SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

Hammastahna Enzycal

Hellävarainen – ja todella tehokas

Jätä turhat kemikaalit pois hammastahnastasi. Käytämme vain ainesosia jotka tekevät kehosi kanssa yhteistyötä, kuten entsyymejä jotka tehostavat syljen suojaavia vaikutuksia.

Hellä hammastahna, terve suu

Sopii käytettäväksi ultraäänihammasharjan kanssa

Ei SLS:ää, ei triklosaania, ei mikromuovia.

Valmistettu Sveitsissä

Kiille – rakastamme sinua

Me Curaproxilla pidämme kiillettä korkealla jalustalla – sen sijaan että kuluttaisimme sitä. Enzycal, toisin kuin muut hammastahnat, ei hio kiillettä ohuemmaksi. Matalat hankausarvomme (RDA 30-60) takaavat, että sinun ei tarvitse huolehtia kiilteen kulumisesta. 

Miksi entsyymejä?

Entsyymejä on luontaisesti syljessämme taistelemassa suun bakteereita vastaan. Enzycal-hammastahnan entsyymit toimivat apujoikkoina. Ne myös paikkaavat puuttuvia mineraaleja ja kalsiumia kiilteessä, ja taistelevat viruksia ja sieniä vastaan.

Natriumfluoridi – aina kuukauden työntekijä

Natriumfluoridi vahvistaa hammaskiillettä. Se antaa suojan happohyökkäyksille pian hampaiden harjauksen jälkeen. Se paikkaa alueita, joissa hapot ovat tehneet tuhojaan, ja heikentää bakteerien kasvua. Voisi sanoa, että se on oikea ammattilainen.

SLS? Ei todellakaan

Ikävä kyllä monissa hammastahnoissa on edelleen natriumlauryylisulfaattia (SLS). Se hyökkää suun limakalvojen kimppuun aiheuttaen ärsytystä ja haavaumia. Luonnollisesti, sitä ei ole Enzycal hammastahnassa – tai missään muussakaan hammastahnassamme.

Mieto maku ja suuri teho

Tavalliset hammastahnat sisältävät aivan liikaa mentolia, toisin kuin enzycal. Mentoli kuivattaa suuta ja vähentää syljen eritystä – mikä heikentää suun luontaista puolustusjärjestelmää. Liika mentoli myös tarkoittaa sitä, että hampaiden harjauksen jälkeen kaikki maistuu pahalle. Ei kuulosta kovin kivalle, eihän? 

Valitse varoen

Kaikki hammastahnat eivät ole hyväksi. Ne voivat kuluttaa hammaskiillettä, aiheuttaa ärsytystä ja jopa haavaumia. Tutkimuksiemme mukaan Enzycal hammastahnat ovat mietoja ja erittäin tehokkaita.

CS 5460

Maailman tehokkain hammasharja?

Lisätietoa Osta

Karies

On aika suojella itseäsi

Lisätietoa Osta

Herkät hampaat

Auts! Paljastuneet hammasjuuret. Onneksi apu on lähellä.

Lisätietoa Osta