SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Valitse maasi Suomi Suomi
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Toimitusaika 4-6 työpäivää
Turvallinen maksu 3D Secure

Kielenkaavin

Itsevarmuutta raikkaalla hengityksellä

Kaavi kielen takaosasta aivan kärkeen asti – lähes ilman voimaa ja painetta. Poistaa bakteereita ja muita pahaa hengitystä aiheuttavia tekijöitä. Olet aina kahden sekunnin päässä raikkaan itsevarmasta hengityksestä.

Raikas hengitys - heti ensimmäisestä käyttökerrasta

Valitse yksi- ja kaksiteräisen väliltä

Neljä väriä. Yksi tavoite – poistaa epämiellyttävät bakteerit kieleltäsi

Nopeaa ja tehokasta

Vain kaksi sekuntia raikkaaseen hengitykseen. Voit nähdä - ja haistaa- eron heti ensimmäisellä käyttökerralla. Toisin kuin muut kielenpuhdistajat, se on suunniteltu vähentämään pahoinvoinnin mahdollisuutta.

Hyvästi pahanhajuinen hengitys

Lisää kielenpuhdistin osaksi päivittäistä suunhoitorutiiniasi. Kielen päälle kertyvät bakteerit voivat aiheuttaa pahanhajuista hengitystä. Näe – ja haista – ero heti ensimmäisellä käyttökerralla.

Kuiva suu johtaa pahanhajuiseen hengitykseen

Sylki on suun paras suoja. Se puhdistaa hampaita, ikeniä ja kieltä luonnollisesti – taistellen bakteereita ja pahanhajuista hengitystä vastaan.

Oikea hammastahna

Jotkin hammastahnat voivat kuivattaa suutasi. Hyvä hammastahna kannustaa sylkirauhasia tuottamaan sylkeä… etenkin Be you, Black is white ja Enzycal -hammastahnat

Onko purkka hyväksi hampaille?

Black is white entsymaattinen ja valkaiseva purukumi on hampaiden suosikki. Ei vain siksi, että se antaa sinulle sitruunamintunraikkaan hengityksen. Se kannustaa syljen eritystä, edistäen suun terveyttä. Pureskele siis tiesi terveempään suuhun ja valkeampiin hampaisiin.

MITEN KIELENKAAVINTA KÄYTETÄÄN

Hammasväliharjat

Puhdista hammasvälisi näppärästi

Lisätietoa Osta

CS 5460

Uniikisti hellä, uniikisti tehokas

Lisätietoa Osta

Enzycal hammastahna

Hellä, mieto, tehokas

Lisätietoa Osta