Hammaskiille on kovempaa kuin teräs. Mutta hapot - ja kovat hammasharjat - voivat kuluttaa sitä. Harjaksemme poistaa plakin hiomatta hammaskiillettä ja hellävaraisesti hyväilee ikeniä. 

LISÄSUOJAUS

Suojaava kansi pitää hammasharjan turvallisesti puhtaana - vaikka se heitettäisiin koulureppuun. Kansi suojaa harjapäätä ja hienojakoisia harjaksia, jotta hammasharja pysyy käyttökelpoisena pitkään.