SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

LASTEN HAMMASTAHNA

HAUSKA & RAIKAS

Vihdoin hammastahna, joka saa lapset innostumaan hampaiden harjauksesta. Hauskan raikas mansikka, vesimeloni ja minttu juhlivat keskenään suussa. Mielesi lepää, kun tiedät, että teet kaiken mahdollisen turvaamaan lapsesi suun terveyden.

Alhainen RDA - noin 40 - suojaa tärkeää hammaskiillettä.

Entsyymit tukevat syljen luonnollista, antibakteerista toimintaa.

Saatavilla fluoridipitoisuudet 1450 ppm ja 950 ppm, sekä fluoriton vaihtoehto.

Ei natriumlauryylisulfaattia (SLS) tai parabeeneja.

TEKEE HARJAUKSESTA HAUSKAA

Pikkuisten motivoiminen hampaiden pesulle voi olla puuduttavaa - sinulle ja lapsille. Heitä hyvästit loputtomalle nalkutukselle... Curaprox lasten hammastahnan vallankumouksen avulla.

HYVÄ MAKU!

Lapsesi eivät enää innostu tylsistä vanhoista hammastahnamauista. Eikä ihme. Kehitimme makuelämyksen lasten avulla. Ja voittajat ovat: mansikka, vesimeloni ja minttu.

ELI MITEN AIKUISET HYÖTYVÄT?

Innovatiivinen, hoitava formula auttaa antamaan lapsillesi parhaan mahdollisen alun elämään. Ei sisällä pahiksia, kuten SLS tai parabeeneja.

Hellävarainen tapa - ilman ärsyttäviä ainesosia.

Curaprox hammastahnat - sekä aikuisille että lapsille - sisältää vain hellävaraisia, vaarattomia, mutta tehokkaita ainesosia. Jokaikinen raaka-aine antaa sinulle hymyilemisen aihetta ilman ärsyttäviä, kivuliaita kemikaaleja. Ei sisällä SLS, triklosaania, valkaisuaineita tai muovisia mikrohelmiä.         

JA LOPUKSI...

Curaprox lasten hammastahnan avaaminen ja sulkeminen on lasten leikkiä. Helposti puristettava tuubi on suunniteltu sopimaan erityisesti lasten käsille, ja puristamaan riisinjyvän kokoinen nokare - hammaslääkäreiden suositusten mukaisesti.

TIIMITYÖ

Fluori suojaa hampaita. Koivusokeri - tunnetaan myös nimellä ksylitoli - vahvistaa niitä. Kahdella entsyymillä on luonnollinen, antibakteerinen vaikutus. Voittoyhdistelmä.

ENSYMAATTINEN SUOJAUS

Curaprox lasten hammastahnan sisältämät entsyymit amyloglukosidaasi ja glukosidaasi lisää lapsesi syljen suojaavaa tehoa taistellessaan haitallisia bakteereja vastaan. Parempi suoja. Luonnollisesti. Tytöille ja moderneille pojille.

FLUORI - ERINOMAINEN TYÖSSÄÄN

Fluori vahvistaa hammaskiillettä ja auttaa päihittämään hammasmädän. Curaprox lasten hammastahna on saatavilla kolmena vaihtoehtona - 950 ppm, vanhemmille lapsille 1450 ppm sekä fluoriton.