SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

Hammastahna Be you

Kuinka hampaita voi valkaista hellästi

Kuusi rohkeaa makua. Kuusi eloisaa väriä. Pitkään kestävä raikkauden tunne. Hellää ja luonnollista valkaisua. Uusi suunhoidon ulottuvuus.

Kirkasta suunhoitorutiiniasi – sopii täydellisesti käytettäväksi tavallisten ja ultraäänihammasharjojen kanssa

Vain luonnollisia ainesosia – emme käytä SLS:ää, triklosaania, valkaisuainetta tai mikromuovia.

Raikas, kirkas ja hellä – suunhoidon uudet kuviot

Vegaanivoimaa – ei mitään eläinperäistä

Yksi hammastahna. Kuusi jännittävää makua

Piristä maanantaiaamua aloittamalla värikkäästi. Jännittäviä makuyhdistelmiä – vaikka mielialan mukaan. Hyvä fiilis ja puhdas suu on taattu.

Pysy pirteänä tunteja

Pysy raikkaana, pysy pirteänä – pitkään harjauksen jälkeen. Mentolihelmet pitävät sinut ja suusi raikkaana tunnista toiseen.

Parantavia yrttejä

Luontaisia ainesosia ja yrttejä - kuten punahattua, pomeranssia, harpagojuurta ja rohtosammakonputkea. Ravitsevat yrtit hoivaavat suun limakalvoja ja auttavat pysäyttämään tulehdusta.

Be you – näytä omat värisi

Näytä omat raikkaat värisi – valitse oma makusi. Luonnollinen entsyymi valkaisee hampaita hellästi hoivaten samalla kiillettä ja ikeniä. Be you. Ole sinä. Kaunis sisältä ja ulkoa.

Monipuolinen kaveri

Glukoosioksidaasi voi kuulostaa hieman pelottavalta. Oikeasti se on paras kaverisi – luonnollinen entsyymi, joka valkaisee hampaita hellästi ilman valkaisuaineita. Glukoosioksidaasi hoivaa samalla myös ikeniä ja kiillettä. Aikamoinen monitaituri!

Hellää, luonnollista valkaisua – entsyymien avulla

Kauniit ja terveen näköiset hampaat tuovat hymyn huulille. Perinteinen hampaiden valkaisu on kivuliasta – ja usein haitallista hampaille. Be you valkaiseva hammastahna on erilainen, se vaalentaa hampaita luonnollisesti, entsyymien avulla.

Valkaiseva entsyymi, luonnollinen prosessi

Be you sisältää glukoosioksidaasia – luontaista entsyymiä, joka valkaisee hampaita. Se on proteiini joka johtaa happimolekyylien syntymiseen suussa – mikä taas vaalentaa hampaita hellästi.

Hyödyllisiä sivuvaikutuksia

Glukoosioksidaasi muuttuu pieneksi määräksi antibakteerista vetyperoksidia syljen kanssa reagoidessaan. Se myös käynnistää syljessä kemiallisia prosesseja jotka taistelevat viruksia ja sieniä vastaan. Siistiä!

Kiille, olet hunajaiseni

Ei kovia valkaisuaineita tai hankaavia ainesosia. Kiille on meille  hunajainen, joten käytämme hammastahnassamme samaa antibakteerista entsyymiä jota on hunajassa – glukoosioksidaasia. 

Luonnollisen helppo hymyillä

Vaikka Be you ei sisällä kovakouraisesti valkaisevia ainesosia, se vaalentaa tehokkaasti. Glukoosioksidaasi tekee siitä täydellisen, luonnollisen valkaisumentelmän.

CS 5460

Maailman tehokkain hammasharja?

Lisätietoa Osta

Puhtaat hampaat

Täydellinen opas

Lisätietoa Osta

Matkapakkaus

Huolehdi hampaistasi
paikasta riippumatta

Lisätietoa Osta