SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

BDC biologinen hammasproteesien hoito

Proteeseista ja hammastuista huolehtiminen

On aika antaa luonnon auttaa sinua hammasproteesien ja hammastukien ylläpidossa - luonnollinen BDC pitää huolta suusi terveydestä sitruunahapolla, merisuolalla ja eukalyptusöljyllä.

Puhdistaa sitruunahapolla ja merisuolalla

Puhdas tunne ja uudenveroinen kunto vuosien ajan

Suojaa eukalyptusöljyllä

Luonnollista, pitkäkestoista hoivaa

Sitruunahappo ja merisuola liuottavat ruoan jäänteet ja plakin yhdessä toimien. Toisin kuin muut, väkevämmät puhdistusaineet, BDC ei aiheuta vaurioita muoville. Voit siis BDC:n avulla pitää hammasproteesit ja -tuet uudenveroisina ja -tuntuisina vuosia.

Suojaava kalvo eukalyptusöljystä

EIkalyptus antaa BDC:lle raikkaan maun - parantavien ja tulehdusta estävien ominaisuuksiensa lisäksi. Se myös suojelee muovia ja pieniä halkeamia päällystämällä ne ohuella kalvolla.

Yksinkertaista iloa

Anna proteeseillesi ja hammastuillesi se ylläpito, jonka ne ansaitsevat, Curaprox hammasharjoilla. Ylläpidosta kuten ruokajäämien ja plakin poisto on helppoa - eikä muovikaan naarmuunnu. Käytä BDC-harjaa proteeseille tai tuille, ja CS 5460 harjaa kiinnikkeille.

Luontoäiti tietää parhaiten

Curaproxilla kysymme aina ensin “kuinka luonto voisi auttaa tässä?” Siksi tuotteet kuten BDS ovat niin hyväksi suusi terveydelle. Ja se on myös syy sille, miksi BDC pitää proteesisi ja hammastukesi priimakunnossa vuosia.

BDC: Mikä siinä on erityistä?

Luonnolliset ainesosat – sitruunahappo ja merisuola – puhdistavat tuntuvan tehokkaasti. Eukalyptusöljy suojelee pintaa ja halkeamia, estäen bakteereita löytämästä tietään piilopaikkoihinsa.

Sitruunahappo

Yksi luonnon parhaista keksinnöistä - ja tärkeä puhdistava ainesosa BDC 100 daily ja BDC 105 weekly -tuotteissa. Sitruunahappo on ahkera työntekijä joka pilkkoo kepeästi ruoanjäänteet, tahrat ja bakteerit proteesien ja hammastukien pinnalla - estäen samalla mikrohalkeamien syntymistä.

Eukalyptusöljy

Täysi satsi raikkautta proteeseille eukalyptusöljyllä. Sisältää tulehdusta ehkäiseviä ainesosia. Suojaa muovia mikrohalkeamilta muodostamalla suojaavan kalvon.

Merisuola

Niin gourmetruoka kuin erinomaiset hammasproteesien ja tukien puhdistustuotteet sisältävät merisuolaa. Merisuola tasapainottaa ja tehostaa sitruunahapon puhdistavia ominaisuuksia.

Tarvitseeko proteeseja tai hammastukia oikeasti harjata?

Tiedämme että proteesi tai hammastuen täytyy istua suuhun mukavasti. Joten tiedämme myös, että jäämien poistaminen ja desinfiointi BDC 100 daily ja BDC 105 weekly tuotteilla kannattaa.

Puhdistaa hellästi

Kemikaalit voivat tappaa bakteereja. Samalla kemikaalit myös tuhoavat muovia, aiheuttaen mikromurtumia proteeseihin ja hammastukiin - luoden oivallisen kasvuympäristön bakteereille. BDC sisältää sitruunahappoa, merisuolaa ja eukalyptusöljyä bakteerien ja ruoantähteiden poistamiseen. BDC pitää huolta proteeseista ja hammastuista ilman vahinkoa.

CS 5460

Puhdistaa ja hieroo ikeniä

Lisätietoa Osta

Implantti

Asianmukaista suunhoitoa implanteille ja proteeseille

Lisätietoa Osta

CS 708

Puhdasta myös vaikeasti tavoitettavissa paikoissa

Osta